Kaynanın bitmeyen misafirliği

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
meraba. daha öncede bu konu hakkında konu açtım. Fakat yanlış anlaşıldm konu başka yerlere gitti. Kışın kv ve kp sırf evinde kombi yakmamak harcama yapmamak için gelip kalıyor. 10 gün bende 10 eltide falan.. Bugün eltiye geçtiler ve ben bitik durumdayım. İnanın kolumu kaldıracak halim yok. 3 öğün yemek 3 öğün bulaşık akşam çaydı kahveydi. Temizlikti. Birde surat asarsam hemen lafı geliyor yok surat astı falan diye. Yani zorlada olsa içimden gelmese de sinirden ölsem de pişmiş kelle gibi güleryüzlü olmak zorundayım. Durumları gayet iyi... olmasa anlarım da varken neden böyle oluyor. Şu an oturup hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ve kış boyunca bu böyle sürüp gidecek psikolojim bozuldu çok kötüyüm yaaa

Ay sıkılırım ben valla
Allah yardımcınız olsun.
Ne biçim bi düzen bu kim kurdu bu düzeni

Daha öncede yazdin hatirliyorum yapılacak bisey olduğunu da sanmıyorum
Evden kovamazsin ya
Suratın dustugunde halsizim keyfim yok basım agriyor falan de yanı..
Zor..

Ben diyemem ki öyle şeyler yapamam. Zaten yapamadığı için hep bana oluyor olan. İnan bugün elim ayağım titriyor galiba sinirlerin boşaldı

Elinden geldigi kadarini yap canim zorlama fazla kendini. Neticede sayılı gun misafirler. Olumsuz davransan karsiliginda daha mutsuz olacagin inancin varsa riske girme. Kulagini kapa.duyma. kv.kp hassas konudurya genelde. Eşini sen taniyorsun neticede.

İnan elimden gelenin daha fazlasını yapıyorum. Bugün çoook yorulduğumu hissettim hem ruhen hem bedenen.

Bu erkek ailelerinin gelinlerin evinde kalma takıntısını çözemedim ben gerçekten ya.İnsanın evi gibisi yok,nasıl rahat ediyorlar başkasının evinde,hem de yatılı ve uzun süre,hayret ediyorum cidden.Gerçekten işin zor,ben olsam bende istemem.Gelir 1-2 gün kalır tamam ama evi varsa,bir hastalığı yoksa ne işi var benim evimde bütün kış! Eşin ne diyor peki bu duruma? Ona söylesen rahatsız olduğunu?

Su fikrimide belirtelim KV kp maddi destek sağlaması bütün kişi çocuklarında geçirmelerine sebep değil
Kombi yanmasına diye ohh bulmuşlar bedava hizmetciyi
Bari yemek vs masraf olmasın diye size taşınsinlar
Sacmalik

Evet nasıl rahat ediyor bende anlamadım. İnan şu an beynimin uyuştuğunu hissediyorum bunları düşünmekten çok yoruldum çok Rabbim sonumuzu Hayıretsin

Evet canım haklısın. Ben el bebek gül bebek büyüdüm annem beni bunun için mi öyle büyüttü yaaa

Evet canım haklısın. Ben el bebek gül bebek büyüdüm annem beni bunun için mi öyle büyüttü yaaa
Ne umitlerle evleniliyor
Evlatlar ne umitlerle yetiştiriliyor
İşin zor ama Allah beterinrinden saklasin
Anlayışsız insanlarla uğraşmak işkence
Özel değilse kp sağladığı destek cokmu
Çocuğun varmı
Calisamazmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…