- Konu Sahibi tekvarligim
-
Eskiden kaynbaba iyiydi simdi oda fesat olmus. Ev tasiniorduk birhafta onlarda yattik duymadigim sey kalmadi !!! Hergece bebegimi hastaneye goturuoduk cocuk hastalanmisdi sonra gelip bir saat uyuyip yeni evi temizlemeye gidioduk esimlen.. son sabah sabah saat 5de geldik hastaneden ve sabah saat 8 de kaynbabayla kaynanayi hakkimda konusurken duydum.. kaynana doldurusa getiriorduu kaynpederi..bi baktimmm bas bas bagrio kaynpeder gelinnnnn kalk cay koy ocaga diyee. Ne buna kahvalti hazirlama sakin dioduu karisina... varyaaa cok icim yandi bunlat vicdansiz... kaynanam tam bor canavarr esom onun yuzunden kac kez patakladi beniii..
bu kadar sınırlenecek ne olmus olabılır kı? acaba bılmeden bı r hatanız mı oldu, kv ne dıye dolduruyordu, neler soyluyordu?
bu kadar sınırlenecek ne olmus olabılır kı? acaba bılmeden bı r hatanız mı oldu, kv ne dıye dolduruyordu, neler soyluyordu?
Kızmanız gereken kişi kayinvalideniz değil, eşiniz.
Adam olsaydı sizi 'pataklamazdı'.
Ama onun gözü döndü değil mi?
Kendisinde değildi.
Çok da pişmandır kesin.
Annesi olmasa eminim şeker gibi biridir.
Karakteri oturmamış adamlarla evlenip her sorunda kocam çok iyidir, ama kayinvalide şeytan diye sızlanıyorsunuz.
Kayinvalidenizi cahillikle suçlayıp duruyorsunuz da sizin yazdıklarınız ne kadar mantıklı acaba?
bizim kayın peder de tam bir şeytan , allaha havale ediyorum , sonunu merak ediyorum ne hallere düşecek o kadar ah la, kaç kişiyi boşanma derecesine getirdi , 60 yaşında kardeşleri de dahil, tam bir münafık, benimle de çok uğraşıyordu , sonunda tartıştık ben aileme gitmeyecekmişim, oğlumu gelin vermedim , gelin aldım herşeyi çekçeksin dedi bende ben nası geliyosam oda gelcek hayat müşterek dedim kudurdu üstüme yürüdü, bayramı zehir etti geberesice ,pislik, sonunda da kavga çıkarttı yine , herşeyi laf eden bi tip, istiyorki oğulları gelinlerini gözünün önünde iyice dövsün kendiside alkışlasın, ağzıyla diyor zaten, dağdan inmiş bir ayı adeta, gelinler ailesini görmeyecek diye terör estiren bi adam kızı yüzünü yıkamadan gözünün çapağıyla soluğu kendinde alıyor ona bişy demiyor tabi de gelcek diyor , evlendi diye vazmı geçcez diyor, daha neler neler, ağzında küfür dolu , yolda yürüyen kanserli adama daha ölmedi diye küfür edebilen bir ucube ... gerisini siz düşünün artık iyice tiksindim artık hepsinden, daha neler yaşancak nası davranmalıyım bilemiyorum artıksürekli çocuklardan para alsın yesin , evlatlarına 3 kuruş hayrı dokunmamış borç gırtlakta ama hepsini inek gibi sağıyım kredi çektiriyim diğerlerine yediriyim istiyor , amaaannn rezalet , evlenmeden aileyi çok araştırmak lazım GÖRGÜ şart !!!
bizim kayın peder de tam bir şeytan , allaha havale ediyorum , sonunu merak ediyorum ne hallere düşecek o kadar ah la, kaç kişiyi boşanma derecesine getirdi , 60 yaşında kardeşleri de dahil, tam bir münafık, benimle de çok uğraşıyordu , sonunda tartıştık ben aileme gitmeyecekmişim, oğlumu gelin vermedim , gelin aldım herşeyi çekçeksin dedi bende ben nası geliyosam oda gelcek hayat müşterek dedim kudurdu üstüme yürüdü, bayramı zehir etti geberesice ,pislik, sonunda da kavga çıkarttı yine , herşeyi laf eden bi tip, istiyorki oğulları gelinlerini gözünün önünde iyice dövsün kendiside alkışlasın, ağzıyla diyor zaten, dağdan inmiş bir ayı adeta, gelinler ailesini görmeyecek diye terör estiren bi adam kızı yüzünü yıkamadan gözünün çapağıyla soluğu kendinde alıyor ona bişy demiyor tabi de gelcek diyor , evlendi diye vazmı geçcez diyor, daha neler neler, ağzında küfür dolu , yolda yürüyen kanserli adama daha ölmedi diye küfür edebilen bir ucube ... gerisini siz düşünün artık iyice tiksindim artık hepsinden, daha neler yaşancak nası davranmalıyım bilemiyorum artıksürekli çocuklardan para alsın yesin , evlatlarına 3 kuruş hayrı dokunmamış borç gırtlakta ama hepsini inek gibi sağıyım kredi çektiriyim diğerlerine yediriyim istiyor , amaaannn rezalet , evlenmeden aileyi çok araştırmak lazım GÖRGÜ şart !!!
Esim cok iyiydi ama ondan nefret ettim gunlerde oldu.. yine kv yuzunden.onu doldurusa getirmesin oda.. kimse anasini atmaz.birde adamlar annelerini hep iyi saniorlar farketmiolarr ic yuzlerini.. ama neyapayim bosaniymi adamdan sonra neolcak yenisi dshami iyi olacak yine aynisi olacsk..cocum babasis kalacak.. o bana vurdu evett cokkk yanlis ysptiii cokk ama bunu allaha havalle ettim. Ya kv o bana hamileyken kolumdan tuttu firlattiii oda bi iskence sayilirr ne hakki vardi o yilanin buna..beni omu dogurdu nefret ddiorum allag bildi gibi yapsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?