Ayy kuzum ayni ya napcz bilemedimm bayramda 3 gun burda kaldm inan temzlik yaptim 3yillk evliyim bde 1buck yasinda kizm varr kaynanm isten gldi bi eline saglik demedii dahada bugun gldim her yer gene ayni girumceme dedim bu kadar hizli nasl dagitilir bilemedimmOff sanki benim kaynanamin evini anlatmissiniz suan bile tiksinti geldi, yemin ediyorum benimkinin evi daha berbat durumda yatak odasinda dolap var ama dolap bombos butun kiyafetler yerlerde, camasir katlamak ne demek bilmiyor kadin camasirlari topladigi gbi yere atiyor bitek yatak odasina atsa gene iyi evin giris kismi bi yigin kiyafet dolu, utu bilmez temizlik bilmez banyosu ve tuvaleti berbat durumda midem bulaniyo onun evinde asla kullanmiyorum tuvaleti, birde mutfak en berbati bulasik makinasi oldugi halde bulasiklar surekli tezgahin ustunde yikama huyu da yok akitip akitip tekrar kullaniyo iyyy bide kalmis yemekleri asla dokmez yemek tencerede kuflenene kadar durur ancak kuflendikten sonra atar yemegi...
Bide ben altli ustlu oturuyorum onceden uste ciktigimda midem bulana bulana ortaligi temizlemeye baslardim sonra bigun kaynanam bana cok agir bi laf etti nankorluk etti simdi daha da elimi bi yere surmuyorum uste artik cok nadir cikiyorum ama sonra kendimi evime zor atiyorum ki bende duzen takintisi vardir ben ortalikta hicbisey olmasina gelemiyorum icim daraliyo... Bide evi o kadar igrenc kokuyorki nasil ici rahat edip o evde duruyo anlamiyorum, kaynim ve kaynatam surekli kiziyolar uyariyolar ama yinede is yapmiyo kadin, tarlasi falan var surekli tarlada duruyoki evde is yapmasin bahanesi olsun diye... Pis insanlarla birlikte hic yasanmiyo vallahi bide bnm kaynana tam cadi bizede yapmadigi kotuluk kalmiyoya iyice tiksindiriyo kendini
gitme yada mecbur gidiyorsan yemegini orda yemeKaynanm calisiyoo 23 yasindada gorumcam var 157 kilo ama evleri felaket pisluk anlaticak gbii degill banyoda bardaklar var dusununn mutfkta ayakkabilik yatak odasina girseniz kiyaftlerden kaybolursunz inanin ben her geldigimde toplamaktan yoruldum gelmesen olmuyo gelsende temizlemen gerekiyo yoksa yemek yiyemiyoz tualetimi bile yapamiyomm napmam gerek bnm fikirlere ihtiyacim varr
eşin bunun farkında degıl mı?Kaynanm calisiyoo 23 yasindada gorumcam var 157 kilo ama evleri felaket pisluk anlaticak gbii degill banyoda bardaklar var dusununn mutfkta ayakkabilik yatak odasina girseniz kiyaftlerden kaybolursunz inanin ben her geldigimde toplamaktan yoruldum gelmesen olmuyo gelsende temizlemen gerekiyo yoksa yemek yiyemiyoz tualetimi bile yapamiyomm napmam gerek bnm fikirlere ihtiyacim varr
ammada normal karşılamışsın?Banyoda temiz bardak mı duruyor yoksa kirli mi kalmış anlamadım
Zira kirli bardak benim banyomda da olabilir
Mutfaktaki ayakkabılık da sorun ne anlayamadım ayakkabıyı alır ve koyarsın içinde yemek pişirmedikten sonra ayakkabı ne yapar
Artık herkes öğrenmiştir huyunu boşver takma annende gitmemeye ozen gostersin böyle böyle anlarlar zatenİlahaki beni ilgilendiriyo canm sonuc ta misafr geliyoo anm gil falan geliyo esimle biz yerle bir oluyoruzz
Az yeIyy ya boyle konular hep mi yemek yedigim ana denk gelir Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?