arkadslar forumu takip ediyordum fakat konu acamk buguneymis kaynanam sabah kahvaltiya cagirdi bede kizimla gittim buyuk amcasi kizimi özlemisdiye esim isteydi esim isten geldikten sonra ise gitmeden önce tel acamk gereken iki yer vardi ararmisin sen dedim arayacagini söyledi fakat geldiginde vakit cok gectikten sonra aramadigini ögrendim bende nicin aramadigini bari aramadin aramadigini söyleseydinde ben arasaydim diye kizdim kucuk kaynimda sen benim yanimda böyle konusamazsin bende sen kimsin dedim yok dua et sen teyzemin kizi olmasaydin gö.... tekmeyi yerdin s..... git burdan bende burasi senin evin degil senin evin olurda gelirsem kovarsin dedim burasi enin evin degil dedi gerizekali bunun gibi agzina gelen herseyi saydi ben sadece sen imsin bana karisiamazsin dedim o sirada kaynanam ve esim odadan cikardilar kaynimi ve bes aylik hamileyim aglayip ic cekmekten nefes zor aliyorum beni ikinci kovusu birincide affetmistim yine tekrari cok cok uzulu<orum aileme bir sey söylüyemiyorum sim ise sesini cikarmiyor szin yaptiginiza bende mi ktiliyim diyor sade kaynanm tel actiginda karismasin diyor kaynim icin ama nafile olan banaoluyor gün be gün yipraniyorum sizce benimde hatam varmi bu konuda