- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
valla benim olmaz olsun inş kayınpederim demeye bile gerek duymadığım insan beni ve eşimi silmiş evlatlıktan ret etmiş tanımıyormuş öle demiş herkese 1 yıldır hiç görüşmüyoruz kayınvalidemde manyağı olmuş eşinin o ne derse he der.yani anlayacağınız benim eşimi tarafımı toptan öldü inanınki muhakkak hatamız vardır ama ne saygısızlık ne başka bişey evlendik ortada yoklar borçlandık durumu ii olmsına rağmen ilgilenmedi bana hakaretler etti hep görümcelerim doldurduğu için yine bişey demedik ama en sonunda öğrendikki bizi ret etmiş bizimde daha işimiz olmaz ohh be en iyisi ne gitcem hizmet etcem o pisliklere.
canım benimde kayınvalide benden 6 yaş büyük hiç bir halta sap olamamış kızını över dururdu aynen benim eşimde hep üvey evlat muameles görürlmaz:
valla benim ki bir gün yine kzını başladı övmeye bende iyi kızı başkaları kötü kızı kendi övermiş anne dedim:lepi: en sevdiğim laftır medem başarılı o kadar bırakta çevresi övsün sen ne övüyosun dimi :umursamaz: sende aynen bu lafı söyle ama gülerek böyle keyifli keyifli ben aynen öyle yaptım sesini kesti:jeyyar:[/QU çok güzel cvp vermişsin delikafadulden:lepi:
yok babanı arama sakın canını sıkma adamın da
övsün kayınbaban da kızını boşver sen kendine bak senin veya eşinin kimse tarafından övülmesine ihitiyacınız yok.
siz kendinizi biliyorsunuz zaten diğerleri hiç ilgilendirmez.
gün olur devran döner bebeğim ne olacağı iç belli olmaz dünya bu:)
ileride kimin işsiz kimin işi çok güzel olur belli olmaz da hani.....
sen duyma söylediklerini o öyle konuşunca dön evet ben de çok takdir ediyorum helal olsun nasıl gzel bi kız yetiştirmişsiniz öncelikle sizi tebrik ediyrum de kıskandırmaya çalışma çabaları ters tepsin:)))))))))
görümcenden de bu yüzden uzak durma lütfen bebeğim. onun bi suçu yok anlattıklarına göre çünkü canım.
minikkuşlarım haklısın ama sana da kayınpederin evliliğinin ilk yıllarında yaşadığın vajinusmus yüzünden çift cinsiyetlisin sen dese herhalde sende ona birşeyler derdin ben ona rağmen yüzüne hiç birşey demedim.eşim geçen yıl işten çıktığında 3 hafta aç kaldık annesini aradı anne bişeyler gönder açız dedi banane git kendini karını sat bul para dedi bırakta bende bunlara karşılık pislik deyim çokmu yani.işte bunlar burda söylenecek şeyler değil ama bilmeni istedim neden hakaret ettiğimi anlayasın diye.
kızlar slm..Geçen haftasonu eşimin ailesinin yanına gittik ve bir gece kaldık.babası devamlı kızını övdü ama devamlı.:umursamaz: eşimi de övmüo sadece kızı.kız da benden 2 yaş büyük,bekar,terfi de etmiş felan. yok işte su üni mezunu ,o üni. üzerine yok.yok fen lisesinden mezunmuş,onun üstüne yokmuş.önüne kahve koydum;'benim kızımın kayınbabasının önüne kahve koyacak zamanı bile yok ,cok çalısıo' demesin mi!!!kafamçokkarıştıcok üzüldüm çünkü ben de 1 seneden beri istediğim işe giremedim.ingilizce öğretmeniyim ama kpss olmadı ve master a basvurmaya gün sayıyorum.neyse işte bunu bile bile böle konusması beni cok üzdü.yine devamlı övdü kızını saatlerce utanmadan övebilio yani..ben de sinir oldum eşimin basarısından bahsettim.cünkü eşime de üvey evlat muamelesi var.
sonra babanneme bunamış dedi laf arasında.babannem annemle babamın arasını actı die heralde bnm de bunu hoşgörecegimi sandı ama aksine cok rahatsız oldum.ne olursa olsun bnm ailem.ve laf söyleme hakkı yok kimsenin.babanı ara dedi bi de,babam beni aramadığı için ben de aramıyodum sonuçta.ben de 'siz hiç karısmayın o beni ilgilendirir 'dedim artık en sonunda.
inanın belki baska zaman olsa buna bu kadar önem vermeyeblrdim ama yetti artık iş stresimin yanında.senağlama napim kızlar sizce -babamı arayıp olanları anlatmayı düşünüyorum.bunak meselesi felan....o kadar üzgünüm ki.......adam kendine bakmadan övünüyor ya.bi kez de gelinim de şöyle demedi.üstelik tüm saygıma ragmen.....fikirlrinizi bekliyorum.siz olsanız naparsınız????CADIARZU
Kendini ve bir yakını öven met eden kişi,
başkalarından da övgü bekleyen komplekli insandır.
kızlar slm..Geçen haftasonu eşimin ailesinin yanına gittik ve bir gece kaldık.babası devamlı kızını övdü ama devamlı.:umursamaz: eşimi de övmüo sadece kızı.kız da benden 2 yaş büyük,bekar,terfi de etmiş felan. yok işte su üni mezunu ,o üni. üzerine yok.yok fen lisesinden mezunmuş,onun üstüne yokmuş.önüne kahve koydum;'benim kızımın kayınbabasının önüne kahve koyacak zamanı bile yok ,cok çalısıo' demesin mi!!!kafamçokkarıştıcok üzüldüm çünkü ben de 1 seneden beri istediğim işe giremedim.ingilizce öğretmeniyim ama kpss olmadı ve master a basvurmaya gün sayıyorum.neyse işte bunu bile bile böle konusması beni cok üzdü.yine devamlı övdü kızını saatlerce utanmadan övebilio yani..ben de sinir oldum eşimin basarısından bahsettim.cünkü eşime de üvey evlat muamelesi var.
sonra babanneme bunamış dedi laf arasında.babannem annemle babamın arasını actı die heralde bnm de bunu hoşgörecegimi sandı ama aksine cok rahatsız oldum.ne olursa olsun bnm ailem.ve laf söyleme hakkı yok kimsenin.babanı ara dedi bi de,babam beni aramadığı için ben de aramıyodum sonuçta.ben de 'siz hiç karısmayın o beni ilgilendirir 'dedim artık en sonunda.
inanın belki baska zaman olsa buna bu kadar önem vermeyeblrdim ama yetti artık iş stresimin yanında.senağlama napim kızlar sizce -babamı arayıp olanları anlatmayı düşünüyorum.bunak meselesi felan....o kadar üzgünüm ki.......adam kendine bakmadan övünüyor ya.bi kez de gelinim de şöyle demedi.üstelik tüm saygıma ragmen.....fikirlrinizi bekliyorum.siz olsanız naparsınız????CADIARZU
Arkadasim böyle birsey hic anlattilirmi?
Baban Annesine bunak diyen bir adama, senin kayinbabanda olsa tepkisiz kalirmi?
Yani böyle birseyi düsünmene bile hayret ettim....Anlatsan ne olacak?
Baban kayinpederine bir laf söyleyecek hadi buna esin tepki verecek al sana güzel bir aile faciyasi!!!:1shok:
Adam dengesiz konusmus ammennah...ama kötü niyetle oldugnu tahmin etmiyorum, cünkü Babaannen annenle babanin arasini actigi icin seninde ona karsi tepkili oldugnu düsünmüstür....yani size hak vermek istemis aslinda....tabikide yanlis bir uslubla..
Sakin böyle seyleri ailenle paylasma güzelim...gerektigi yerde sen ver cevabini ama ailene anlatirsan olay cigirindan cikar...
Kizini övme konusunda birsey diyemem...adam kizinla gurur duyuyor demekki agzindan düsmüyor ne yapsin? Cok rahatsiz oluyorsan, dinlemez müsade ister odadan cikarsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?