Kaynanız size iftira atsa ne yapardınız? Yardım lütfen..

Canım belliki eşin fazlasıyla iyi niyetli.
Bu tür erkeklerle hayat geçirmekte ayrı bir yetenek.
Bir taneside bende var.
Sabret göreceksin demeleri adamı çıldırtıyor.Ya tamam görcemde bu susulacak dava değilki.
Hadi tamam sabret dedi güveniyorum karıma dedi onada tamamda.
Anahtar mevzuuna bende kızdım.Ya canım desene eşine
işte tyakaladık muska koymuş, ya 2. sefere ayırmak için yaparsa hadi iyiniyetli yapsın ya terse dönerse de bari.
Belli ki eşin fazlasıyla iyiniyeti koruyor ama bundan sonrasında huzursuzluk için muska yapmayacağını nerden biliyor.
Ama sadece sabretmek zorundasın anladığım kadarıyla.Ne eşine laf geçirebilirsin ne kaynanana.
Ben olsam savunum şu olurdu, madem ilişkim var madem öyle alçağım neden soyadınızdayım ve neden torununun annesiyim.
Bunu söyleyen hocaya benden önce sen çatmalıydım.Gelinimi tanırım yapmaz demeliyidim derdim.
Bu da cahillik faln değil.İnsanlar tutturmuş bir cahilliktir gidiyor.
Huzursuzluk için uyuzluk ediyolar bunun da adı cahillik oluyor.
YOK YAAA !!!

Canım öncelikle böyle birşey yapmaya kalkan kadınla benden özür dileyene kadar konuşmazdım. Boru değil büyü yapmaya kalkmış kadın sana. Çok büyük günahtır aç kuranı kerimi oku. ıkinci olarak ta anahtarımı falan vermezdim böyle insanlara. Kesinlikle acilen kilidini değiştir. Eşin itiraz ederse onunla da kavga et ama büyü olayına girebilen insanlara taviz veremezsin canım.

hadi muskayı geçtim namusuma dil uzattılar.bu benim için daha önemli. Onda anhtar olmasının nedeni bizimle kalıyor olmasıydı.

Evime tekrar girmesine izin vermezdim sanırım , bu nasıl vicdan , nasıl bir cesaret.
Büyünün dinimizdeki cezasını bilmiyor mu çok bilmiş kaynanan.
Allah sizi korumuş valla , verilmiş sadakanız varmış ki bulmuşsunuz..
Dediğin gibi sana atılan bir iftira da var hem de nasıl rahatça söyleyebilmiş

bu erkekleri anlamıyorum insanın annesi bile yanlış yapsa gerekini yapmalı mantıklı olmak lazım o benim annem her şeyi yapma hakkına sahip değil hep anne baba hakkı derler ama bunun hak hukukla ilgisi yok....
ben artık kaynana görümce ne yaprsa yapsın şaşırmıyorum çünkü her şeyi yapabilirler.....hele karşılasrdnda sürekil susan bi kardeş bir oğul varsa her şeyi de yaparlar çünkü o hakkı vermiştr kocanız...
tekrar tekrar söylüyorum kötü olan kaynana değildr eştir yani kocadır kocan adam olmadıktan sonra kaynanaılkta yaparlar görümcelikte hatta daha beterini de ben karıma güveniyorum demiş eşiniz ama bunun onlar için caydırıcı bir neden olduğunu düşnümyorum...

kadina bak yaa falciya gidiyo fal baktiriyor söylediklerine inanip muskami hazirliyor
allah akil fikir versin ne insanlar var
esinizle konusun böyle seylere pabuc birakmayin
zaten yolunda giden bir evlilige neden muska hazirlaniyor
gerci esinizde herhalde biseyler söylemistir annesine

çok haklısınız!

siz kendinizi koruyun ve savunun bu insanlara karşı benim de görümclerim üzerime yürüdü dövmeye kalkıştılar ama eşi sadece bize karşımayın biz mutluyuz demekle yetindi...
bende kendi kendi karar aldıım abalların bu eve gelmicek dedim ve allahıma şükür 3 haftadır 10 dakikalık mesafedyizve görmüyorum allah ta göstermesin .....
tavır al eşine karşı annesine karşı saygı da sevgide hakedene verilir...hiç merhametli omlayın merhametten maraz doğar insan karşısındaki insanın kişiliğne bürünecek başetmek için...umarım her şey iyi olur...

Konu başlığı yanlış olmuş,iftira atsa değil de namusunuza dil uzatsa...olmalıymış

Benim kayınvalidem benim namusuma dil uzatacak ha

Kaçacak delik arar valla...

Siz susmaya devam ettikçe işler sarpa saracaktır.Sesinizi çıkarın canım sizde aaa.

Büyücüye sizin için mi gitmiş.Bence kendi için gitmeliymiş.Aklından zoru olduğu için.

hacıya hocaya gidip muska yaptıracak zihniyette olan kadın
sana iftira da atar kocandan da ayırır herşey beklenir o kadından
Rabbim hidayet nasip etsin ne diyeyim
lakin ben ne yapardıma gelirsek ben eşimin görüşmesine bişey diyemem ama
o zihniyette bi kadına kesinlikle bi yaptırım uygulardım görüşmem konuşmam muhatap bile olmam
bana iftira atacak namusuma dil uzatacak ve daha anne diycem o kadına mümkün değil
bu kadınları okuyunca kendi kayınvalidem için şükrediyorum

böyle bir izlenime nerden kapılmış onu anlamadım en başta...

vayy beeee valla ne insanlar var Allah yardımcınız olsun kaynananıza karşı her zaman mesafenizi koruyun kesin tavrınızı bilsin ben de sizin gibi çok sinirlenince kitlenrim ne kendimi savunabilirim ne konuşabilirim bu gerçekten çok kötü oluyor benim tavsiyem devamlı nas felak ve ayetel kürsi yi okuyun Allah a sığının bunlar insanı büyüden filan korur bence hiç korkmayın arada kalmak çok zor

o muskayı sokar bi tarafına rezil ederdim. bir daha da evime adım atamazdı alsanaalsanasmile bunuda eşime bunu birkez yapan hele bu yaşta devamını da illaki getirir bu eve gelemez anan gittikten sonra bi yerlere gene büyü müyü sıkıştırmış mı diye didikleyemem derim. yasakkelime

şaka gibi yaaa senin bir erkekle birlikte olduğunu falcı mı söylemiş kaynanana o da yuvanız dağılmasın diye muska yaptırmış:1shok:
allahım ne günlere kaldık.bence siz o kaynanayla bir daha hiç görüşmeyin
birde beraber yaşamaktan bahsediyorsunuz sakın bu hataya düşmeyinlmaz:
bu zihniyetteki bir insan kolaylıkla yuvanızı yıkar çünkü

Hadi diyelim ki , siz başka biriyle birlikteymişsiniz ve bunun için yapmış, sizin kaynana bayağı genişmiş o zaman, size ve eşinize söylemek yerine, muskayla mı çözecekmiş işi. Ne cahillik. Böyle birşey varsa, gelininin, oğluna bunu yapmasını nasıl sindiriyormuş içine.

Gereken cevabı sert şekilde verip, birdaha da görüşmem. Bu kadar cahillik olmaz bence.

bunun adı cahillik değil resmen ahlaksızlık
neler neler yapmışlar artık sizin de bi dur demeniz lazım kendinize güvenin allah aşkına sesiniz çıksın
nereye kadar bu işkenceye izin vereceksiniz
isterse kimse olmasın arkamda ben kendi kendimi savunmaya da korumaya da yeterim

vereliniortak

aynı şeyi bende aklımdan geçirdim canım ama yazmadımsengözlerimebaksanab
kaynana çok enteresan bir tipguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…