kaynanayla yan yana apartmanlarda oturulur mu?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
iki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
doğal olarak evlenince böyle oturmamız gerekiyor
içim hiç rahat değil
huzursuzluk olmasından korkuyorum

tecrübeli arkadaşlara soruyorum
bu kadar yakın kabul etmeli miyim yoksa daha uzak bir yerde oturmak için diretmeli miyim

iki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
doğal olarak evlenince böyle oturmamız gerekiyor
içim hiç rahat değil
huzursuzluk olmasından korkuyorum

tecrübeli arkadaşlara soruyorum
bu kadar yakın kabul etmeli miyim yoksa daha uzak bir yerde oturmak için diretmeli miyim
Oturulmaz.İmkan varsa uzak bir yere taşının.Nedense hep erkeğin ailesine yakın oturuluyor hiç kızın ailesine yakın oturma yok.Her iki aileyede eşit uzaklıkta olun.Onların size vereceği evi kiraya verip diğer evin kirasını karşılayabilirsin.

son hatırladığım kadarıyla kaynana yenmiyordu bizi
kişisel sorunlar olabilir ama genel bu soru sorulmaz

Oturulmaz.İmkan varsa uzak bir yere taşının.Nedense hep erkeğin ailesine yakın oturuluyor hiç kızın ailesine yakın oturma yok.Her iki aileyede eşit uzaklıkta olun.Onların size vereceği evi kiraya verip diğer evin kirasını karşılayabilirsin.
valla ben kendı aileme yakın otıruyorum kvdemere degıl

tabi bide eşinin bu duruma ne diyeceği merak konusu bakalım annesinden ve (eğer bedavaysa) bedava evden uzaklaşmak ister mi??

oturulmaz canım önceleri ya bir zararları yok dersin sonra sonra görürsün elin kahrını ben ne yaptıysam kabul ettiremedim paşa paşa oturdum şimdi o kadar pişmanımki hergün lanet ediyorum kendime neden kabul ettim diye iyi kaynanan yoktur canım bunu kafana sok ailenden başkası yalan.yediğinize gezdiğinize gelen misafirinize kadar karışırlar takip ederler.senden huzursuz olursun sonra kocana saldırırsın sonra evlilikte hayal kırıklığı yaşarsın.

oturulmaz canım önceleri ya bir zararları yok dersin sonra sonra görürsün elin kahrını ben ne yaptıysam kabul ettiremedim paşa paşa oturdum şimdi o kadar pişmanımki hergün lanet ediyorum kendime neden kabul ettim diye iyi kaynanan yoktur canım bunu kafana sok ailenden başkası yalan.yediğinize gezdiğinize gelen misafirinize kadar karışırlar takip ederler.senden huzursuz olursun sonra kocana saldırırsın sonra evlilikte hayal kırıklığı yaşarsın.
haklısın galiba :110:

Kendi ailemle aynı binadayız; iyi kısımları çok fazla mesela kızım için gözüm arkada değil,biz işe giderken uykusu bölünmüyor. Ailemi istediğim an çıkıp görüyorum onlar geliyor,birbirimize her an desteğiz ki zaten ben anneci bir insanım.Peki hiç mi kötü yanı yok malesef ki var,mesela ona gelenler olunca bizim evde de curcuna oluyor 2 daire kullanılıyor.Ne kadar ayrı ev olsa da tam anlamıyla ayrı değiliz. En kötüsü ben zorluk görmedim hiç,örnek veriyorum hafta içi yemek yapmak zorunda değilim,eşimin akrabaları gelince annem hep destek kuvvet gibi yanımda vb. Bu bence kötü bir durum,uzağa gidersem (her ne kadar eşim destek olsa da) onca sorumluluk altında tepetaklak olurum.
Benim verdiğim örnek kendi annem içindi, kayınvalideme yakın oturmayı asla ama asla istemem.

bizim evler karşılıklı binalarda annemlede aynı sokaktayız nerdeyse eşit mesafede sayılır iki ailede henüz bi sorun yaşamadık 1 yıldır evliyiz hatta çocuk için gözüm arkada kalmayacak diye daha memnun oldum. herkes kendi işine bakıyo anlayacağın kaynana =öcü değil benim açımdan :KK5:

Back
X