Kaynbabamn saatlerce kzn vmesi artk barda taryor!!!

lizzie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
544
1
96
Bursa
kızlar slm..Geçen haftasonu eşimin ailesinin yanına gittik ve bir gece kaldık.babası devamlı kızını övdü ama devamlı.:umursamaz: eşimi de övmüo sadece kızı.kız da benden 2 yaş büyük,bekar,terfi de etmiş felan. yok işte su üni mezunu ,o üni. üzerine yok.yok fen lisesinden mezunmuş,onun üstüne yokmuş.önüne kahve koydum;'benim kızımın kayınbabasının önüne kahve koyacak zamanı bile yok ,cok çalısıo' demesin mi!!!kafamçokkarıştıcok üzüldüm çünkü ben de 1 seneden beri istediğim işe giremedim.ingilizce öğretmeniyim ama kpss olmadı ve master a basvurmaya gün sayıyorum.neyse işte bunu bile bile böle konusması beni cok üzdü.yine devamlı övdü kızını saatlerce utanmadan övebilio yani..ben de sinir oldum eşimin basarısından bahsettim.cünkü eşime de üvey evlat muamelesi var.

sonra babanneme bunamış dedi laf arasında.babannem annemle babamın arasını actı die heralde bnm de bunu hoşgörecegimi sandı ama aksine cok rahatsız oldum.ne olursa olsun bnm ailem.ve laf söyleme hakkı yok kimsenin.babanı ara dedi bi de,babam beni aramadığı için ben de aramıyodum sonuçta.ben de 'siz hiç karısmayın o beni ilgilendirir 'dedim artık en sonunda.

inanın belki baska zaman olsa buna bu kadar önem vermeyeblrdim ama yetti artık iş stresimin yanında.senağlama napim kızlar sizce -babamı arayıp olanları anlatmayı düşünüyorum.bunak meselesi felan....o kadar üzgünüm ki.......adam kendine bakmadan övünüyor ya.bi kez de gelinim de şöyle demedi.üstelik tüm saygıma ragmen.....fikirlrinizi bekliyorum.siz olsanız naparsınız????CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
bence arama babanı falan karıştırma güzelim olmadık laflar üzerine araları açılmasın senin kayınpederin kafa gelişmemiş biraz sen yut bazı şeyleri bende öyle yapardım ama neolursa olsun eşine veya kayınvaldene kayınpederine ailenle ilgili laf söyletme arkalarında dur ailenle olanı bitenide anlatma içinde kalsın güngelr yüzüne tokat gibi laf vurur....sen her iki tarafı eşitlemeye bak....

okadar gitip gelmesende övgüleri falan dinlemesin mesafeli ol en iyis....

güzelim böyle ınsanlarla hayatım boyunca o kadar cok karsılasıyorum ki sana anlatamam hayatı boyunca hıc bırsey sahıbı olamamıs ınsanlar..cevresınde bellı yer edınmıs ınsanları ön plana cıkararak kendı egolarını tatmın edıyorlar..bosver bırak ovsun dursun..belkı bu ovgulerı bırgun bırı duyarda basımıza basbakan yapar...zemuszemus

bence arada laf falan taşıma.ne iyi ne kötü.orada konuşulan orada kalsın.bende olmadık tuaflıklar yaşıyorum ama dönüpte bir gün olsa bile anlatmadım..
kafanı takmayı değmez..bişi deme.zamanla susar bişi demezsen

buradaki tek yapılan yanlış babanenize bunak demesi.
çok ayıp birşey gerçekten..

ama kızını övmesinde bir problem yok.
bazı insanlar abartmayı sever, demek ki kızına çok düşkün; bunda sizin rahatsız olmanız gereken bir durum göremedim.
belki başkasına da oğlunu övüyordur bilemezsiniz..
hem övmese bile bence alınacak bir durum yok.
babanızı aramamanız konusunda da bir büyük olarak fikrini söylemiş gibi geldi bana..

.bu arada mizahi üslubun cok hosuma gittiizemuszemus

Son düzenleme:
Kendini veya yakınını öven kişilerden nefret ederim
Övülen kişi kendi yada yakını olsun demek onun bir hatası varda onu kapatmaya çalışıyordur diye anlarım
Hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi ya övünce eline ne geçiyorki çok merak ediyorum
Gazoz kapağı falan mı takıyorlar acaba

aynen yaaaa...hayatta kendimi övmedim ya da baskasını.sonucta hersey ortadadır zaten insanların gözüne sokmak da nesi..ananem cok düşkündür bana övmek ister birinin yanında,ona bile izin vermem beni rahtsız eder.yapamam yani....ama anladığım su ki insanlar gayet rahat doya doya övüolar aldırış etmeksizin....

canım benım bu tarz ınsanları gercekten onemsemezsen işte ozaman kızdırırsıın..bırak gercekten önemseme . duymamazlıktan gel.bırak o kendınce sevınsın..mutlu olsun..

kırmızıyla belırttıgım yerı kesınlıkle tasvıp etmıyorum..bence hıc bır zaman saygını bozma..sayet bozarsan bu seferde kıskanc bırı olarak nıtelendırılebılrsın..

sevgiler...

yok babanı arama sakın canını sıkma adamın da

övsün kayınbaban da kızını boşver sen kendine bak senin veya eşinin kimse tarafından övülmesine ihitiyacınız yok.
siz kendinizi biliyorsunuz zaten diğerleri hiç ilgilendirmez.

gün olur devran döner bebeğim ne olacağı iç belli olmaz dünya bu:)

ileride kimin işsiz kimin işi çok güzel olur belli olmaz da hani.....

sen duyma söylediklerini o öyle konuşunca dön evet ben de çok takdir ediyorum helal olsun nasıl gzel bi kız yetiştirmişsiniz öncelikle sizi tebrik ediyrum de kıskandırmaya çalışma çabaları ters tepsin:)))))))))

görümcenden de bu yüzden uzak durma lütfen bebeğim. onun bi suçu yok anlattıklarına göre çünkü canım.

Yaa, çok dikkat ettim günümüz kayınpederleri ne çok konuşur oldu yahu
Demin bir arkadaşta konu açmış içeriğinde çok konuşan ve boş konuşan bir kayınpeder,
Boşver arkadaşım, kızım kayınpederine kahve yapamayacak kadar meşgul deyince sizde;
Bende çalışmaya başlayınca öyle olacağım babacığım deseydiniz,
Sinir olduğunuz durumları mizahi yönden söyleyin oda anlasın, ne bu canım car car kızını övmek
O kızınsa buda oğlun, insan ne kadar büyüsede üzülür böyle durumlara, düşüncesizce konuşarak etrafındakileri kırdığını kayınpederinize bir şekilde anlatmak lazım.

canım benimde kayınvalide benden 6 yaş büyük hiç bir halta sap olamamış kızını över dururdu aynen benim eşimde hep üvey evlat muameles görür lmaz:

valla benim ki bir gün yine kzını başladı övmeye bende iyi kızı başkaları kötü kızı kendi övermiş anne dedim:lepi: en sevdiğim laftır medem başarılı o kadar bırakta çevresi övsün sen ne övüyosun dimi :umursamaz: sende aynen bu lafı söyle ama gülerek böyle keyifli keyifli ben aynen öyle yaptım sesini kesti:jeyyar:

Öncelikle bende sürekli birilerini yada birini öven insanlardan nefret ediyorum
Bırakta başkaları övsün kızını...
Ayrıca '''benim kızımın kayınbabasının önüne kahve koyacak zamanı bile yok ,cok çalısıyor' demesinde ben nedense sana atılmış ufak bir taş görüyorum..
Kızının çok yorulduğunu kayınpederiyle senin ilgilendiğin gibi ilgilenemediğini söylese neyse de...
Bu biraz farklı olmuş..
Babanıza bunak demesi de gerçekten çok ayıplmaz:
Sizin babanızla aranızda ne olursa olsun ona bunu deme hakkını vermez..

Boş geç gitsin hayatım yaaa... konuşsun dursun.
Kızını övdü diye kızı yükselmeyecek ya da seni övmedi diye sen düşmeyeceksin.
Bırak belli ki adamın hayatta görüp göreceği bu kadarmış, bir sürü var o tarz insan, hepsine kulak kabartmaya çalışsak ömür geçmez.
Ailen söz konusu olunca elbette onların arkasında dur ama onun dışında sen kendi keyfine bak hiç önemseme bile.

:roflol::roflol:

çok güldüm ya süpeeeerr:)))))))

hiç takma dinleme
duymazdan gel..
diyelim ki o kızını övmeye başladı konuyu değiştirmye çalış yapabiliyrsan
yapamıyorsanda tv ye takıl,balkona çık mutfağa git..
anlasın sıkıntı verdiğini..
malesef kimi insanlar böyle...yapılabilecek en güzel şey duymazdan gelmekk

Kendi çocuklarını övenlere ben de sinir olurum. Bırakın başkaları övsün.
En iyisi duymazlıktan gelmek.
babaanneye bunak demesi çok çirkin. Ömrü olan herkes yaşlanacaktır kendi de dahil.
Bazı insan ne konuştuğunu bilmiyor.
Ama konuşulanların orada kalması en doğrusu bence.

kızıdır ıstedıgı kadar ovsun sızın neden canınız sıkılıyorkı arkadasım
bakın esınız sızı sevıyor sızınde bır meslegınız var en kısa surede ısde bulur calısmaya baslarsınız
ayrıca kayınpederın tarafından ovulmeyemı ıhtıyacın var bosver yaaaaaa
babaannenız ıcın o sozu soylemesı hıc hos bısey degıl ama sanırım aılenızle ılgılı bıseyler anlatmıssınızkı bu sozu soylemeyı hak bılmıs kendınde
asla ve asla babanıza bunak dedı kelımesını ıletmeyın cok cırkın bır davranıs arabozuculuktan baska bır sey yapmıs olmazsınız
bence susun ve kulaklarınızı tıkayın

her anne ve baba evladını en iyi şekilde görmek ister,evladı ister iyi olsun yada olmasın çevresindende bunun onay görmesini bekler.Buraya kadar normalde, bunu abartarak yapmasısürekli övmesi hoş değil.Bırak çevren övsün değil mi?
Neyse övgü olayı önemsenmeyebilinir ama akrabanı küçümsemesi ve bunu anlatması yutulur değil.Karşı tarafı düşünüp ona göre konuşmalılar.Bence eşinle konuşmalısın.Ailesini uyarmak ona düşer...

Son düzenleme:
valla benim olmaz olsun inş kayınpederim demeye bile gerek duymadığım insan beni ve eşimi silmiş evlatlıktan ret etmiş tanımıyormuş öle demiş herkese 1 yıldır hiç görüşmüyoruz kayınvalidemde manyağı olmuş eşinin o ne derse he der.yani anlayacağınız benim eşimi tarafımı toptan öldü inanınki muhakkak hatamız vardır ama ne saygısızlık ne başka bişey evlendik ortada yoklar borçlandık durumu ii olmsına rağmen ilgilenmedi bana hakaretler etti hep görümcelerim doldurduğu için yine bişey demedik ama en sonunda öğrendikki bizi ret etmiş bizimde daha işimiz olmaz ohh be en iyisi ne gitcem hizmet etcem o pisliklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…