Kaynbabamn saatlerce kzn vmesi artk barda taryor!!!

ay arkadasım ıyıkı hıc saygısızlıgınız olmamısta bunları soyluyorsunuz
sok oldum vallahı okuyunca bu nasıl bır kındır nasıl bır seydır anlayamadım
ınsanlar neden bu kadar kınlendırırler kendılerını anlam veremıyorum beynım dımagım almıyor vallahı
ama ne olursa olsun sız manyagı olmus kocasının pıslıkler gıbı terımlerı kullanmayın
yaradılanı sev yaradandan oturu
hadı sen sevmede hakarette etme daha cok sınırlerın bozulacak cunku
bak ne guzel gorusmuyormussun mutlu mesut yasa bosver

babanı arayıpda ortalığı karıştırma arkadaşım..
babannene bunak diyerek ayıp etmiş..
kızını övmesini sinirlensende ne çare..bir tanede bende var över gözünün içene bakar her an dip dibeler...
ne diyeceksin evlatları.....üzüntüm ise aynı muameleyi oğullarına göstermiyorlar eşimde farkında mesela ne diyeyim ailem diyor....o yüzden boşver takma.....ne derse desin...senin babanda seni övsün onlara geldiğinde.......
kuzguna yavrusu şahin görünürmüş:lepi:....

minikkuşlarım haklısın ama sana da kayınpederin evliliğinin ilk yıllarında yaşadığın vajinusmus yüzünden çift cinsiyetlisin sen dese herhalde sende ona birşeyler derdin ben ona rağmen yüzüne hiç birşey demedim.eşim geçen yıl işten çıktığında 3 hafta aç kaldık annesini aradı anne bişeyler gönder açız dedi banane git kendini karını sat bul para dedi bırakta bende bunlara karşılık pislik deyim çokmu yani.işte bunlar burda söylenecek şeyler değil ama bilmeni istedim neden hakaret ettiğimi anlayasın diye.

buna katılıyorum işte :lepi:
canını sıktığına değmez
evet yanında sürekli birilerinin övülüyor olması can sıkıcı bir durum
üstelik sen de aynı konuda sıkıntıda olunca ama
çok dert edilecek bir şey değil bence
otur sen de onlarla birlikte öv görümceni
daha çok kıymet verirler

kafana takıpta huzurunu kacırma canım
ınsallah en kısa zamanda bi iş bulursun :teselli:

senınkı her turlu hakaretı hak edıyo bence terbıyeszler
görüşmeyın ya en rahatı :lepi:

Kendini ve bir yakını öven met eden kişi,
başkalarından da övgü bekleyen komplekli insandır.

Kendini ve bir yakını öven met eden kişi,
başkalarından da övgü bekleyen komplekli insandır.

özellikle sana nispet olsun diye konuştuysa çok ayıp etmiş. benim babamda söyler kendi okudu kendi işini kendi buldu diye ama ne bileyim bir ard niyeti olmadı hiç. gelinimizde böyle anladımı hiç acaba diye düşünmedim de değil. görümcenle aran iyiyse ona tavır yapma boşer gül geç bu kadarcık olsun kavga etmesinler seninlede. benim igbi eşinin ailesi senin ailene hakaret etseydi nabacaktınki. sabret

ailene anlatma,onlarda üzülmesinler...bazı insanlar övünmeyi aşırı çok severler,sende onu dinlememiş gibi yap söyler söyler sonra susar ..

kendini sürekli öven kişi kendini gökyüzünde sanar canım dunya ou etrafında dönüyo sanar sırf komplekslerini tatmin etmek için yapıyodur

seninki sana bir şey demiyor kızını övüyor ya sanada laf soksaydı dahamı iyi olurdu benimki öyle yapıyor sen yinede dua et böylesine düştüm diye

bence olanı biteni babana anlatman hiç hoş olmaz.evet kayınbaban haddini aşmış ama babana anlatınca nasıl karşılayacak.yani eşinin bi suçu olmamasına rağmen eşine yansıyacak bu durum ve iş belkide içinden çıkılmaz bi hal alacak.bence babanı hiç karıştırma.oturup eşinle konuş ben rahatsız oluyorum falan diye.

Arkadasim böyle birsey hic anlattilirmi?

Baban Annesine bunak diyen bir adama, senin kayinbabanda olsa tepkisiz kalirmi?

Yani böyle birseyi düsünmene bile hayret ettim....Anlatsan ne olacak?
Baban kayinpederine bir laf söyleyecek hadi buna esin tepki verecek al sana güzel bir aile faciyasi!!!:1shok:

Adam dengesiz konusmus ammennah...ama kötü niyetle oldugnu tahmin etmiyorum, cünkü Babaannen annenle babanin arasini actigi icin seninde ona karsi tepkili oldugnu düsünmüstür....yani size hak vermek istemis aslinda....tabikide yanlis bir uslubla..

Sakin böyle seyleri ailenle paylasma güzelim...gerektigi yerde sen ver cevabini ama ailene anlatirsan olay cigirindan cikar...

Kizini övme konusunda birsey diyemem...adam kizinla gurur duyuyor demekki agzindan düsmüyor ne yapsin? Cok rahatsiz oluyorsan, dinlemez müsade ister odadan cikarsin...

gülsümcüm rep veremedim limiti doldurmuşum zaarr,

katılıyorum yazdıklarınaa
her anne baba evladını över bence bu normal ama tabi abartmanın da bi anlamı yokk
kötü niyetli yaptığını sanmıyorum
bu arada inş. bu kpss den ii puan alırsın canım

of saolun arkadaslar yaa tesekkür ederim yorumlarınız için.ama bilmiyorum neden içimdeki kötü duygular dinmedi hatta yüzünü görmesem de olur diyorum artık.allahtan yılda bir elin parmağı kadar ya görüsüoz ya görüşmüoz:dance: .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…