kaynanayla sorunlar

Simos1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
1
0
1
30
Merhabayin kizlar yeni üye oldum buraya dertlesmek icin merak ediyorum benimle ayni dertte olan var mi ? :KK64:Sozluyum kizlar sozlumlede aramizda guzel giden bi sevgi bagi var :nazar: fakat onun ailesinden buz gibi sogudum. Kaynanam gozume cadi gibi geliyor oglunun paralarini yiyor hep ogluda calisip maasini ona veriyormus butun faturalari benimki oduyormus ben kendi ailemden lukse aliskinim sozlum ileride annemler tavirlarini koyacaklardir senin istedigin bir cok seyi yapamayacaklarini soyleyeceklerdir davul bile dengi dengine diyeceklerdir dedi. :KK34: Ben ilerde bize ait bir evimiz olsun istiyorum ki yaz aylarinda babasi 20 binden fazla para aliyor bitiriktirip yapsin yani bir erkek babasi olarak. kizlar coookk uzgunum ne yapicam ben boyle bir kaynanayla fikirlerle ilerde bize daha cok karisilmasindan korkuyorumm siz bana nasil bir fikir onerirsiniz

Sözlünüz ailesiyle aynı evde yaşıyorsa faturaları ödemekten daha doğal ne olabilir ki? Ayrıca babası size ev almak zorunda değil ikinizde gençsiniz çalışır alırsınız. Baba evindeki lüks orda kalıyo malesef. Bunu bilip evlenin yoksa mutsuz olursunuz.

Kayınpederinizin 20.000 gibi bir geliri varsa neden faturaları sözlünüz ödüyor? Sözlünüzle açık açık konuşun evlendikten sonra senin maaşın benim maaşım bizim evimize girecek kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacağız deyin.Nedir bu erkek annelerinin oğullarının maaşlarına merakı canım? Benim de 30 yaşında ağabeyim var annem böyle bir şey yapmıyor.Bu kadar olmaz ki.Eğer sert ve sağlam durmazsanız başınız çok ağrır benden söylemesi,ben kendiminkinin ailesinin ve arkadaşlarının karşısına yumuşak çıktım arkadaşları bile yüz bulup tepeme bindi.Sonradan uğraşması inanın çok zor siz kimseye muhtaç değilsiniz gereken yerde restinizi çekiverin.Siz güçlü bir kadınsınız.

Yaz aylarında o kadar para aldığına göre , demekki sezonluk işi var.. Ailesinin evi deyken normal fatura ödemesi.. Unutma eğer yazın o kadar alıyorsa okadarca gideri vardır sezonluk işçilerin.. Evlenmeden, evin damın olmadan şimdiden maddi tattışma yanlış bence.. Birde açık söyliyeyim babamın evinde lüks lafın yanlış geldi bana, resmen evleneceğin adamın ailesini küçümsemedir bu.. İkinizde gençsiniz, ne yapacaksanız beraber yapacaksınız.. Böyle düşünürsen daha sağlıklı gider ilişkiniz

Kimsenin size karışmasını istemiyorsanız sizde kimsenin gelirine giderine karışmayın ve onlardan bi beklenti içine girmeyin.Lükse alışkınım dediğinıze göre ailenizin durumu iyi, o halde bazı isteklerinizide onlar karşılasın,mesela evi onlar alsın madem eşinizin ailesinden umut yok,kendi aileniz ortada bırakmasın bari sizi..

Back
X