- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
Canım belliki eşin fazlasıyla iyi niyetli.
Bu tür erkeklerle hayat geçirmekte ayrı bir yetenek.
Bir taneside bende var.
Sabret göreceksin demeleri adamı çıldırtıyor.Ya tamam görcemde bu susulacak dava değilki.
Hadi tamam sabret dedi güveniyorum karıma dedi onada tamamda.
Anahtar mevzuuna bende kızdım.Ya canım desene eşine
işte tyakaladık muska koymuş, ya 2. sefere ayırmak için yaparsa hadi iyiniyetli yapsın ya terse dönerse de bari.
Belli ki eşin fazlasıyla iyiniyeti koruyor ama bundan sonrasında huzursuzluk için muska yapmayacağını nerden biliyor.
Ama sadece sabretmek zorundasın anladığım kadarıyla.Ne eşine laf geçirebilirsin ne kaynanana.
Ben olsam savunum şu olurdu, madem ilişkim var madem öyle alçağım neden soyadınızdayım ve neden torununun annesiyim.
Bunu söyleyen hocaya benden önce sen çatmalıydım.Gelinimi tanırım yapmaz demeliyidim derdim.
Bu da cahillik faln değil.İnsanlar tutturmuş bir cahilliktir gidiyor.
Huzursuzluk için uyuzluk ediyolar bunun da adı cahillik oluyor.
YOK YAAA !!!
Bu tür erkeklerle hayat geçirmekte ayrı bir yetenek.
Bir taneside bende var.
Sabret göreceksin demeleri adamı çıldırtıyor.Ya tamam görcemde bu susulacak dava değilki.
Hadi tamam sabret dedi güveniyorum karıma dedi onada tamamda.
Anahtar mevzuuna bende kızdım.Ya canım desene eşine
işte tyakaladık muska koymuş, ya 2. sefere ayırmak için yaparsa hadi iyiniyetli yapsın ya terse dönerse de bari.
Belli ki eşin fazlasıyla iyiniyeti koruyor ama bundan sonrasında huzursuzluk için muska yapmayacağını nerden biliyor.
Ama sadece sabretmek zorundasın anladığım kadarıyla.Ne eşine laf geçirebilirsin ne kaynanana.
Ben olsam savunum şu olurdu, madem ilişkim var madem öyle alçağım neden soyadınızdayım ve neden torununun annesiyim.
Bunu söyleyen hocaya benden önce sen çatmalıydım.Gelinimi tanırım yapmaz demeliyidim derdim.
Bu da cahillik faln değil.İnsanlar tutturmuş bir cahilliktir gidiyor.
Huzursuzluk için uyuzluk ediyolar bunun da adı cahillik oluyor.
YOK YAAA !!!