hakkinda hayirlisi olsun vanim insallah cok mutlu olursun insallah pisman olmazsin
inşallah cnm inşallah sende sıkıntılarından kurtulursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkinda hayirlisi olsun vanim insallah cok mutlu olursun insallah pisman olmazsin
malesef yok canim sadece amcalar 3 sene oncede gelmis kardesi burda yokken 5 senede onlarda kalmis amcasinin karisinida biktirmis sonunda yakalanmista gitmis bende korkuyorum ya burdada o kadar kalirsa gitmezse:18::18::18:ne düsüncesiz insanlar var
baska kardesleri yokmuki birazda onlarda kalsa?
Allah sana sabır versin canım o duyguyu bilirim yani kuzenlerim gelince bile rahatsız oluyorum kaldı ki sen kapalı bir bayansız üstelik yeni anne Allah yardımcı olsun.
Bende fransa'ya gelicem eylül de benimde kimim kimsem dilim yok ama sabredicem diye söz verdim kendime inşallah da tutuarım sende öyle yap sabret canım.
malesef yok canim sadece amcalar 3 sene oncede gelmis kardesi burda yokken 5 senede onlarda kalmis amcasinin karisinida biktirmis sonunda yakalanmista gitmis bende korkuyorum ya burdada o kadar kalirsa gitmezse:18::18::18:
sorma canim ya bebege alisamadan baska biri daha hayatima dahil oldu cok zorkiminle kalicaksin canim sen fransada kaynanan falan varmi
biz ayrı ev tutucaz canım benim . kimsem yok ama zaten nişanlım teyzemin oğlu.
Kaynana olunca farklı duruma gecmeyiz heralde ama belli de olmaz tabi.
hmmm iyi canim hakkinda hayirlisi olsun ben bazen cok pisman oluyorum buraya geldigime bazende iyiki gelmisim diyorum insallah pisman olmazsin ne zaman geliyorsun peki hangi sehir
rouen e geliyorum canım sen nerdesin ?
bende pişman olmaktan korkuyorum vallahi ama insan sevince gözü görmüyor ki.
Sen vize ile mi gittin vatandas mı eşin ?
mulhouse de kaliyoruz bizede korkma insallah pisman olmazsin hersey kocanda bitiyor canim o sana deger veririse gerisi bos vize ile geldim
eşinle konuşsana bu konuyu canım ama istemediğini söyleyerek değil hani anneliğini öne sürerek söylemende fayda var cunkü bu iş böyle gitmez.
neler yaptınız işlemler için vaktin varsa anlatır mısın biraz.
ayin 22sinde randevusu var canim onu bekliyorum konsolosluk ya gonderecek yada vize verecek duruma gore konusacam giderse zaten sorun yok.ben geleli 2 sene oldu canim vizenin cikmasini 9 ay bekledim esim fransadan basvuru yapti iste sonra bende tr de dil kursuna gittim 2 hafta kurstan 5 ay sonra vizem cikti senin esin fransiz vatandasimi eger oyleyse cok cabuk cikiyor zaten dil kursundan hemen sonra gelirsin
evet fransız vatandası canım inşallah kolay artık bakalım
hmm iyi senin ki cabuk cikar merak etme ben burda en cok dil bilmedigm icin zorlaniyorum kendimi bazen ise yaramaz hissediyorum aman sen cocuk yapmadan once dilini ogren![]()
valla deniyorum ama cok zor ya ingilizce gibi değil karısık yani
oraya gidince de kursa gidicem zaten yoksa kafayı yeri ben.
Türkiye de hangi sehirdeydin ?
evet ya yazilisi baska okunusu bambaska:44::44:burada zaten 200 saat mecbur gidiyorsun sonra sinav oluyorsun ben gittim sinavda kalmisim tekrar cagirdilar ama bebegim daha cok kucuk o yuzden gitmedim sivasliyim ben ama kaynanam istanbulda evlndikten sonra orda kaldim![]()
hamilemisinAllah Allah çok kötü bişey.benmde kaynanam geliyodu ikide bir.bide kalıyodu.şimdi nefret ettim bunalımdayım.sanırım ondan kaynaklanıyo.hormonlar zaten alt üst olmuş bi huzur yok insana :)
hayırlısı olsun canım ya su adam bi giderse rahatlıcaksın eminim
hamilemisin
yok cnm 1 yaşında kızım.doğum yapınca kadın çıkmıyodu bizden bunalttı.şimdi nefret ediyorum hala bunalımdan çıkamıyorum
ayin 22sinde randevusu var canim onu bekliyorum konsolosluk ya gonderecek yada vize verecek duruma gore konusacam giderse zaten sorun yok.ben geleli 2 sene oldu canim vizenin cikmasini 9 ay bekledim esim fransadan basvuru yapti iste sonra bende tr de dil kursuna gittim 2 hafta kurstan 5 ay sonra vizem cikti senin esin fransiz vatandasimi eger oyleyse cok cabuk cikiyor zaten dil kursundan hemen sonra gelirsin