- 25 Kasım 2023
- 490
- 1.566
- 28
Kendileri adam bana baksın diye evleniyor ama sanıyor ki adam vitrine koyacak. Bakıcılar, hizmetliler tutacak para yoksa mecbur pamuk elini bi işe sokucan yani yapacak bişey yok. Kaynana da geliyor heralde o da kendine baktırcak öföföf fena.
Kaynatam fitik ameliyatı olacak
Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar
Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Koy yerinde hayvanları varkayınvaledeniz evde ağır iş mi yaptırıyormuş ki kayınpederiniz gelip sizde kalacak doktor ağır iş yapma demiş diye
Köy yerinde hayvanlara kim bakacak şimdi, kaynana da size gelecekmiş?Koy yerinde hayvanları var
Babası ameliyat olacakmış.Benim ailemle konuşmayan adamın annesine bakmam kimse kusura bakmasın
Kaynata mı seviyorsam bana zararı yok ise bakarım.Kaynatam fitik ameliyatı olacak
Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar
Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Kaynatam köyde yaşıyor canım gezmek amaçlı gelecek . Hayvanları var ona kaynim var senede 1 geliyorlarBenim anlayamadığım kayınbaba ameliyat oluyor, ağır iş yapmaması lazım ama hayvanlar var. Oğlunu ve/veya sizi yanına çağırsa neyse de onlar bu sebeple niye ve nasıl geliyor? Hayvanlar da mı gelecek?
Eşiniz iftira atanları evine almak istemiyorsa haklı gibi duruyor.
Kayınbabaya kaynana bakamıyor mu? Yatalak mı?
1 haftalık gezmeye gelecek. Kaynim bakacakKöy yerinde hayvanlara kim bakacak şimdi, kaynana da size gelecekmiş?
Kocası hasta, onu geline kitleyip kendini gezdirecek, herkes buna okey yani?1 haftalık gezmeye gelecek. Kaynim bakacak
Eşim Ailemle konuşmayanın bende almam muhatabaKaynatam fitik ameliyatı olacak
Yess. Konu sahibinin kocası da eşşek gibi çalışıp para kazanacakmış çünkü (anasayfadaki diğer konusundan alıntı). Win-winKocası hasta, onu geline kitleyip kendini gezdirecek, herkes buna okey yani?
Nasıl ağır ameliyat mı Hafif miFıtık ameliyatı sezaryen ameliyatından çok daha hafif bir ameliyat. Kadınlar sezaryenden hemen sonra hem kendilerinie hem bakıma muhtaç yavrularına hem de evlerine bakıyorlar.
Kayınpederinize bakacak hem kaynınız hem de kayınvalideniz varmış.
Siz gezmeyi çok sevip, gezip anlatıyorsanız merak etmişlerdir.Birlikte gezmek için geliyorlardır
Hafif bir ameliyatNasıl ağır ameliyat mı Hafif mi
Herkes zincirleme birbirine bakıyo negzel.Yess. Konu sahibinin kocası da eşşek gibi çalışıp para kazanacakmış çünkü (anasayfadaki diğer konusundan alıntı). Win-win
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?