Kaynbabamn saatlerce kzn vmesi artk barda taryor!!!

ay inan başlakrını hepsi övüyor bizim bir komşu kaynımın küçük oğlunu sözde işe sokmuş ay çapsız adamı övüyor bize adamda adam olsa yani selam bile vermez bizimki adamı övüyor, daha kimleri övmüyorki kayınımın kız arkadaşının ablasını teyzesini dıdısını övüyor sanki onalrı görüyor daha hangi birini anlatayım bende öle boş boş dinliyorum napıyım ne diyim şimdi yarış mı ediyim hepimiz hep üvey evlat muamelesi görüyoruz üzülme şekerim :lepi:

Ben biliyorum böyle insanları benim etrafımda çok var...

Ama sallamıyorum bile artık yoksa ben sallanacağım onlar yüzünden...

Sen de takma madem yapısı bu değişmesini beklemek hatadır... Konuşsun dursun derim ben...

Babanı felan karıstırma bence.annesine laf etmiş adam babanın tepkisi felan büyük olabilir. öveme olayına gelince övecek tabi kendi kızı. kirpi yavrusunu pamugum gibi severmiş.
acaba senmi hassaslaştın bu konuda?
hem ogluna davranıs biçiminede sen sakın müdahale etmeye kalkma yarın bigün sorun olursa eşin sana saol beni savundun sahiplendin demicektir. el kızı sen olursun.
ben buna benzer bişi yasadım cunku.
sakın müdahale etme dialoglarına.ama senin ailene sülalene ve sana direkt bii derlersede anında müdahale et. sakın susup içine atma. alışmasınlar boşboğazlıga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…