Kaynanız size iftira atsa ne yapardınız? Yardım lütfen..

melek83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
38
0
86
42
Kocaeli
MERHABA! ÇOCUĞUM 2 HAFTA ÖNCE EVDE BİR MUSKA BULDU.BEN DE PEK ÜSTÜNE DÜŞMEDİM. EŞİM ERTESİ GÜN GÖRÜMCEMİ ARAYIP MUSKANIZ KAYIP MI DİYE SORMUŞ.ARKASINDAN KAYNANAM ARADI.BEN NİYE BU KADAR TEMİZ KALPLİ VE SAFIM ANLAMIYORUM YAAA..NEYSE MUSKAYI ONUN YAPTIRDIĞINI GÖYA İYİ NİYETLİ YAPTIRMIŞ YAPTIRMASININ NEDENİ YUVAMIZ DAĞILMAMASI İÇİNMİŞ. BEN 3 AYDIR BAŞKA BİRİNLE BİRLİKTEYMİŞİM.EŞİME BÜYÜ YAPTIRMIŞIM ONLARA KÖTÜ DAVRANSIN DİYE. BUNLARIDA ONA FALCI SÖYLEMİŞ.VE KAYNANAMDA HÜKMÜMÜ VERMİŞ.NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİİİİN.....senağlamasenağlama

herşeye susarım belki ama namusuma dil uzatanın dilini koparırım.o muskayı mutlaka anlayan birine gösterin ne muskasıymıs çıkar ortaya.kayınvalideniz otursun kendine akıllanmak için muska yaptırsın.rabbim yardımcınız olsun iftiracı kayınvalidelerle uğraşmak zordur.ama asla susmayın haddini aşmış bir konu var namusunuza laf söylemiş

Kesinlikle öyle..8.5 senelik evliyim 27 yaşındayım. Kayın peder yok. Bizimle birlikte kalıyordu. Yapmadığını bırakmadı. Hep yuttum. 3 seneden beri görümcemin yanında görümcem tek çalşıyor oda çocuğuna bakıyor..eninde sonunda yanıma gelecek. 2 haftadan beri ne uyku var nede doğru düzgün birşey yiyebiliyorum.bu benim için çok ağırdı.kocam üzülmesin diye sesimi çıkarmadım gene. Deliricem kafayı yiceemmm.

iş namusa gelince,kusura bakmayın ama ağzının payını vermelisiniz bu ne küstahlık bee,nerden buluyolar bu cesareti anlamıyorum...

şaka heralde bu nasıl yaa kaynananız nasıl böyle bir şey diyebilir valla kusura bakmayın ama çok sakin davranmışsınız ben olucam namusuma laf söylicek hiç büyük falan dinlemem bu konuda ayrıca eşiniz ne diyor bu duruma çok merak ettim annesinin ağzının payını verememişmi birde hangi çağda yaşıypruz ne nuskası yahu görümcenin nuskasımı var ne diye anlamadım ben :1no2::1no2:

Kusura bakmayın ama konu namus olunca değil ağzının payını vermek mahkemeye bile veririm ben adamı .
Eşinzin haberi var mı bu durumdan kesin ilişkinizi bunu yapıyorsa ileride daha neler yapar acaba hemen eşinizle konuşun bu konuyu çok ciddi bir suçlama var ortada .
Biraz sesinizi çıkarın artık hanımlar siz sustukçadaha çok üstünüze gelirler artık

birşey demediğim için içim içimi yiyor.buna nasıl sessiz kalabildim.benim birde şu kötü yanım var sinirlenince üzülünce kitleniyoruum.birşey diyemiyorum. o gün kaynanam arayınca o şekilde sinir krizi geçirdim. eşimi çağırdım.durumu anlattım. annesine gittik. ben karıma güveniyorum o böyle birşey yapmaz dedi. fazlada birşey demedi. hemen kalktık.kaynanam arsızdır yarın bigün kalkar gelir.bi de oğluma çok düşkündü. nasıl davranmalıyım sizce?

herşeyi kabul ederim ama
evli barklı çocuklu anne olan bi kadına
namusu konusunda dil uzatırlasa ve ben senin yerinde olsaydım
susmazdım
kıyameti kıpoparırdım ne demek 3 aydır başka bir adamla olmak
allah korkmuyormu bunlar terbiyessizlikden başka bişi değil bu ya ayıp ayıp
eşiniz ne dedi peki tepkisi ne oldu çok merak ediyorummm inanın

sizde susmayın yada artık mesafenizi koyun

canım tamam ama ya bilmiyorum ben ve eşim böyle bir olayı bukadar sakin karşılayamazdık kesinlikle sen önce eşinle bir konuş söyle annen nasıl böyle bir şey diyebilir dee sonrada kayınvaldene git hesap sor neye dayanarak böyle bir laf atabiliyorsun ortaya de sor bakalım ne diyecek sen sezsiz kalırsan araya mesafeni koymazsan ooo daha çok şeyler yapar sen dişini biraz göster ayrıca babanne sonuçta seviyodur torununu benim kaynanmda sever oğlumu ama aşırı ileri gidemez ben tavrımı koyarım hemen

Eşine anlattın mı bu durumu? Ben olsam kıyameti koparırdım. Ne demek benim namusuma dil uzatmak. Ne haddine düşüyor onun. Hatta bu noktaya gelindiği için eşime de ya annnen yada çbiz derdim. Ne kadar annesi olursa olsun bu durumda tercih yapmak zorunda. Benim ki gelin kısır diye sağda solda konuştu eşim gereken müdahaleyi yapmadı, böyle konuşmasına fırsat verdi diye boşandım

EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM. ÇOKTA MUTLUYUZ O YOKKEN. EŞİM BANA DESDEK ÇIKTI.SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI.AMA ANNESİNE PEK FAZLA BİRŞEY DİYEMEDİ. SADECE BENİM KARIM BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ BEN ONA GÜVENİYORUM DEDİ. BEN ÇOK ŞEYE SUSMUŞUM DAHA YENİ ANLIYORUM. BİRGÜN BEN ÇALIŞIRKEN GÖRÜMCEM İŞSİZDİ.BİR ARADAYKEN BİRİ ONA SORDU SEN DAHA İŞ BULAMADINMI DİYE. ODA BİZ PATRONLARA VERMİYOZ Kİ İŞ BULALIM DEDİ. ONU NEDEN SÖYLEDİĞİNİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM. CANIMDAN BEZDİRDİLER.KENDİME BİRŞEY YAPICAM DİYE ÇOK KORKUYORUM.senağlama

Sadece bu kadarmı söyledi eşiniz ben karıma güveniyorum dedi..
Yıkması lazımdı o anda nasıl karıma iftira atıyorsun diye bitti artık herşe deyip son noktayı koyacaktı.
Değil çocuğumu göstermek tırnağının ucunu bile göremez bu durumda

bence kızmanız gereken kısı esınız
evet sız esınızı sevıyorsunuz ama esınız sızı bence hakettıgınız gıbı dusunmuyor
bır erkek esıne ıftıra atan kısı kım olursa olsun gozyummaz arkadasım
katıyen boyle bır seye degıl sız mudahale etmek asla ve asla konusturmaz
kızar gerekırse bagırır ama annesının agzına lafı tıkar
kayınvalıde ya da gorumcenız bu sekılde konusma haddını kımden buluyor
kızmanız gereken kısı bana gore sadece esınızdır

yerınızde olsam cok mutlu evlılıgımde kayınvalıdem veya gorumcem bana bunu soyleyecek olsa cıkarırım cıngarı kımse kusura bakmasın
herkesın bır kuyrugu vardır ve basıldımı tırmalar bana gore
degıl evıme tekrar almak asla ve asla ne gorusurum ne de cocugumu gorustururum
esımde arkamda degılse zaten annesıne ınanmıstır bana gore
tabıı bunlar benım tepkılerım sızı bılemem

valla bende eşimi çok seviyorum ama beni savunmayan adamla işim olmaz ne demek sadece ben eşime güveniyorum yapmaz tabikide güvenicek benim eşim böyle bir durumda gider saydırır anasına kapıyı vurur çıkar bidahada açmaz o kapıyo öyle birihadi sen sessizsinde eşinde çok sessiz kalmış bu olaya yapman gereken aşagıda da yazdım önce eşinle konuşucaksın sonrada kaynananla hemde öyle sakin sakin değil namus bu ya başka bişeye benzermi iftira atmak nasılmış allahım hiç allah korkusu kalmamış insanlarda

Polisi de alıp giderim muskacıya..
Allah kimseyi cahil bırakmasın,hepimizi de korusun iftiradan..

Inanın çok kötüyüm. O kadar çaresizimki ne yapcağımı bilemiyorum. Annem kocan için sabret diyor. Eşim herkes laikiini bulur sesini çıkartma diyor.kimseye derdimi anlatamıyorum.son çare burda arayıyım dedim dermanımı.ben çok yufka yürekliyim. Birisinin üzülmesine dayanamam. Ama hep üzdüler beni. Evin anahtarı kaynanamda da var. Biz yokken gelip koymuş muskayı. Eşime kilidi değiştirelim dedim. Eşim bana kızdı annem hırsızmı dedi.

ayni durumu bende yasadim benim kaynana hoca ya gitmis beni sormus. benim aklimdan neler geciyormus merak etmis hoca da demiski senin gelin evden ayrilmak istiyo demisbunu yaptigini kendisi soyledi bana.

herseye susarım belkı ama kalkıpda esımın annesı olması demek yuvama muska yapma gıbı boş ıslerde mesgul olan bırının namusuma dıl uzatmasına sessız kalamam ne hakla ne kanıt var elınde muska sımdı kımde?..goturupde bı camı hocasına sorun bakalım nıcın yapılmıs ?..ama esınızle gıdın ..falcı ne bılıyokı kalkıpda falcıya ınanıpda bunları yapıyo ınsanlar anlıyamıyorum bukadarmı boş zamanları var bukadarmı mılletın derdıne care olmak ıcın hazırlanan kotu melek var ..
kendısı ıle gorusmezdım boyle bırının evıme dahı gelmesını ıstemem asla..
kaynana olması demek bukadar ılerı gıtmesı anlamını tasımaz..gıdıpde kendısı ıle konusun muhakkak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…