- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
meraba. daha öncede bu konu hakkında konu açtım. Fakat yanlış anlaşıldm konu başka yerlere gitti. Kışın kv ve kp sırf evinde kombi yakmamak harcama yapmamak için gelip kalıyor. 10 gün bende 10 eltide falan.. Bugün eltiye geçtiler ve ben bitik durumdayım. İnanın kolumu kaldıracak halim yok. 3 öğün yemek 3 öğün bulaşık akşam çaydı kahveydi. Temizlikti.Birde surat asarsam hemen lafı geliyor yok surat astı falan diye. Yani zorlada olsa içimden gelmese de sinirden ölsem de pişmiş kelle gibi güleryüzlü olmak zorundayım. Durumları gayet iyi... olmasa anlarım da varken neden böyle oluyor. Şu an oturup hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ve kış boyunca bu böyle sürüp gidecek psikolojim bozuldu çok kötüyüm yaaa
maddi yardım yapıyormuş diyen arkadaşları görünce tekrar okudum konu sahibi böyle birşeyi belirtmemişmeraba. daha öncede bu konu hakkında konu açtım. Fakat yanlış anlaşıldm konu başka yerlere gitti. Kışın kv ve kp sırf evinde kombi yakmamak harcama yapmamak için gelip kalıyor. 10 gün bende 10 eltide falan.. Bugün eltiye geçtiler ve ben bitik durumdayım. İnanın kolumu kaldıracak halim yok. 3 öğün yemek 3 öğün bulaşık akşam çaydı kahveydi. Temizlikti.Birde surat asarsam hemen lafı geliyor yok surat astı falan diye. Yani zorlada olsa içimden gelmese de sinirden ölsem de pişmiş kelle gibi güleryüzlü olmak zorundayım. Durumları gayet iyi... olmasa anlarım da varken neden böyle oluyor. Şu an oturup hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ve kış boyunca bu böyle sürüp gidecek psikolojim bozuldu çok kötüyüm yaaa
maddi yardım yapıyormuş diyen arkadaşları görünce tekrar okudum konu sahibi böyle birşeyi belirtmemiş
ben sadece bu konu için zannettim kusura bakmayın
Aynen canım yaaa işte özet buydu.aslında döngü şöyle oluyor :)
kız surat asıyor, kv - kp eşine şikayet ediyor, azıcık da duygu sömürüsü, bizi istemiyorsunuz gibisinden. eş giidyor kısa, ben senin ailene böyle mi yapıyorum diyor, ayrı bir duygu sömürüsü katıyor. ama kızın ailesi zaten kırk yılda bir geliyor da bunnu kimse hesaba katmıyor.
Hemde ne mantık ne mantık. Yemin ederim artık kış mevsimi olmayan bir ülkeye gitmem o kadar nefret ettim kıştanSende kapa kombiyi hep beraber eltinde yaşayın mantığa bak ya :) kocan erkek kardeşiyle konuşsun kış boyu gaz masrafını yarı yarıya ödeyin evlerinde otursunlar
E sızlanmak saçma o zaman.
Zaten en cimri insanlar genelde malı mülkü olan insanlardır.Durumları gayet iyi... olmasa anlarım da varken neden böyle oluyor.
Zenginler Cimri dir. .. kefenin cebi yok bu cimrilik bu para hırsı niyeZaten en cimri insanlar genelde malı mülkü olan insanlardır.
Kaynınla kocan ödesin faturayı olmuyormu işin çok zor erkekler kızıyor ama annemizi istemiyorlar sevmiyorlar diye ama kaynana en azından yemeği yapsa biraz yardımcı olsa öpüp başımıza koyacaz ama anca etrafı inceleyip hizmet bekliyorlarmeraba. daha öncede bu konu hakkında konu açtım. Fakat yanlış anlaşıldm konu başka yerlere gitti. Kışın kv ve kp sırf evinde kombi yakmamak harcama yapmamak için gelip kalıyor. 10 gün bende 10 eltide falan.. Bugün eltiye geçtiler ve ben bitik durumdayım. İnanın kolumu kaldıracak halim yok. 3 öğün yemek 3 öğün bulaşık akşam çaydı kahveydi. Temizlikti.Birde surat asarsam hemen lafı geliyor yok surat astı falan diye. Yani zorlada olsa içimden gelmese de sinirden ölsem de pişmiş kelle gibi güleryüzlü olmak zorundayım. Durumları gayet iyi... olmasa anlarım da varken neden böyle oluyor. Şu an oturup hüngür hüngür ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ve kış boyunca bu böyle sürüp gidecek psikolojim bozuldu çok kötüyüm yaaa
Öyle uzaktan uzaktan yardım etsinler ama bize de dokunmasınlar kendi halimize bıraksınlar dersen oldu canım başka arzun derler adama. Paranızı da sizi de istemiyorum diyecek cesaretin yoksa sızlanmanın kime faydası var.İnsanlar cimri olsa size para vermez.
Öyle uzaktan uzaktan yardım etsinler ama bize de dokunmasınlar kendi halimize bıraksınlar dersen oldu canım başka arzun derler adama. Paranızı da sizi de istemiyorum diyecek cesaretin yoksa sızlanmanın kime faydası var.
İşine gelmiyorsa demek kiO yüzden çalış dedik ama cevap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?