kaynbabada cok yamanmis

peki bu kv dedigin insan mı? burdan bakınca hayvan gibi geldi de

Kayınvalideniz size bunları yaparken eşiniz ne yapıyordu acaba? Kayınvalide suçsuz demiyorum ama olayın yanlış yerindesiniz. Anlıyorum toz kondurmak istemiyorsunuz ama burada dertlenmeniz gereken kişi eşiniz, kayınvalide değil.

peki bu kv dedigin insan mı? burdan bakınca hayvan gibi geldi de

Tabiki en buyuk suc esimde annesine babasindan korkan biri iste nediyim..braz adamligini koysaydi onlarda susardi..bunlar esimi civik bulmuslae.ya benim esim ilk evlendimde mulkemeldi hep beni tutardii hic ezdirmezdiii...kiyamasdi.iste bu kv esimiii ne hale getirdiiiiii melek gibi adam yerine pis bi korkak adam geldi.... piss kadin allah goruorrrr bunlarii

daha neler neler , burda anlatamadığım , her sofrada laf sokar lokmalar boğazında düğümlenir, her izine gidişte mutlaka göz yaşı dökersin , mutlu olmana imkan yok o evde, herkes kavga dayağa alışmış, çok yadırgıyorum, bize gidince herkes sabah günaydınlarla kalkar akşam iyi gecelerle, güle oynaya saygıyla izin geçirirsin , orda kavga laf sokmalarla gün bitirirsin, eltim 1 ay kalmış sonra demişki izin bitiyor anneme de gideyim bi kaç gün diye evden kovmuş küfürler etmiş, eşi bildiği izin verdiği halde hemen arkasından arayıp karın şöyle şöyle yaptı gidebilirmiyim demedi, katmış dahada, halbuki akşamdan sen anneme gitcem dedin diye kendi kovmuş , sabahta olay çıkarmış, o da gitmiş, 3-4 gün kalmış geri döndüğünde çocuk dedesinin elini öpmeye girdi 15 yaşında erkek çocuğu odaya girer girmez yüzüne bi tükürdü çocuğun , neymiş annenle gittin benimle kalıp anneni dışlamadın diye, çocuğun yüzü kıpkırmızı aglıyacak gurur aglayamıo ergen çocuk, , herkese öyle, çok egolu, sadece istediği olsun gerisi önemli değil, hiç bi işe yaramaz öyle oturur karı gibi laf çıdır, yolda yürüyen adamlara bile küfrediyor, dövüşenleri örnek gösterir öve öve anlatır erkek işte avradının ağzına çarpmış şöyle dövmüş böyle dövmüş, sizde erkekmisiniz der , MÜNAFIKLIK YAPCAKYA , ne yapsada birbirine düşürse zevkle izlese, rabbim bizden uzakta bizi unutsun kendi derdine düşsün inş.

Canim ya,adama bak sen,kuru odun cahili piskopata bak sen.

Haklarini savun bene normal sakin bir sekilde,sende insansin,onun ki evlatta sen nesin?

hep eşimi yiyordum , artık patladım yine fısfıs toplanıp dedikodumuzu yapıyorlardı , gelinlerin, bende çıktım şakayla hayırdır ne konuşuosunuz bakalım anne fısfıs dedim, bi sorununuz varsa direkt söyleyebilirsiniz dedim gülerek şakayla, o da kıvırdı sana değil eltin şu şuna kızıyoruz dedi , o dediği de 40 yaşında kadın , sen bayramlaşmaya gittin o da azdı dövüştük yemek yemedi şimdi gittiler dedi, bende haa ii yazık gitsin nolcak dedim , suçum bu, kp bi kudurdu şerfsz , üstüme yürüyor, ben oğullarımı gelin vermedim , ne demek, ben gelin aldım , gitmeyeceksiniz, herşeye ben karar verrim , ben ne dersem o olur benim hükmüm geçer, dedi , bende alttan aldım aldım baktım tepeme çıkcak , verdim cvbımı patladım artık, kusura bakma ben senin ekmeğini yemiyorum kocamın ekmeğini yiyorum sana değil ona sorarım, dedim, bu evde yaşamıyorum senin hükümlerin beni ilgilendirmiyor, kızına gelince niye 1. gün geliyor biz gurbetten geliyoruz 3. güne gidin bayramlaşın diye her bayram kavga çıkarıyorlar, kızı ya kçına değince laf değiştiriyor hemen, ben ne dersem o olcak diye , hayat müşterek ben nası geliyorsam o da gelcek dedim, evlilik böyle bişy tek taraflı olmaz dedim, sonra kv zırlamaya başladı direkt diyorki onları ben büyüttüm evladımdan mı vazgeçircen diyo, ben neden bahsediyorum siz ne diyorsunuz , niye çarpıttınız şimdi , duygu sömürüsü yapma anne dedim, ağzımdan öyle bişy çıktımı dedim, napıyım oğlunu al turşusunu kur dedim, oğullarınızın değeri neymişki biz ailemizden vazgeçicez ziyaret etmicez onun mesleği varsa benimde var okuduysa ben 2 üni okudum yeter artık dedim, eşim de yanımdaydı , üzerime yürüdü felan , sinirlerim boşaldı sonra , bu kadar yapmayın insanlara , bıktım sizden dedim, girdim odaya, şeytan dedi kezzap dök yak hepsini gitcektim o sabah anneme , eşim yalvardı nolur dedi daha bayram gelenlere ne deriz seni sorcaklar, onu dedim kendisi düşüncekti 2 gün gelen gelinin burnundan getirmeden önce dedim, hatrım için kal dedi ben ertesi gün götürrüm, hiç konuşmadım kimseyle o gün yemeğini yemedim, ertesi gün gittik 2 gün kaldık annemde döndük 1 gün de kaldık tam gidioz vedalaşırken eşim dediki elini öp büyütmesinler, tam öpcem dilenci kovar gibi gerildi kasıldı hadi hadi dedi çok zoruma gitti çıktım geldik , bu günü unutma dedim eşime, bir daha adım atmam , ben her gidişimde kıyafetler alıyorum çiçek yaptırıyorum yiyeceğini dolduruyorum yaptığı muameleye bak dedim, çok lafçılar zaten herşey laf, öyle geldik, bir daha ne ararım ne sorarım gebersin adi, her bayram kendileri düşünsün millete ne hesap vercem diye, her gelin küs, herkese laf sokuyorlar dövüşüyorlar, bi yere giderken koşup gelini indirmişler senin ne işin var gir içeri oğlumuz gezer gelir diye, oğlan gitmiş kız ağlamış kalmış evde akşama kadar, ev değil tımarhane mübarek, aman uzak olsun, daha neler neler , cevizin kabuğunu doldurmayacak şeyleri olay yapmak için elinden geleni yapıyorlar herkes bıktı soğudu artık,

korktuklarından değilde hep duygu sömürüsüyle yaptırıyorlar istediklerini, bence biraz dişini çıkar artık, bende 3 sene yuttum agla agla içime at at, artık yeter dedim sonunda patladım, verdim cvplarını olay büyüdü , büyüsün hiç umrumda değil, tüm akrabaları beklediğinizin çok üstünde gelininiz var kıymetini bilin diyorlar yüzlerine , hakmetmediklerini görgüsüzlüklerini herkes biliyor, çevreye nası rol yapıyorlar, ama içten neler neler , sustukça bekliyorlarki daha da ezelim ne güzel diye, eşlerde güç buluyor nasılsa bişy olmuyor diye, 3 sene sustum baktım değişen yok daha da kötü oluyor sonunda patladım , eltim 40 yaşında 20 sene çekmiş yutmuş ne oldu hiç hala yapıyorlar kadına , oda son 1 yıldır diyormuş eşine rahatsız olduğu konuları sesin çıkmaya başladı diye dövüşüryorlar değiştin diye, daha mı değişmesin torunu olcak kadının, ezdikçe ezmek istiyorlar, kızlarına gelince de ezilme kızım şunu da yap kv kp ya diye öğüt veriyorlar, aklını kullan ya şehrini değiştir ya da bişyleri değiştir artık, seni çok iyi anlıyorum canim

Zaten cokkk pis degisecegim sehiriii eger becerebilirsem ama bu isler kolay olmuor istre esimi bisekilde ikna etmeliyim. Oda coook duskun illakide annesinee ..anla. veremiorum bazen bizimde anamiz vr ben cok seviorum annemi ama komple ülkemi deisdimm bu kocam icin..kocamsaa geldi anasi aynen dedin gibi duygusomursu yapiordu bana vurduu onun icin..pis kadinnn .. kocam beni yemeye gotururken bile gizli yapiorrrr anasina soylemior..anlamiorummm niye korluorr.agzimla diorum kocamA niyeee korkuon diye yaaa.annesi bigun geldi yatagima girdii resmen uzandii varya aslinda al oglunla sen yat deseydim. Pis maymun

Insann kizim der. Demesede saygi duyar oglumun karisi diye.. ama bu kiskanior sanki kumasiyim.. bn cok saygi duxup ses cikarmadim.. annem hepp benii zorluor kizimm onlar kotu olsa bile iyiligini yap der.. daha birgunde kotulemedi onlari.. ama bu kvannemi hic sevmez onuda kiskanir ya kadinn deli iste.. varya esimizden bile sogutuyorlar boyle insanlar..

Kızmanız gereken kişi kayinvalideniz değil, eşiniz.
Adam olsaydı sizi 'pataklamazdı'.

Ama onun gözü döndü değil mi?
Kendisinde değildi.
Çok da pişmandır kesin.
Annesi olmasa eminim şeker gibi biridir.

Karakteri oturmamış adamlarla evlenip her sorunda kocam çok iyidir, ama kayinvalide şeytan diye sızlanıyorsunuz.
Kayinvalidenizi cahillikle suçlayıp duruyorsunuz da sizin yazdıklarınız ne kadar mantıklı acaba?

abla bunlar nee
ben can atıyorum sevdiğimle evlencem diye
ama gurbete gidicem ülke değiştircem :18::18:
helal olsunn sabretmışsiniz ama yinede ezdirmemişsiniz kendinizi

sizi lohusa halinizle dövdü ve siz onu affettin
gerçekten cok sabırlı kadınlarımız varmış
yazıklar olsun o eşiniz olucak adam müsfettesinede
kusura bakmayın şinize hakaret ediyorum ama daha söylücek bi kelimem kalmadı

Allah ım şu okuduklarıma inanmakta güçlük cekiyorum
siz bunları gercekten yaşamışsınız....
Nasıl insanlar var daha doğrusu insana benzeyen canavarlar varmış
Allah sabır versin size....

abla bunlar nee
ben can atıyorum sevdiğimle evlencem diye
ama gurbete gidicem ülke değiştircem :18::18:
helal olsunn sabretmışsiniz ama yinede ezdirmemişsiniz kendinizi

valla daha neler var anlatmadığım tatlım , allah bilsin , nası biliyorsa öyle yapsın eşimle benden uzakta, bende gurbetteyim, iyi ki de öyleymiş valla, bekarken kimseye bakmıyordum direkt gönderiyordum ben gurbete gitmicem diye, şimdi eşimin mesleğinden dolayı uzaktayım iyi ki de gurbet olmuş diyorum hatta memleketime bile yerleşmeyi düşünmüyorum o kadar yani, anneme aileme okadar düşkün olmama rağmen resmen memleketimden tiksindim inan, sırf o ucubeler yüzünden koskoca şehirden soğudum, her adım laf, saçın laf, thisörtün laf, küpen , makyajın , oturuşun , kocana hitap şeklin, sofraya koyduğun çatal neden küçükmüş de büyük değilmiş, düşün yani o kadar , kendi evin al ozaman eleştirene kadar yok , eli cebine gitmesin, amaaannn bak canim sevdiğinin karakteri oturmuşsa olgunsa seni ezdirmeyecekse git peşinden mutlu olursun, yok gel git akıllı onun bunun aklıyla hareket ediyorsa çok pişman olursun, ne olursa olsun kendini asla ezdirme kimseye, annen ailen gül ile bile üfürmezken elin itleri seni dövmeye bile kalkıyor hiç bi vasfı değeri yokken, şükür ki eşim iyi ezdirmiyor beni, yoksa ooo ta nişanlıyken belli oluyor ne halt oldukları , değişir diye bişy yok, kafandaki soru işaretleri öyle giderr düzelmez, ama sen dik durup ezdirmeyeceksin kendini sen kendine saygı duymazsan eşinde ailesi de duymaz, ilk evlendiğin günden beri dik duracaksın canına tak eden yerde dur demesini bileceksin, yoksa SEN EĞİLDİKÇE SIRTINA BİNEN ÇOK OLUR , rabbim hayırlı ve görgülü insanlar nasip etsin bekar kızlarımıza inş.

Allah sabır versin size....[/QUOTE]

amin canim saol, bende gördüklerim karşısında her seferinde şoka giriyorum , yuh bu kadarda olmaz diyorum , şaka gibiler, hatta duyduğum bir şey , ailemi ziyarete gitmeyi istediğimde eşime ben çıkınca şunu söylediğini duydum, oğluuumm anneme diyip diyip nereye gitcek bakalım gelde parçalama şunları , nası zihniyet, hiçmi allah korkusu yok sırf istediğimizi yaptıralım diye her yolu deniyorlar, nası dolduruyor bakarmısın, insan Allahtan korkar, utanmasalar iftira atcaklar, eşimde çıldırdı onu söyleyince kızdı iyice nedemek nereye gitcek ailesine ne kadar art niyetlisiniz fesatsınız, dedi, isterse her yere gider ne demek bu dedi, çok güzel de dikkat çekiyoda diye kıvırdı hemen kv olcak küçük şeytan , amaaannn daha neler neler, zaten hepsinden gıcık kapıyordum eşim inanmıyordu abartıyorsun diyordu, gözüyle gördüya herşeyi, kalplerini, şükür gördü iç yüzlerini o da anladı artık bi çok şeyi, önce gıcıktım şimdi iyice tiksindim buz gibi oldum , nankörler , allah korkusu olmayan insandan herşeyi beklerim artık. ALLAHA HAVALE EDİYORUM,

Allah sabır versin size....

amin canim saol, bende gördüklerim karşısında her seferinde şoka giriyorum , yuh bu kadarda olmaz diyorum , şaka gibiler, hatta duyduğum bir şey , ailemi ziyarete gitmeyi istediğimde eşime ben çıkınca şunu söylediğini duydum, oğluuumm anneme diyip diyip nereye gitcek bakalım gelde parçalama şunları , nası zihniyet, hiçmi allah korkusu yok sırf istediğimizi yaptıralım diye her yolu deniyorlar, nası dolduruyor bakarmısın, insan Allahtan korkar, utanmasalar iftira atcaklar, eşimde çıldırdı onu söyleyince kızdı iyice nedemek nereye gitcek ailesine ne kadar art niyetlisiniz fesatsınız, dedi, isterse her yere gider ne demek bu dedi, çok güzel de dikkat çekiyoda diye kıvırdı hemen kv olcak küçük şeytan , amaaannn daha neler neler, zaten hepsinden gıcık kapıyordum eşim inanmıyordu abartıyorsun diyordu, gözüyle gördüya herşeyi, kalplerini, şükür gördü iç yüzlerini o da anladı artık bi çok şeyi, önce gıcıktım şimdi iyice tiksindim buz gibi oldum , nankörler , allah korkusu olmayan insandan herşeyi beklerim artık. ALLAHA HAVALE EDİYORUM,[/QUOTE]

Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı. Laf diyip geçme sözü yazdı senin adamın kafaya adam da ilerde acabalık bi durum yaşarsa hiç şaşmam.tohum ekiyolar resmen beyinlere lafla sözle bunların boş durmamaları lazım oturmaktan neye saracaklarını hangi enteikaya boğulacaklarını şaşırıyolar bunların taktik o. Keşke boş oturan kaynanalar için kurslar falan olsa seramik boyama ip baskısı tepsi boyama boncuk falan:)

kaç yıllık evlisin bilmiyorum çok ta etkilemek istemem ama biraz bu durumlara dur demen gerekiyor , yoksa birikip birikip patlıcak ilerde daha kötü olcak, eşinde kazık kadar adam aklını başına alsın artık annesinin eteğinin altında yaşayana kadar gel git akıllı olmayıp kendi kararlarını kendi alsın, bu da aynı şehirde çok zor , parmağında oynatmak istiyorlar, ne saygısından bahsediosun canim benim, ne küçük belli ne büyük böyle ailelerde , saygının ne demek olduğunu biliyorlarmı ki , görgü adap yokki bilsin yol yordamı saygı duysun, sen kendini savunmazsan kimse savunmaz, maalesef artık ailemizin kanatları altında değiliz, onlar üzülmesin diye yuttukça bu kan emiciler yapıyorum yapıyorum nasılsa bişy olmuyo kuzu kuzu gelip sokuluyor elimizin altına diye düşünüyorlar, yeri geldiğinde haklıysan susma bence, ben bu yıl gemileri yaktım artık, dedim ne olursa olsun yeter artık diyip anladıkları dilden konuştum , saygımı yine yitirmedim ama cevaplarını da verdim, önceden hiç ağzımı açmazdım yuvam için gider ağlardım içerde sabahlara kadar , hiç aklım yokmuş, canına tak edince artık gözün bişy görmüyor, bu kadar bıktırılmaz azcıkta kendiler düşünsün, çocuğum mutlu diye şükreden yok, mutlu olunca rahatsız oluolar batıyor, dövüşsen mutlu oluyorlar nası bi zihniyet münafıklık ben çözemedim 3 senedir, eltim de ben 40 yaşına geldim çözemedim sen 3 senede mi görcen ne olduklarını diyor, onada neler yapmışlar yazık kadına , hala da yapıyorlar sesi çıkmıyor diye, eşinle ciddi ciddi konuş şehir değiştirelim de, aniden yapın yoksa çok hasta numaraları duygu sömürüleri yaparlar, engellerler

Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı. Laf diyip geçme sözü yazdı senin adamın kafaya adam da ilerde acabalık bi durum yaşarsa hiç şaşmam.tohum ekiyolar resmen beyinlere lafla sözle bunların boş durmamaları lazım oturmaktan neye saracaklarını hangi enteikaya boğulacaklarını şaşırıyolar bunların taktik o. Keşke boş oturan kaynanalar için kurslar falan olsa seramik boyama ip baskısı tepsi boyama boncuk falan:)[/QUOTE]

bunları o da kesmez , ikisi de boş boş oturuyor , hiç bi işe yaradıkları yok, evi pislik götürsün umurlarında değil gelen geçene sövsünler, eleştirip , dedikodu yapsınlar, senaryolar yazıp kendileri oynasınlar sonra gerçek gibi inansınlar, etrafada öyle anlatsınlar, kafalarının içinde beyin yerine ne var merak ediyorum , dediğin doğru aslında, belki de mahsus nifak tohumları ekiyorlar, birinde olmazsa birinde aklına gelir diye kurdu sokup kçlarını çekiyorlar, allah bilsin , tek ben olsm tmm dersinde , herkesi bibirine düşürüyorlar, kendi kardeşi bile boşanmak üzere adamlar 60 yaşında torunları olcak, kadın nası beddua edio bunu ögretleyip yuvamızı karıştırdı diye, benim kp den için, tüm çocuklarını birbirine düşürüyor, kardeşlerini öyle, gözüne görükür var iyice kudurdu ama bakalım sonu ne olcak o kadar bedduaya, hem yuttum aman ölür mölürde içime batmasın diye, baktım öleceği yok seni beni öldürür amaaann dedim benden sağlam ben hasta oluyorum söyle gitsin dedim hep pışpışlamışlar tepelerine çıkarmışlarda nolmuş haddini bilsin dedim , cvbını verdim hihooooyytt karşılığında bin beterini yaptı ama en azından içimde kalmadı

ne güzel yazmışsınız ne kadar samimisiniz inşAllah Rabbim cümlemizin gönlüne göre verir
benim gurbet dediğim türkiye zaten ben bulgaristanlıyım sevgilim türkiyeli hatta doğulu
örf ve adetleri çok farklı sülalesinde hiç bir kadının çalıştığını bilmiyorum ben
ben üniv. okuyorum çalışıcam Allahın izniyle hiç bir sorun yaşamıyoruz bu konuda
annesi babası herkes dindar Allahtan korkan insanlar böyle davranırlar mı hiç bilemedim sanmıyorum ama
:26:
büyük olan gelin onların memleketlisi bana sen bizden değilsin diyip dışlamasın annen dedim bikeresinde
yapamaz öyle birşey sevmek zorunda seni ben varım dedi ama zaten kendiside böyle bir insan değil dedi
benim sevgilime güvenim tam insan konduramazda zaten ama evlendikten sonra bazı şeyler değişiyor diyorlar ya tedirginde olmuyor değilim hani:26: annesine çok düşkün ama benide Allah var çok seviyor koruyup kolluyor

konu sahibi kusura bakmayın konuyu dağıtmak değil amacım da evli değilim bir yorum yapamıyorum malesef

ama okuduklarım karşısında dehşete düştüm resmenn inanamıyorum yanii yazmadan geçemedim herkesin kızı var onlarınki kızda biz noluyoruz mantar gibi yerden mi bittik

Son düzenleme:
doğusu batısı hiç farketmiyor tatlım, batılı olup dağdan inende var doğulu olup kendini geliştirende , tamamen aile den kaynaklanıyor yetiştirilme tarzı, benimde bulgar arkadaşlarım vardı üni de fıstık gibi kızlar, bazı konularda tutucu oluyor bir çoğu ama tarzını kıyafetini eleştiriyorlar başka açık bulamadıkları için, ha yine kısa kollu thisirt pantolon giyersin o bile laf olur, eksik bulcaklarya illa konuşcaklarya, inş farklı şehirde yaşayacaksındır, aynı şehirde zorluk şu erkekler ister istemez dolduruşa geliyorlar ,erkekler gazla çalışan varlıklar analarının sahte gözyaşlarına çabuk kanıyorlar kukla gibi oynuyorlar sonra ellerinde, ha yaşı büyüktür biliyordur içlerini kanmaz oda var, senin yapacağın abla tavsiyesi 25 yaşındayım bilmiyorum seni yada dost tavsiyesi diyeyim, ilk baştan nişanlılıktan itibaren dik durman, eşine sensiz yapamam ölürüm biterim msjını vermiceksin, öyleyse bile hissettirme elinin altında görmesin, birde kız kardeşlerime şunu söylemek istiyorum nişanlıyken neyse o dur , daha kötüsü olur ama daha iyisi olmaz, alana kadar bile sabredemeyip iç yüzlerini gösterenler var, mesala nişanlısın içine sinmeyen seni çok rahatsız eden şeyler var mantığın almıyor bir türlü, evlenince ben ikna ederim , afedersin evlenince karı koca olunca değişir diye asla bişy yok , hiç anlatıldığı gibi erkekler kadın diye ölmüyor , bekarken hep kandırıyorlar bizi büyük karılar eyvallah bile etmezler neler okuduk burda, aksine nasılsa aldım diye havalanıyorlar dönemez diyorlar, o yüzden baştan yularını sıkı tuttun tuttun tatlım , yoksa onlar seni ellerinde oynatıyor farkında bile olmuyorsun , prensiplerinden taviz vermediğin sürece mutlu olursun merak etme, yeterki kendi değerinin farkında ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…