- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Ben diyemem ki öyle şeyler yapamam. Zaten yapamadığı için hep bana oluyor olan. İnan bugün elim ayağım titriyor galiba sinirlerin boşaldıCalismiyorsun sanirim.
Kursa falan yazil.
Gunduz olma, kaynanandan da evdeyken yemegi temizliği falan yapmasini bekle. Yapmazsa "ya keske yapsaydin" de.
Ne bileyim devamli onun yaptigi senin yapamadığın yemekleri falan iste.
Gelmez o zaman.
Evet yapabileceğim hiç bir şey yok ve bu yüzden çok bunalıyorumDaha öncede yazdin hatirliyorum yapılacak bisey olduğunu da sanmıyorum
Evden kovamazsin ya
Suratın dustugunde halsizim keyfim yok basım agriyor falan de yanı..
Zor..
İnan elimden gelenin daha fazlasını yapıyorum. Bugün çoook yorulduğumu hissettim hem ruhen hem bedenen.Elinden geldigi kadarini yap canim zorlama fazla kendini. Neticede sayılı gun misafirler. Olumsuz davransan karsiliginda daha mutsuz olacagin inancin varsa riske girme. Kulagini kapa.duyma. kv.kp hassas konudurya genelde. Eşini sen taniyorsun neticede.
Keşke üst komşum olsaÜst komşunu tenbihle gece gündüz gürültü yapsınlar nede olsa yaşlılar gürültüyü çekemezler
Alt katta mı boşKeşke üst komşum olsa
Bu önerinin bir işe yaramayacağını düşünüyorumAlt katta mı boş
Evet nasıl rahat ediyor bende anlamadım. İnan şu an beynimin uyuştuğunu hissediyorum bunları düşünmekten çok yoruldum çok Rabbim sonumuzu HayıretsinBu erkek ailelerinin gelinlerin evinde kalma takıntısını çözemedim ben gerçekten ya.İnsanın evi gibisi yok,nasıl rahat ediyorlar başkasının evinde,hem de yatılı ve uzun süre,hayret ediyorum cidden.Gerçekten işin zor,ben olsam bende istemem.Gelir 1 -2 gün kalır tamam ama evi varsa,bir hastalığı yoksa ne işi var benim evimde bütün kış! Eşin ne diyor peki bu duruma? Ona söylesen rahatsız olduğunu?
Evet canım haklısın. Ben el bebek gül bebek büyüdüm annem beni bunun için mi öyle büyüttü yaaaSu fikrimide belirtelim KV kp maddi destek sağlaması bütün kişi çocuklarında geçirmelerine sebep değil
Kombi yanmasına diye ohh bulmuşlar bedava hizmetciyi
Bari yemek vs masraf olmasın diye size taşınsinlar
Sacmalik
Ne umitlerle evleniliyorEvet canım haklısın. Ben el bebek gül bebek büyüdüm annem beni bunun için mi öyle büyüttü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?