şaka heralde bu nasıl yaa kaynananız nasıl böyle bir şey diyebilir valla kusura bakmayın ama çok sakin davranmışsınız ben olucam namusuma laf söylicek hiç büyük falan dinlemem bu konuda ayrıca eşiniz ne diyor bu duruma çok merak ettim annesinin ağzının payını verememişmi birde hangi çağda yaşıypruz ne nuskası yahu görümcenin nuskasımı var ne diye anlamadım ben :1no2::1no2:MERHABA! ÇOCUĞUM 2 HAFTA ÖNCE EVDE BİR MUSKA BULDU.BEN DE PEK ÜSTÜNE DÜŞMEDİM. EŞİM ERTESİ GÜN GÖRÜMCEMİ ARAYIP MUSKANIZ KAYIP MI DİYE SORMUŞ.ARKASINDAN KAYNANAM ARADI.BEN NİYE BU KADAR TEMİZ KALPLİ VE SAFIM ANLAMIYORUM YAAA..NEYSE MUSKAYI ONUN YAPTIRDIĞINI GÖYA İYİ NİYETLİ YAPTIRMIŞ YAPTIRMASININ NEDENİ YUVAMIZ DAĞILMAMASI İÇİNMİŞ. BEN 3 AYDIR BAŞKA BİRİNLE BİRLİKTEYMİŞİM.EŞİME BÜYÜ YAPTIRMIŞIM ONLARA KÖTÜ DAVRANSIN DİYE. BUNLARIDA ONA FALCI SÖYLEMİŞ.VE KAYNANAMDA HÜKMÜMÜ VERMİŞ.NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİİİİN.....senağlamasenağlama
canım tamam ama ya bilmiyorum ben ve eşim böyle bir olayı bukadar sakin karşılayamazdık kesinlikle sen önce eşinle bir konuş söyle annen nasıl böyle bir şey diyebilir dee sonrada kayınvaldene git hesap sor neye dayanarak böyle bir laf atabiliyorsun ortaya de sor bakalım ne diyecek sen sezsiz kalırsan araya mesafeni koymazsan ooo daha çok şeyler yapar sen dişini biraz göster ayrıca babanne sonuçta seviyodur torununu benim kaynanmda sever oğlumu ama aşırı ileri gidemez ben tavrımı koyarım hemenbirşey demediğim için içim içimi yiyor.buna nasıl sessiz kalabildim.benim birde şu kötü yanım var sinirlenince üzülünce kitleniyoruum.birşey diyemiyorum. o gün kaynanam arayınca o şekilde sinir krizi geçirdim. eşimi çağırdım.durumu anlattım. annesine gittik. ben karıma güveniyorum o böyle birşey yapmaz dedi. fazlada birşey demedi. hemen kalktık.kaynanam arsızdır yarın bigün kalkar gelir.bi de oğluma çok düşkündü. nasıl davranmalıyım sizce?
birşey demediğim için içim içimi yiyor.buna nasıl sessiz kalabildim.benim birde şu kötü yanım var sinirlenince üzülünce kitleniyoruum.birşey diyemiyorum. o gün kaynanam arayınca o şekilde sinir krizi geçirdim. eşimi çağırdım.durumu anlattım. annesine gittik. ben karıma güveniyorum o böyle birşey yapmaz dedi. fazlada birşey demedi. hemen kalktık.kaynanam arsızdır yarın bigün kalkar gelir.bi de oğluma çok düşkündü. nasıl davranmalıyım sizce?
valla bende eşimi çok seviyorum ama beni savunmayan adamla işim olmaz ne demek sadece ben eşime güveniyorum yapmaz tabikide güvenicek benim eşim böyle bir durumda gider saydırır anasına kapıyı vurur çıkar bidahada açmaz o kapıyo öyle birihadi sen sessizsinde eşinde çok sessiz kalmış bu olaya yapman gereken aşagıda da yazdım önce eşinle konuşucaksın sonrada kaynananla hemde öyle sakin sakin değil namus bu ya başka bişeye benzermi iftira atmak nasılmış allahım hiç allah korkusu kalmamış insanlardaEŞİMİ ÇOK SEVİYORUM. ÇOKTA MUTLUYUZ O YOKKEN. EŞİM BANA DESDEK ÇIKTI.SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI.AMA ANNESİNE PEK FAZLA BİRŞEY DİYEMEDİ. SADECE BENİM KARIM BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ BEN ONA GÜVENİYORUM DEDİ. BEN ÇOK ŞEYE SUSMUŞUM DAHA YENİ ANLIYORUM. BİRGÜN BEN ÇALIŞIRKEN GÖRÜMCEM İŞSİZDİ.BİR ARADAYKEN BİRİ ONA SORDU SEN DAHA İŞ BULAMADINMI DİYE. ODA BİZ PATRONLARA VERMİYOZ Kİ İŞ BULALIM DEDİ. ONU NEDEN SÖYLEDİĞİNİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM. CANIMDAN BEZDİRDİLER.KENDİME BİRŞEY YAPICAM DİYE ÇOK KORKUYORUM.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?