Kaynatam ameliyat sonrasi bende kalacakmış

Kendileri adam bana baksın diye evleniyor ama sanıyor ki adam vitrine koyacak. Bakıcılar, hizmetliler tutacak para yoksa mecbur pamuk elini bi işe sokucan yani yapacak bişey yok. Kaynana da geliyor heralde o da kendine baktırcak öföföf fena.

Heh işte aynen noktasından virgülüne kadar yazdığın gibi. Kaynana kayınpederin promosyonu. 😀😀😀 Şey gibi düşün; boğazda kahvaltı ediyorsun en son üstüne kahve ikram ediyorlar. 😀

Kaynatam fitik ameliyatı olacak
Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar

Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs

Benim ailemin gitmediği eve onun ailesinden kesi bile giremez.

İnsanlar ne kadar rahat ya , aloo ameliyat oluyorum size geliyoruz sizde kalıcaz ok çat.
Bu ne rahatlık 😀
Bu bana yapılsa direkt cevabım “ben ne alaka ya” olur
Ama anladım ki bu rahatlığı kişilerin kendisi veriyor sonra şikayetlen dur

Benim anlayamadığım kayınbaba ameliyat oluyor, ağır iş yapmaması lazım ama hayvanlar var. Oğlunu ve/veya sizi yanına çağırsa neyse de onlar bu sebeple niye ve nasıl geliyor? Hayvanlar da mı gelecek?

Eşiniz iftira atanları evine almak istemiyorsa haklı gibi duruyor.

Kayınbabaya kaynana bakamıyor mu? Yatalak mı?

Ameliyat olduktan 3 4 gün sonra yanıma gelecek kalmaya doktor ağır iş yapma demiş 1 hafta kalacaklar

Gelen giden olacak. Benim eşim ailemle konuşmuyor iki tarafında haklı sebebi var kabul etsem mi sizce ? Kaynatam iyi seker gibi beni hiç kırmadı ama Kaynanam ne zaman memlekete giysem hep bi isyandaydi en basiti çamaşırları makineye atmayın demiş eltime ben atarım vs
Kaynata mı seviyorsam bana zararı yok ise bakarım.

Benim anlayamadığım kayınbaba ameliyat oluyor, ağır iş yapmaması lazım ama hayvanlar var. Oğlunu ve/veya sizi yanına çağırsa neyse de onlar bu sebeple niye ve nasıl geliyor? Hayvanlar da mı gelecek?

Eşiniz iftira atanları evine almak istemiyorsa haklı gibi duruyor.

Kayınbabaya kaynana bakamıyor mu? Yatalak mı?
Kaynatam köyde yaşıyor canım gezmek amaçlı gelecek . Hayvanları var ona kaynim var senede 1 geliyorlar

Fıtık ameliyatı sezaryen ameliyatından çok daha hafif bir ameliyat. Kadınlar sezaryenden hemen sonra hem kendilerinie hem bakıma muhtaç yavrularına hem de evlerine bakıyorlar.
Kayınpederinize bakacak hem kaynınız hem de kayınvalideniz varmış.
Siz gezmeyi çok sevip, gezip anlatıyorsanız merak etmişlerdir.Birlikte gezmek için geliyorlardır

Eşim Ailemle konuşmayanın bende almam muhataba

Benim için burada kriter kendi ailemin benim evime gelip gelemiyor olması. Sizin aileniz sizin evinize gelemiyorsa eşinizin ailesi de gelmesin bi zahmet. Ama eşiniz ailenizin sizin evinize gelmesime ses etmiyorsa gelsinler tabi ne olacak. Eşiniz için sizde 1 hafta ailesini misafir edin.

Fıtık ameliyatı sezaryen ameliyatından çok daha hafif bir ameliyat. Kadınlar sezaryenden hemen sonra hem kendilerinie hem bakıma muhtaç yavrularına hem de evlerine bakıyorlar.
Kayınpederinize bakacak hem kaynınız hem de kayınvalideniz varmış.
Siz gezmeyi çok sevip, gezip anlatıyorsanız merak etmişlerdir.Birlikte gezmek için geliyorlardır
Nasıl ağır ameliyat mı Hafif mi

Back
X