Kusura bakmayin ama yorumlar bana biraz sert geldi! düşünsenize, sizin abiniz veya kardeşiniz size geliyor ve kocan huzursuzluk çikariyor? ben şahsen yilirim o an...ee amcasinda bilmem kaç yil kalmiş demişsin, peki yengesi nasil bakmiş onca yil? oysa onlar daha uzak sayilir..
Bence sabredeceksin, ömründe 5 6 ay birine bakmakla birşey kaybetmezsin, bu bir, ikinciside kaynanan yanindadegilmiş, farzetki kaynanana bakiyorsun, millet yillarca kaynanasina bakiyor sen 4 ay kaynina bakmişsin bu çok degil
üstelik bazilari surat yap demiş, siz kendinizi onun yerine koyun, zaten rahat degilsiniz başkasinin evi oldugu için, birde ev sahibi surat asiyor, ben yikilirdim
eger gerçekten gidecek yeri yoksa mecburiyetten kaliyordur, belki onunda hoşuna gitmiyordur, ama eli mecbur
bu arada tepkim sert olduysa kusura bakma, benim annemde amcamin ogluna 5 6 ay bakti, hiç sesimizde çikmadi
Ah canım başa gelmeden anlamak çok zor işte.benmde kaynım bir buçuk aydr bende kalıyor. bende derdim idare edilir ne var sığılmıyor mu diye ama gerçekten sığamyıorsun. hele bebekliysen daha zor evim müsait değil salonda otururken yatak odası görünüyo. odada bile rahatça emziremiyorum bebeğimi.
en basitinden geçen akşam yemekte sütyenimin askısı çıkmış eşim işaret ediyo ben elimi attım omzuma, öküz kaynım da başını kaldırırmş bana bakıyo

bebek emzirirysun sürekli üstüne başına dikkat etmek zorundasın sinir bir durum. onun açısından düşününce de zor bri durum tabi evini çocuklarını bırakıp gelmiş ama yinede kendi evi gibi davranıp bizi misafir durumuna düşürmesin o zaman. o utanıp sıkılsın bizde insanlık görevimizi yapıp evimizi açalım. ama olmuyor iştee bide benim bebek bakmama karışınca iyice sinirleniyorum. 7 aylık bebeğe çikolata yedirmesine izin vermedim diye.biz üç tane büyüttük siz amma kasıyornuz ne var yesin demeler bıktım karışmasından söylüyorum anlamıyor da..
herkes yerinde saolsun. benim kardeşim bile olsa misafir olarak gelsin gitsin