canım öncelikle böyle birşey yapmaya kalkan kadınla benden özür dileyene kadar konuşmazdım. Boru değil büyü yapmaya kalkmış kadın sana. çok büyük günahtır aç kuranı kerimi oku. Ikinci olarak ta anahtarımı falan vermezdim böyle insanlara. Kesinlikle acilen kilidini değiştir. Eşin itiraz ederse onunla da kavga et ama büyü olayına girebilen insanlara taviz veremezsin canım.
çok haklısınız!bu erkekleri anlamıyorum insanın annesi bile yanlış yapsa gerekini yapmalı mantıklı olmak lazım o benim annem her şeyi yapma hakkına sahip değil hep anne baba hakkı derler ama bunun hak hukukla ilgisi yok....
Ben artık kaynana görümce ne yaprsa yapsın şaşırmıyorum çünkü her şeyi yapabilirler.....hele karşılasrdnda sürekil susan bi kardeş bir oğul varsa her şeyi de yaparlar çünkü o hakkı vermiştr kocanız...
Tekrar tekrar söylüyorum kötü olan kaynana değildr eştir yani kocadır kocan adam olmadıktan sonra kaynanaılkta yaparlar görümcelikte hatta daha beterini de ben karıma güveniyorum demiş eşiniz ama bunun onlar için caydırıcı bir neden olduğunu düşnümyorum...
Hadi diyelim ki , siz başka biriyle birlikteymişsiniz ve bunun için yapmış, sizin kaynana bayağı genişmiş o zaman, size ve eşinize söylemek yerine, muskayla mı çözecekmiş işi. Ne cahillik. Böyle birşey varsa, gelininin, oğluna bunu yapmasını nasıl sindiriyormuş içine.
Gereken cevabı sert şekilde verip, birdaha da görüşmem. Bu kadar cahillik olmaz bence.
Hadi diyelim ki , siz başka biriyle birlikteymişsiniz ve bunun için yapmış, sizin kaynana bayağı genişmiş o zaman, size ve eşinize söylemek yerine, muskayla mı çözecekmiş işi. Ne cahillik. Böyle birşey varsa, gelininin, oğluna bunu yapmasını nasıl sindiriyormuş içine.
Gereken cevabı sert şekilde verip, birdaha da görüşmem. Bu kadar cahillik olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?