Kendi kayinvalidemin evi sanki..
Ben gidiyorum salonda oturuyorum. Elimi asla biseye surmem. Bir saat durur cikarim. Bilemedin iki saat. O da haftada iki kere. Onlar da tahammul edemedigimin farkinda ama bisey yapmiyorlar duzeltmek icin.
Ayyy ben de senin soylediklerinde kendimi gordum sanki. Ayyy benimkiler de cok pis. Yani yemin ederim oturdugum koltuklarin örtüleri dahi yemek kirintilari dolu ve pis kokuyoilk zamanlar ben yapiyodum, calisiyolar ondandir diyodum ama gel zaman git zaman kirli evde yasamaktan hicte rahatsiz olmadiklarini gordum ve Allah affetsin de suan o eve gitmekten de gittigim zaman oturdugum yerden de inanilmaz tiksiniyorum. Haftada degil 2haftada bir gidiyorum artik cunku cidden dayanamiyorum. Allah yardimcimiz olsun
Başkalarını bilmem ama bana göre banyoya bardakla girmek evet pislik, içerisi diğer yerlere göre daha mikrop günahını sevabını bilememde banyoda nasıl birşeyler içebiliyorsunuz ciddi soruyorum gerçekten aklım almadı. Sanki o bardağa havadaki tüm mikroplar gircekmiş gibi hissediyorum ben. Ayrıca ev küçük diye mutfağa ayakkabılık koyduğunu düşünene kadar oturma odası, salon gibi birçok yer var. Eskiden KK da bir üye vardı on günde bir yıkanan ne var yahu derdi, onu hatırlattınız bana kusura bakmayın.Yukarda da yazdım elimde fincan ile gezerken bakıyorum makina bitmiş bırakıyorum çamaşırı asıyorum o bardak da kalmış orda sen de geldin tuvalete girdin makinanın üstündeki bardağı alıp içine yapmayacağına göre bardağa bir şey olmaz alırım koyarım makinaya
Benim hakkımda da pis Kv konusu açılacak galiba pisliğim kk da meşhur oldu şimdiden zira hiç takmam tezgahta bulaşıklar var şu an ben oğlumla geziyorum :)
Başkalarını bilmem ama bana göre banyoya bardakla girmek evet pislik, içerisi diğer yerlere göre daha mikrop günahını sevabını bilememde banyoda nasıl birşeyler içebiliyorsunuz ciddi soruyorum gerçekten aklım almadı. Sanki o bardağa havadaki tüm mikroplar gircekmiş gibi hissediyorum ben. Ayrıca ev küçük diye mutfağa ayakkabılık koyduğunu düşünene kadar oturma odası, salon gibi birçok yer var. Eskiden KK da bir üye vardı on günde bir yıkanan ne var yahu derdi, onu hatırlattınız bana kusura bakmayın.
İyi mi kötü mü karar veremedimİşte bence banyo da herhangi bir oda bizim evde kapısı da açık olur tüm diğer odalar gibi
Örneğin elektrikli süpürge ile süpürürüm yani bana göre diğer yerlerden farklı değil
Bir de açıkçası şimdiye kadar hiç garip gelmedi fincan ile bir şeyler içmek
Mikrop vs takıntım yok dışarda yediğim içtiğimin her halükarda daha pis olduğunu düşünürüm hep
Bu arada oğlum bebekten evde yerde vs çok rahat dolaşırdı kreşe gidince çok az hasta oldu demek ki mikroba alışkınmış :)
hiçde öyle değil bizim bir komşumuz var kadın 100 kilonun üstünde evine gitmeye çekiniyoruz çünkü tam titizlik hastası evinde toz yaşamıyor günde bir kez cam silen biri ama kiloluHakikaten gündelik hayatta pis olanlar kilolu daoluyor.ama sonuçta kv ve görümcen.akrabalık hakkı için gidecrksin cnm
çünkü alaka yok da ondan çok kilolu olup temizlik hastası olan var 45 kilo olup evde yılda bir kez temizlik yapmayanıHerkes yazmış kilo ne alaka kilo ne alaka arabın yahnisi gibi tutturursunuz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?