kaynanm görümcemm cokk piss

Arkadaşlar tamam bazen gerçekten fake durumlar,sahte hesaplar falan oluyor kabul ama burda da gerçekten sıkıntısını paylaşan insanlar da kelimelerini düzgün seçerek ne söyleyeceğini kırk kez düşünecek değil.(Saygısızlık Hariç) niye kilosunu söylemişmiş.yazmış kız işte.belli ki içi daralmış.ay insan burda da rahat olamayacak demek ki.kilosunu söyleme sebebi aşağılamak değil hemen öyle anlamanıza ne gerek var.demek ki iş güç yapacak dırumda değil demek istemiş.illaki anlatılandan çıkan birileri olacak yani.siz Kızın niye üzüldüğüne niye odaklanmıyorsunuz?

Eşiniz ve abisi devamlı söyleyeceklerine, haftada bir yada 15 günde bir yardımcı göndersinler.
Madem karışıyorsunuz , madem hak görüyorsunuz bunu çözüm üretin.

Kendi kayinvalidemin evi sanki..
Ben gidiyorum salonda oturuyorum. Elimi asla biseye surmem. Bir saat durur cikarim. Bilemedin iki saat. O da haftada iki kere. Onlar da tahammul edemedigimin farkinda ama bisey yapmiyorlar duzeltmek icin.

Ayyy ben de senin soylediklerinde kendimi gordum sanki. Ayyy benimkiler de cok pis. Yani yemin ederim oturdugum koltuklarin örtüleri dahi yemek kirintilari dolu ve pis kokuyo ilk zamanlar ben yapiyodum, calisiyolar ondandir diyodum ama gel zaman git zaman kirli evde yasamaktan hicte rahatsiz olmadiklarini gordum ve Allah affetsin de suan o eve gitmekten de gittigim zaman oturdugum yerden de inanilmaz tiksiniyorum. Haftada degil 2haftada bir gidiyorum artik cunku cidden dayanamiyorum. Allah yardimcimiz olsun

çok sık aralıklarla gitmeyin , evi temizlemeyinde siz temizlerseniz bu defa daha farklı sorunlar çıkabilr.

canım sanki beni anlatmışsın bende 6 senelik evliyim kv alt üst oturuyorum nişanlıykende farkındaydım ama bu kadar olduğunu bilmiyordum ne yazık ki ilk evlendiğim zamanlar eşimede diyemiyordum tiksiniyorum diye. yaptığı yemeklerden getiriyodu yemek zorunda kalıyodum sonra afedersiniz içim dışıma çıkıyordu eşime uygun bi dille anlattım evinden bişey yeyip içimiyorum diye oda çok anlayışlı şanslıyım şükür herşeyin farkına vardı şimdi hiç zorlamıyo in falan diye..heryer yapış yapış evinde ağır bi koku var kendi evimde camı açıp hava bile alamıyorum aşağıdan gelen kokudan tuvaleti falan hiç yıkamaz kokusu bizim eve gelir sürekli sadece evinde olsa ben temizlerim geçerde kendide çok dikkatsiz elinden bişey yenmez kp bile yemiyo yaptığı yemeği bi gün önceden kalan bi yemek olsun yaptığı yemeğin içine karıştırır değişik bi yemek yapma stili var sadece buda değil evime gelen misafirlerimin yanında beni küçük düşürmeye çalışır bide.şimdi ne gidiyorum ne çağırıyorum bilmeyenler beni ayıplıyo ama yapamıyorum evine gelen oldumu gidiyorum mecbur çıkınca elimi klorkla falan yıkıyorum banyoya koşuyorum hemen.. keşke temiz olsaydı ben ona hiç bi iş yaptırmazdım bakardım. Allah sabır versin bize canım

Ay canim ya.. Benim kayinvalidem calismiyor gorumcem de lise caginda ve okulla alakasi yok surekli evde. Okusun diye zorluyorlar yok okumuyor. Okumadigi gibi eve tertip duzen manasinda faydasi da yok. Bi kac kere yapmaya kalktim kayinvalidem duzenime karisma falan dedi. Daha da ellemedim. :/ Insan olarak cok iyidir. Onume koyar onumden kaldirir. Ama yok valla ben tahammul edemiyorum pislige. Ki esim de aksine asiri titiz. Evde durmadigindan midir nedir. :/

Başkalarını bilmem ama bana göre banyoya bardakla girmek evet pislik, içerisi diğer yerlere göre daha mikrop günahını sevabını bilememde banyoda nasıl birşeyler içebiliyorsunuz ciddi soruyorum gerçekten aklım almadı. Sanki o bardağa havadaki tüm mikroplar gircekmiş gibi hissediyorum ben. Ayrıca ev küçük diye mutfağa ayakkabılık koyduğunu düşünene kadar oturma odası, salon gibi birçok yer var. Eskiden KK da bir üye vardı on günde bir yıkanan ne var yahu derdi, onu hatırlattınız bana kusura bakmayın.

ya bu banyoda bardak konusu ben renkli büyük bir bardak almıştım içine diş fırçası macunu vs. koymak için ama o bardağı asla mutfakta kullanmam
öyle bir şey mi
ayrıca bende konu sahibin niye kilo kısmını söylemesine takıldım belli aşağılamak için yazmış

İşte bence banyo da herhangi bir oda bizim evde kapısı da açık olur tüm diğer odalar gibi

Örneğin elektrikli süpürge ile süpürürüm yani bana göre diğer yerlerden farklı değil

Bir de açıkçası şimdiye kadar hiç garip gelmedi fincan ile bir şeyler içmek

Mikrop vs takıntım yok dışarda yediğim içtiğimin her halükarda daha pis olduğunu düşünürüm hep

Bu arada oğlum bebekten evde yerde vs çok rahat dolaşırdı kreşe gidince çok az hasta oldu demek ki mikroba alışkınmış :)

İyi mi kötü mü karar veremedim Ama benim kesinlikle yapabileceğim birşey değil, siz halinizden memnunsanız sorun yok.

Sende yapma. Otur kalk.. yemek yeme wc gitme..

Onlar yayilcak pislikden bogulcak isim yok bide onu temizlicem.
Amaaaan bosver

Hakikaten gündelik hayatta pis olanlar kilolu daoluyor.ama sonuçta kv ve görümcen.akrabalık hakkı için gidecrksin cnm

Hakikaten gündelik hayatta pis olanlar kilolu daoluyor.ama sonuçta kv ve görümcen.akrabalık hakkı için gidecrksin cnm
hiçde öyle değil bizim bir komşumuz var kadın 100 kilonun üstünde evine gitmeye çekiniyoruz çünkü tam titizlik hastası evinde toz yaşamıyor günde bir kez cam silen biri ama kilolu

Herkes yazmış kilo ne alaka kilo ne alaka arabın yahnisi gibi tutturursunuz şimdi
çünkü alaka yok da ondan çok kilolu olup temizlik hastası olan var 45 kilo olup evde yılda bir kez temizlik yapmayanı
ayrıca sorun temizlik yapma da olmuyor her zaman evi temizleme ayrıdır evi temiz tutma ayrıdır

yaws arkadaslar banyoda wc olmak zorundamiki
wc yoksa banyodaki bardak dan nolcak
ben koymadim hiç ama gorunce de ters bisey dusunmem herehalde
ha wc varsa o ayri tabi ona bisey diyemiycem

kiloyuda , obezitelerin hareketi kistli olur diye dusunulur , gezmeye var temizlige yok diye soylemis konu sahibi art niyet yok pek bunda

konu sahibesi bayramdaki 3 gun temizlikden bugune kadar o ev çop eve bile donebilir
1 ay geçti bayraùdan, beri, elini biseye surmezsen uç gunde kabynolur senin yaptigin temizlik

kizini korumaya çalis elini herseye sokmasin baskada ya temizle yada sikayet etme
bu satden sonra degismezler

157 kilo insandan iş beklenemez. o sağlık sorunları olan biridir. ve hareketleri kısıtlıdır. zor hareket eder. değil yürümek

Eğer ekonomik durumunuz müsaade ediyorsa eşiniz annesine sen yoruluyorsun bir yardımcı alalım 15 günde bir gelip evi temizlesin yarısını ben ödeyeyim sen de yorulma falan mı dese?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…