Kaynanayla kavga

Gelme gitme konusu derken şunlar var:

1) Önceden planı programı bildiği ve bir şey demediği, sorun yok gibi davrandığı halde sonradan oğlunu doldurması ve oğluyla gelinin arasını bozması

2) Niyet okuyup iftira atması: Oğluyla barışmasına sebep olan ve oğluna "istersen sen annenlere git" diyen kişi gelini olduğu halde onu "oğlunu bizden uzaklaştırmaya çalışıyorsun" diye suçlaması

3) O sırada oğluna bağırıp çağırması asker uğurlaması yüzünden yarıda kesildi diye, oğluna tam o sırada tam o an istediği gibi bağıramadı diye uğurlanan askerin hayatını kaybetmesini dilemesi

Yani ara bozuyor, iftira atıyor, beddua ediyor ve sınav öncesi dinlenip rahatlamaları gerekirken herkesin sinirlerini gerip tatillerini burunlarından getiriyor.

Ben olsam o özür dilemeden evine gitmezdim. Özür diledikten sonra bile hiçbir şey eskisi gibi olmazdı.
Gerçekten çok teşekkür ederim konumu çok iyi anlamışsınız

Aklıma geldikçe yazıyorum ama bana telefonda ben sana kaynanalık yapmadım hiç bana yaptırtma falan dedi anlamıyorum bi marifet sanki neden çocukları özellikle oğullarını kendi malı gibi görüp kendisinden başka bi kadınla daha iyi olunca kıskançlık krizlerine girerler tabi bu sözlerim sadece hakedenlere herkese değil

Asker için öyle denir mi yaaa , kusura bakma da öyle kaynananın benn ......
Ruh hastasıı ...
Ben olsam mesafe koymak neee , silerdim o kadını ..
Oğluna aynısını dedim senin annen ister konuş ister barış ama bana karışma ben çok soğudum dedim ve gerçekten yüzünü görmek istemiyorum

Oğluna aynısını dedim senin annen ister konuş ister barış ama bana karışma ben çok soğudum dedim ve gerçekten yüzünü görmek istemiyorum
Ayıp yaa vicdansiz kadının tekiymis... tövbe tövbe ağzımi actiracak gencecik askerden ne istemiş. .. hiç ailenin evine gitmeyecek misin hanımefendi den izin mi alacaksın bi gitsin işine yaa hangi devirde yaşıyoruz. .. böyle dolduran biri ise eşini de onun evine yalnız gönderme mesafeni koru haddini de bilsin... evinde hiç bişeye elini sürme misafir olarak git bi iki saat kal dön... vicdansiz insanlardan çok korkarım ben hersey gelir onlardan...

Yazanlar olmuş tabi barışacaklar falan diye elbet barışacaklar biliyorum ama benim şu an içim almıyor bayram var önümüzde ve ne yazık ki koca bir 9 gün tatil var ve bize 3 saat uzaktalar ben gitmeyi hiç istemiyorum eşim de biliyor ama ısrar ederse büyüktür falan derse eşimle de kötü olmak istemiyorum ama arkamdan iş çeviren öfke kontrolü olmayan bir insanın evine gitmek istemiyorum üstüne bir de askere beddua eden bir insanın aslında ben öyle demek istemedim falan sözleri sahte duygu sömürüleri lütfen bi akıl verin ya

Back
X