Valla benim ailem kimse gelmiyor evime ama diyor benim tarafımdan sana bisey yapan olmadıNormalde kabul edin bir hafta derdim ama benim eşim ailemle konuşmuyorsa bende kusura bakmasın onun ailesinin gönlünü yapamam . Size sorsam kaç tane kayinvalideyle sıkıntı yaşamışsınızdır . Benim ailem uzakta kalacak eşimin ailesinin ben her zaman yanında olamazdım
Benim ailemle konuşmayan adamın annesine bakmam kimse kusura bakmasınKaynatam fitik ameliyatı olacak
Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar
Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Karşılıklı bir sorununuz yoksa kabul edin bence.Kaynatam fitik ameliyatı olacak
Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar
Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Kaynatam şeker gibi zaten ayağa kalkmış olacakKarşılıklı bir sorununuz yoksa kabul edin bence.
Peki olay neydi ve onun ailesi gerçekten hiçbir şey yapmadı mıValla benim ailem kimse gelmiyor evime ama diyor benim tarafımdan sana bisey yapan olmadı
Benim amcalar eşime iftira attı çok olay var dedikodu vardiPeki olay neydi ve onun ailesi gerçekten hiçbir şey yapmadı mı
Benim eşimle ailem de problem yaşadı ve her iki tarafta kendine göre haklı ama benim hatrım için her iki tarafta da asla küsme gibi durum söz konusu olmadı. Evet bir mesafe soğukluk var ama o kadar. Şimdi siz kp şeker gibi adam diyorsunuz, eşinizin yaptığı saygısızlık yüzünden kp’i kırmaya gerek var mı? Sizin probleminiz aslında eşinizin ailenize tavrı. He bakmak zorunda değilsiniz o ayrı bir konu. Bakmak istemezseniz bakmayın kabul etmeyin evinize ama eşiniz yüzünden olmamalı sebep. Kv ise başka bir konu, size şu an ihtiyacı olan kişi kv değil, kp.Kaynatam fitik ameliyatı olacak
Niye, ne zorları vardı eşinizle?Benim amcalar eşime iftira attı çok olay var dedikodu vardi
Ben olsam bakardım normal zamanlarda kimse gelip kalsın istemem ama hastalık buKaynatam fitik ameliyatı olacak
nE?Sen şimdi kocan için eşek gibi çalışacak modundasın ya. Belki kocan da senin için eşek gibi bakacak moduna geçebilir.
Kendileri adam bana baksın diye evleniyor ama sanıyor ki adam vitrine koyacak. Bakıcılar, hizmetliler tutacak para yoksa mecbur pamuk elini bi işe sokucan yani yapacak bişey yok. Kaynana da geliyor heralde o da kendine baktırcak öföföf fena.Gezmeli tozmalı konuda öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?