- 10 Ekim 2012
- 2.951
- 299
- 113
- Konu Sahibi tekvarligim
-
lohusal ken kendi annemi cagirmisdim kv kiyameti kopardi annem ne ise yararmis dior herneyse annem geldi kadinin onune yemek koymadi lohusal halimle annemin gozu onunde yemek yaptirdi..9ay hamileydim hergun biseyler yaptirirdi birgunde gel kizim yemek yapim sende otur demedi..cay yapar herkese getirirdi bana getirmesdi.. onumden yemeyi alip oglun un onune koyardi..cok gizli giuli tuvalete kacip agladim oldu.kimsem yok burda aylem cok uzakta yasior.kendi sorunlarimla aylemide uzmek istemiorum..
lohusal ken kendi annemi cagirmisdim kv kiyameti kopardi annem ne ise yararmis dior herneyse annem geldi kadinin onune yemek koymadi lohusal halimle annemin gozu onunde yemek yaptirdi..9ay hamileydim hergun biseyler yaptirirdi birgunde gel kizim yemek yapim sende otur demedi..cay yapar herkese getirirdi bana getirmesdi.. onumden yemeyi alip oglun un onune koyardi..cok gizli giuli tuvalete kacip agladim oldu.kimsem yok burda aylem cok uzakta yasior.kendi sorunlarimla aylemide uzmek istemiorum..
tam bi hayvan iste.. pis nefret ediorum ya benim agzimda dilim yoktu masum bir kizdim a resmen bendee simdii kabalasdim.hazmedemiorum neyapimpeki bu kv dedigin insan mı? burdan bakınca hayvan gibi geldi de
peki bu kv dedigin insan mı? burdan bakınca hayvan gibi geldi de
Kayınvalideniz size bunları yaparken eşiniz ne yapıyordu acaba? Kayınvalide suçsuz demiyorum ama olayın yanlış yerindesiniz. Anlıyorum toz kondurmak istemiyorsunuz ama burada dertlenmeniz gereken kişi eşiniz, kayınvalide değil.[/QUOT soyle bisey var esime cokk dertlendim kavga yaptim sonra birgun yine dogumdan sonraydi hastanede kaliordum aylarca ama arada bi eve gidip geri donuoduk hastaneye.herneyse ogun bu kv yanina ugradik hastaneye gitmdden once orda yine beni sIKISTIRDI kv o an dayanamadim patladimmm buyik kavga cikti sonra benim esim kafayi usuttu yani resmen cildirdi neredeyse tumarhaneye gozurcektik adam birden agzi burnu dagildi adam beynine islemisdi artik bu tartismalarr o araaa o oyle oluncaa daha beter ona bakmaya basladim yani esime sikinti vermemek icin sustumm allahtan geri 3hafta sonra duzeldi kendisii.. yani anlican olay karisik braz
kayınbabalar içindede da böyle adiler var..aynen eşimin anası olacak kadının erkek versiyorunu bu adam..kaynanamda böyledir..isterki kızları damatları yalnız kendine gelsin kendini arasın..kendi ailelerimizi silmemizi ister..hani değer biri olsa tamam diyeceksinde..anlayacağın senin kayınbabanın kadin hali..hemde aynen..ben alakayı kestim yıllardır konuşmuyorum.
Canim ya,adama bak sen,kuru odun cahili piskopata bak sen.
Haklarini savun bene normal sakin bir sekilde,sende insansin,onun ki evlatta sen nesin?
Tabiki en buyuk suc esimde annesine babasindan korkan biri iste nediyim..braz adamligini koysaydi onlarda susardi..bunlar esimi civik bulmuslae.ya benim esim ilk evlendimde mulkemeldi hep beni tutardii hic ezdirmezdiii...kiyamasdi.iste bu kv esimiii ne hale getirdiiiiii melek gibi adam yerine pis bi korkak adam geldi.... piss kadin allah goruorrrr bunlarii
korktuklarından değilde hep duygu sömürüsüyle yaptırıyorlar istediklerini, bence biraz dişini çıkar artık, bende 3 sene yuttum agla agla içime at at, artık yeter dedim sonunda patladım, verdim cvplarını olay büyüdü , büyüsün hiç umrumda değil, tüm akrabaları beklediğinizin çok üstünde gelininiz var kıymetini bilin diyorlar yüzlerine , hakmetmediklerini görgüsüzlüklerini herkes biliyor, çevreye nası rol yapıyorlar, ama içten neler neler , sustukça bekliyorlarki daha da ezelim ne güzel diye, eşlerde güç buluyor nasılsa bişy olmuyor diye, 3 sene sustum baktım değişen yok daha da kötü oluyor sonunda patladım , eltim 40 yaşında 20 sene çekmiş yutmuş ne oldu hiç hala yapıyorlar kadına , oda son 1 yıldır diyormuş eşine rahatsız olduğu konuları sesin çıkmaya başladı diye dövüşüryorlar değiştin diye, daha mı değişmesin torunu olcak kadının, ezdikçe ezmek istiyorlar, kızlarına gelince de ezilme kızım şunu da yap kv kp ya diye öğüt veriyorlar, aklını kullan ya şehrini değiştir ya da bişyleri değiştir artık, seni çok iyi anlıyorum canim
hep eşimi yiyordum , artık patladım yine fısfıs toplanıp dedikodumuzu yapıyorlardı , gelinlerin, bende çıktım şakayla hayırdır ne konuşuosunuz bakalım anne fısfıs dedim, bi sorununuz varsa direkt söyleyebilirsiniz dedim gülerek şakayla, o da kıvırdı sana değil eltin şu şuna kızıyoruz dedi , o dediği de 40 yaşında kadın , sen bayramlaşmaya gittin o da azdı dövüştük yemek yemedi şimdi gittiler dedi, bende haa ii yazık gitsin nolcak dedim , suçum bu, kp bi kudurdu şerfsz , üstüme yürüyor, ben oğullarımı gelin vermedim , ne demek, ben gelin aldım , gitmeyeceksiniz, herşeye ben karar verrim , ben ne dersem o olur benim hükmüm geçer, dedi , bende alttan aldım aldım baktım tepeme çıkcak , verdim cvbımı patladım artık, kusura bakma ben senin ekmeğini yemiyorum kocamın ekmeğini yiyorum sana değil ona sorarım, dedim, bu evde yaşamıyorum senin hükümlerin beni ilgilendirmiyor, kızına gelince niye 1. gün geliyor biz gurbetten geliyoruz 3. güne gidin bayramlaşın diye her bayram kavga çıkarıyorlar, kızı ya kçına değince laf değiştiriyor hemen, ben ne dersem o olcak diye , hayat müşterek ben nası geliyorsam o da gelcek dedim, evlilik böyle bişy tek taraflı olmaz dedim, sonra kv zırlamaya başladı direkt diyorki onları ben büyüttüm evladımdan mı vazgeçircen diyo, ben neden bahsediyorum siz ne diyorsunuz , niye çarpıttınız şimdi , duygu sömürüsü yapma anne dedim, ağzımdan öyle bişy çıktımı dedim, napıyım oğlunu al turşusunu kur dedim, oğullarınızın değeri neymişki biz ailemizden vazgeçicez ziyaret etmicez onun mesleği varsa benimde var okuduysa ben 2 üni okudum yeter artık dedim, eşim de yanımdaydı , üzerime yürüdü felan , sinirlerim boşaldı sonra , bu kadar yapmayın insanlara , bıktım sizden dedim, girdim odaya, şeytan dedi kezzap dök yak hepsinigitcektim o sabah anneme , eşim yalvardı nolur dedi daha bayram gelenlere ne deriz seni sorcaklar, onu dedim kendisi düşüncekti 2 gün gelen gelinin burnundan getirmeden önce dedim, hatrım için kal dedi ben ertesi gün götürrüm, hiç konuşmadım kimseyle o gün yemeğini yemedim, ertesi gün gittik 2 gün kaldık annemde döndük 1 gün de kaldık tam gidioz vedalaşırken eşim dediki elini öp büyütmesinler, tam öpcem dilenci kovar gibi gerildi kasıldı hadi hadi dedi çok zoruma gitti çıktım geldik , bu günü unutma dedim eşime, bir daha adım atmam , ben her gidişimde kıyafetler alıyorum çiçek yaptırıyorum yiyeceğini dolduruyorum yaptığı muameleye bak dedim, çok lafçılar zaten herşey laf, öyle geldik, bir daha ne ararım ne sorarım gebersin adi, her bayram kendileri düşünsün millete ne hesap vercem diye, her gelin küs, herkese laf sokuyorlar dövüşüyorlar, bi yere giderken koşup gelini indirmişler senin ne işin var gir içeri oğlumuz gezer gelir diye, oğlan gitmiş kız ağlamış kalmış evde akşama kadar, ev değil tımarhane mübarek, aman uzak olsun, daha neler neler , cevizin kabuğunu doldurmayacak şeyleri olay yapmak için elinden geleni yapıyorlar herkes bıktı soğudu artık,
sizi lohusa halinizle dövdü ve siz onu affettinlohusal ken kendi annemi cagirmisdim kv kiyameti kopardi annem ne ise yararmis dior herneyse annem geldi kadinin onune yemek koymadi lohusal halimle annemin gozu onunde yemek yaptirdi..9ay hamileydim hergun biseyler yaptirirdi birgunde gel kizim yemek yapim sende otur demedi..cay yapar herkese getirirdi bana getirmesdi.. onumden yemeyi alip oglun un onune koyardi..cok gizli giuli tuvalete kacip agladim oldu.kimsem yok burda aylem cok uzakta yasior.kendi sorunlarimla aylemide uzmek istemiorum..
hep eşimi yiyordum , artık patladım yine fısfıs toplanıp dedikodumuzu yapıyorlardı , gelinlerin, bende çıktım şakayla hayırdır ne konuşuosunuz bakalım anne fısfıs dedim, bi sorununuz varsa direkt söyleyebilirsiniz dedim gülerek şakayla, o da kıvırdı sana değil eltin şu şuna kızıyoruz dedi , o dediği de 40 yaşında kadın , sen bayramlaşmaya gittin o da azdı dövüştük yemek yemedi şimdi gittiler dedi, bende haa ii yazık gitsin nolcak dedim , suçum bu, kp bi kudurdu şerfsz , üstüme yürüyor, ben oğullarımı gelin vermedim , ne demek, ben gelin aldım , gitmeyeceksiniz, herşeye ben karar verrim , ben ne dersem o olur benim hükmüm geçer, dedi , bende alttan aldım aldım baktım tepeme çıkcak , verdim cvbımı patladım artık, kusura bakma ben senin ekmeğini yemiyorum kocamın ekmeğini yiyorum sana değil ona sorarım, dedim, bu evde yaşamıyorum senin hükümlerin beni ilgilendirmiyor, kızına gelince niye 1. gün geliyor biz gurbetten geliyoruz 3. güne gidin bayramlaşın diye her bayram kavga çıkarıyorlar, kızı ya kçına değince laf değiştiriyor hemen, ben ne dersem o olcak diye , hayat müşterek ben nası geliyorsam o da gelcek dedim, evlilik böyle bişy tek taraflı olmaz dedim, sonra kv zırlamaya başladı direkt diyorki onları ben büyüttüm evladımdan mı vazgeçircen diyo, ben neden bahsediyorum siz ne diyorsunuz , niye çarpıttınız şimdi , duygu sömürüsü yapma anne dedim, ağzımdan öyle bişy çıktımı dedim, napıyım oğlunu al turşusunu kur dedim, oğullarınızın değeri neymişki biz ailemizden vazgeçicez ziyaret etmicez onun mesleği varsa benimde var okuduysa ben 2 üni okudum yeter artık dedim, eşim de yanımdaydı , üzerime yürüdü felan , sinirlerim boşaldı sonra , bu kadar yapmayın insanlara , bıktım sizden dedim, girdim odaya, şeytan dedi kezzap dök yak hepsinigitcektim o sabah anneme , eşim yalvardı nolur dedi daha bayram gelenlere ne deriz seni sorcaklar, onu dedim kendisi düşüncekti 2 gün gelen gelinin burnundan getirmeden önce dedim, hatrım için kal dedi ben ertesi gün götürrüm, hiç konuşmadım kimseyle o gün yemeğini yemedim, ertesi gün gittik 2 gün kaldık annemde döndük 1 gün de kaldık tam gidioz vedalaşırken eşim dediki elini öp büyütmesinler, tam öpcem dilenci kovar gibi gerildi kasıldı hadi hadi dedi çok zoruma gitti çıktım geldik , bu günü unutma dedim eşime, bir daha adım atmam , ben her gidişimde kıyafetler alıyorum çiçek yaptırıyorum yiyeceğini dolduruyorum yaptığı muameleye bak dedim, çok lafçılar zaten herşey laf, öyle geldik, bir daha ne ararım ne sorarım gebersin adi, her bayram kendileri düşünsün millete ne hesap vercem diye, her gelin küs, herkese laf sokuyorlar dövüşüyorlar, bi yere giderken koşup gelini indirmişler senin ne işin var gir içeri oğlumuz gezer gelir diye, oğlan gitmiş kız ağlamış kalmış evde akşama kadar, ev değil tımarhane mübarek, aman uzak olsun, daha neler neler , cevizin kabuğunu doldurmayacak şeyleri olay yapmak için elinden geleni yapıyorlar herkes bıktı soğudu artık,
abla bunlar nee
ben can atıyorum sevdiğimle evlencem diye
ama gurbete gidicem ülke değiştircem :18::18:
helal olsunn sabretmışsiniz ama yinede ezdirmemişsiniz kendinizi
Allah ım şu okuduklarıma inanmakta güçlük cekiyorum
siz bunları gercekten yaşamışsınız....
Nasıl insanlar var daha doğrusu insana benzeyen canavarlar varmış
Allah sabır versin size....
Insann kizim der. Demesede saygi duyar oglumun karisi diye.. ama bu kiskanior sanki kumasiyim.. bn cok saygi duxup ses cikarmadim.. annem hepp benii zorluor kizimm onlar kotu olsa bile iyiligini yap der.. daha birgunde kotulemedi onlari.. ama bu kvannemi hic sevmez onuda kiskanir ya kadinn deli iste.. varya esimizden bile sogutuyorlar boyle insanlar..
valla daha neler var anlatmadığım tatlım , allah bilsin , nası biliyorsa öyle yapsın eşimle benden uzakta, bende gurbetteyim, iyi ki de öyleymiş valla, bekarken kimseye bakmıyordum direkt gönderiyordum ben gurbete gitmicem diye, şimdi eşimin mesleğinden dolayı uzaktayım iyi ki de gurbet olmuş diyorum hatta memleketime bile yerleşmeyi düşünmüyorum o kadar yani, anneme aileme okadar düşkün olmama rağmen resmen memleketimden tiksindim inan, sırf o ucubeler yüzünden koskoca şehirden soğudum, her adım laf, saçın laf, thisörtün laf, küpen , makyajın , oturuşun , kocana hitap şeklin, sofraya koyduğun çatal neden küçükmüş de büyük değilmiş, düşün yani o kadar , kendi evin al ozaman eleştirene kadar yok , eli cebine gitmesin, amaaannn bak canim sevdiğinin karakteri oturmuşsa olgunsa seni ezdirmeyecekse git peşinden mutlu olursun, yok gel git akıllı onun bunun aklıyla hareket ediyorsa çok pişman olursun, ne olursa olsun kendini asla ezdirme kimseye, annen ailen gül ile bile üfürmezken elin itleri seni dövmeye bile kalkıyor hiç bi vasfı değeri yokken, şükür ki eşim iyi ezdirmiyor beni, yoksa ooo ta nişanlıyken belli oluyor ne halt oldukları , değişir diye bişy yok, kafandaki soru işaretleri öyle giderr düzelmez, ama sen dik durup ezdirmeyeceksin kendini sen kendine saygı duymazsan eşinde ailesi de duymaz, ilk evlendiğin günden beri dik duracaksın canına tak eden yerde dur demesini bileceksin, yoksa SEN EĞİLDİKÇE SIRTINA BİNEN ÇOK OLUR , rabbim hayırlı ve görgülü insanlar nasip etsin bekar kızlarımıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?