• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım bizde ve cok bunaldım

canim ben konu sahibinin is konusunda o kadar takinti yaptigini dusunmuyorum..kadin olsa tabii daha rahat olurdu...erkek olunca is degisiyor bence. birde ustune ustluk gelipte sigir gibi iki seksen uzanip yayilip tv izliyorsa yengesinin yaninda utanmadan o zaman cinlerin tepene cikmasin da ne yapsin? :47:

insaAllah alamaz oturum filanda geldigi gibi gider :27:

iş konusu şu anlamda önemli, hani işi varsa evde duramaz yada geldiğinde yorgun olur gider yatardı ama işsiz güçsüz daha zor olur tüm gün evde, yani oturum alsa bile çalıştığı yerden işçilerle ev tutabilir yurt dışındaki birçok insan bu şekilde yaşıyor herkes ailesinin yanında kalmak zorunda değil bir de erkek yani kendi başının çaresine bakabilir para kazanarak:6:

tek cozum abisinin konusmasi, yoksa kendi anlayacak biri degil zaten..kayinvalideninde konusmasi kolay..sansini denesinmis...avrupa batiyor onlar daha sans gozuyle bakiyorlar...ya ordan biriyle evlenip kalacak boyle birsey olabilir...ya da gitmesi gerekiyor...

abisi alsin karsisina konussun..ekmek elden su golden yasamak isine geliyor herifin neden gitsinki? gercekten konusmak lazim yoksa daha cok konu acarsin sen buraya :ssz:

aynısı benım eltımın basına geldı 2 yıl kaynım eltımde kaldı hemde yenı evlıyken cocugu felan oldu sonra eltım dayanamayıp ıstemedıgını soyledı gondermışler kaynımı işin sonunda eltim kötü oldu bı kaynına bakamadı oldu canım ya kaynanamgıl esım bu olay yüzünden eltımı sevmıyorlar soğuk davranıyorlar

aynısı benım eltımın basına geldı 2 yıl kaynım eltımde kaldı hemde yenı evlıyken cocugu felan oldu sonra eltım dayanamayıp ıstemedıgını soyledı gondermışler kaynımı işin sonunda eltim kötü oldu bı kaynına bakamadı oldu canım ya kaynanamgıl esım bu olay yüzünden eltımı sevmıyorlar soğuk davranıyorlar

ay deli oluyorum yaa kuduruyorum sinirden niye baksın Allah aşkına O mu doğurmuş . Kazık kadar adam hadi aç açıkta kalsa başka imkanı olmasa anlarımda keyfi kalmalar ne hakları var huzurlarını kaçırmaya eltinede üzüldüm canım 2 yıl az buz değil 2 sene gitmiş ömründen

ay deli oluyorum yaa kuduruyorum sinirden niye baksın Allah aşkına O mu doğurmuş . Kazık kadar adam hadi aç açıkta kalsa başka imkanı olmasa anlarımda keyfi kalmalar ne hakları var huzurlarını kaçırmaya eltinede üzüldüm canım 2 yıl az buz değil 2 sene gitmiş ömründen

evet canım bende cok uzuldum kac kere bu konu hakkında esıme kızdım yazık ya dedığın gıbı 2 yıl az degıl bıde kaynım uyuz herseyı begenmıyor bende ıkı gun kaldım ne yemek yapsam eleştirdi

tek cozum abisinin konusmasi, yoksa kendi anlayacak biri degil zaten..kayinvalideninde konusmasi kolay..sansini denesinmis...avrupa batiyor onlar daha sans gozuyle bakiyorlar...ya ordan biriyle evlenip kalacak boyle birsey olabilir...ya da gitmesi gerekiyor.
abisi alsin karsisina konussun..ekmek elden su golden yasamak isine geliyor herifin neden gitsinki? gercekten konusmak lazim yoksa daha cok konu acarsin sen buraya :ssz:
benim esim onun kardesi canim kaynim onun abisi oluyor adam zaten evli karisinin 1 ayi vardi ddoguma kaynim buraya gelince simdi bebek 3 aylik oldu bide 6 sene sonra ne cabalarla oldu bu bebek insan onun icin bile gelmek istemezdi anca resimlerde goruyyor simdi adamin karisi cocugu hic umurunda degilki:47:

2 yil mi:53::53:off ne bicim insanlar bunlar ya bak yine 2 yil kalmis yine kotu olan o olmus ben ne yaparsam yapiyim eminimki aramdan ALLAH razi olsun o kadar kaldimda bisey demedi demezler bakalim gidince ne laflar cikacak bide adam cok dedikoduyu seven birisi otursan oyle kari gibi dedikodu yapar:47:

bunun caresıne kocan bakar canım ekmek elden su gölden adam rahat tabi gitmek istemez canım kocan yavaş yavaş göndermeye baksın abisini

Y'a varya saniyolar ki avrupa Eski avrupa yaa sinir oluyorum varya Boyle turist gelenlere heleki bide evli olup cocuklarini birakip gelenlere.Benim kaynim da evli Tr de bi oglu var 4 séné olcak geleli nasil duruyorlar anlamiyom ama malum...
Valla cnm bnm Seni uzmek istemiyorum ama buranin kanunlarini az cok Biliyorum ona Hémen oyle kagit vermezler yani.Bekarlarin kaldigi yerlerde hic mi yer yok onlarin yanina gitsin ...

Y'a varya saniyolar ki avrupa Eski avrupa yaa sinir oluyorum varya Boyle turist gelenlere heleki bide evli olup cocuklarini birakip gelenlere.Benim kaynim da evli Tr de bi oglu var 4 séné olcak geleli nasil duruyorlar anlamiyom ama malum...
Valla cnm bnm Seni uzmek istemiyorum ama buranin kanunlarini az cok Biliyorum ona Hémen oyle kagit vermezler yani.Bekarlarin kaldigi yerlerde hic mi yer yok onlarin yanina gitsin ...

ayyy 4 senedir hala yaindami yoksa:47:canim bekarligidada amcagilde kalmis amcasiin karisi daha gelmede acikca soyledi bede daha kalamaz diye cunku bes senede orda kalmis kadii biktirmis oda hakli kagidin olmuyacagi zaten malum diyorum ya e b..yemeye geldyse:47:

Canım valla çok zor... Keske basta kendını kötü edıpte kabul etmeseydın oda buralara kadar gelmemıs olurdu.... Avrupa batmış kımsenın haberı yok turkıyedekıler daha keyf atıyor.... Eskı turkıye degıl artık.... Bende ılk evlendıgım seneler kaynımın gelme meselesı çıktı kabul etmedım.... Neyse evlendı cocuğu oldu ohhh kurtuldum dedım gelme meselesı yıne çıktı esımle açık açık konuştum hatta tartıştık ben asla ıstemedıgımı soyledım... Oda istemiyorsan bekar evine gider dedi bende yedim buraya gelecekte kardesini bekar evine gonderdi lafini yicek sanki... Ben yillarca bakacam hizmetini edecem kendi rahatimi evimîn duzenini bozacam yarin oburgun en ufak seyde gelin iyi degildi bir kaynina bakamadi bukadar cektigim zorluktan sonra... Ben basta Kabul etmedim sonra kotu olacagima basta kotu olayim... Cok sukur gelme konusu kapandi benim bu fikrim degismezde.... Keske sende basta diretseydin... Oturum okadar kolay degilki 20 séné alamayani biliyorum... Allah sana kolaylik versin umarim kendisi akil ederde biran once gider....

Canım valla çok zor... Keske basta kendını kötü edıpte kabul etmeseydın oda buralara kadar gelmemıs olurdu.... Avrupa batmış kımsenın haberı yok turkıyedekıler daha keyf atıyor.... Eskı turkıye degıl artık.... Bende ılk evlendıgım seneler kaynımın gelme meselesı çıktı kabul etmedım.... Neyse evlendı cocuğu oldu ohhh kurtuldum dedım gelme meselesı yıne çıktı esımle açık açık konuştum hatta tartıştık ben asla ıstemedıgımı soyledım... Oda istemiyorsan bekar evine gider dedi bende yedim buraya gelecekte kardesini bekar evine gonderdi lafini yicek sanki... Ben yillarca bakacam hizmetini edecem kendi rahatimi evimîn duzenini bozacam yarin oburgun en ufak seyde gelin iyi degildi bir kaynina bakamadi bukadar cektigim zorluktan sonra... Ben basta Kabul etmedim sonra kotu olacagima basta kotu olayim... Cok sukur gelme konusu kapandi benim bu fikrim degismezde.... Keske sende basta diretseydin... Oturum okadar kolay degilki 20 séné alamayani biliyorum... Allah sana kolaylik versin umarim kendisi akil ederde biran once gider....

en iyisii yapmissin eske bende bata tepkimi koysaydim hani olacak olurya buda oyle oldu esimde pek istemedi gelmesini ama burdaki bazi kendibilmezler ille gel kesin oturum alirsin dedi buda gelmek cok istedi esimde mecbur kaldi para onlarda cikmadi onlarda kalmiyor sanki enayi olan biziz:47::47:ya adama 4bin euro harcadik burda 2 ay calisti 2 binlira aldi demiyorki okadar para harcadiniz ou almam sizde kalsin demiyor tr annesine gonderecekmis resmen bizi enayi yeri koyudular:47:

kaynanabasta istemiyordu niye cunku para onlarda cikar diye esime dedilerki sen ara butun masraflari ben odeyecegim de dediler bu enayide gitti oyle dedi kaynana hemen iyi o zaman gelsin dedi bu benim enayi kocakda hala anlamadi sanki burda para gokten yagiyor ne zorluklarla biriktirdik bosu bosuna o kadar paramiz gittiu geri odeyende yok:47:

1,5 yıllık evliyken kaynım çalışmak için eşimin oldugu işyerine geldi...Kaynanam da geldi tabi oğluyla :) Bana diyor ki evinin bir odası boş at yere bir yorgan orada yatsın burası kardeşinin evi elbette kalacak ve ben naptım..Hiç birşey demeden yatma zamanı eşime dedim ki abin eğer burada bizimle kalacaksa ben evden gideyim siz rahat rahat kalırsınız...Bilir ki yaparım bunu..

Şantiyede kaldı ve zaten dayanamadı tekrar memleketine döndü..

1,5 yıllık evliyken kaynım çalışmak için eşimin oldugu işyerine geldi...Kaynanam da geldi tabi oğluyla :) Bana diyor ki evinin bir odası boş at yere bir yorgan orada yatsın burası kardeşinin evi elbette kalacak ve ben naptım..Hiç birşey demeden yatma zamanı eşime dedim ki abin eğer burada bizimle kalacaksa ben evden gideyim siz rahat rahat kalırsınız...Bilir ki yaparım bunu..

Şantiyede kaldı ve zaten dayanamadı tekrar memleketine döndü..

ya abisinin evi olabilir ama sonucta el kizi derlerya bende oyle deyim:1:evde el kizi var yemegi yapan o temeizlik yapan o evi cekip cevire o abisi ne yapiyorki o ev abisiden cok sizin nasil rahat ediyorlar baskasinin evinde anlamiyorum ya:47:iyi yapmissiniz bu arada:34:

mecburiyetten gelip kalmış abisinin evi dururken gidip yabancıdamı kalsın pes valla insanlık nerelere geldi kendinizi neden bu kadar kasıyosunuz ne olur bisüre çok rahat olmayın ,kusura bakmayın fakat bu benim şahsi düşüncem kimler kalmadı ki bende ,hiç bu şekilde düşünmek aklımın köşesinden geçmedi şimdide işçi olup kalmasın diye duamı ediyosunuz

mecburiyetten gelip kalmış abisinin evi dururken gidip yabancıdamı kalsın pes valla insanlık nerelere geldi kendinizi neden bu kadar kasıyosunuz ne olur bisüre çok rahat olmayın ,kusura bakmayın fakat bu benim şahsi düşüncem kimler kalmadı ki bende ,hiç bu şekilde düşünmek aklımın köşesinden geçmedi şimdide işçi olup kalmasın diye duamı ediyosunuz

buda farkli bi dusunce tabi saygi duyarim ama sizin gibi dusunen cok az insan vardir siz sabirliymissiiz bu konuda sizi trbrik ederim ama olmuyor hanimefendi kayimda olsa elin adami o benim icin niye ben onunla yanliz oturup tv izleyimki hadi calissa neyse oda yok kendi karisi pasa gibi rahat etsin ben burda suklum puklum oturuyum kendi evimde oh ne ala

Kusura bakmayin ama yorumlar bana biraz sert geldi! düşünsenize, sizin abiniz veya kardeşiniz size geliyor ve kocan huzursuzluk çikariyor? ben şahsen yilirim o an...ee amcasinda bilmem kaç yil kalmiş demişsin, peki yengesi nasil bakmiş onca yil? oysa onlar daha uzak sayilir..

Bence sabredeceksin, ömründe 5 6 ay birine bakmakla birşey kaybetmezsin, bu bir, ikinciside kaynanan yanindadegilmiş, farzetki kaynanana bakiyorsun, millet yillarca kaynanasina bakiyor sen 4 ay kaynina bakmişsin bu çok degil

üstelik bazilari surat yap demiş, siz kendinizi onun yerine koyun, zaten rahat degilsiniz başkasinin evi oldugu için, birde ev sahibi surat asiyor, ben yikilirdim

eger gerçekten gidecek yeri yoksa mecburiyetten kaliyordur, belki onunda hoşuna gitmiyordur, ama eli mecbur

bu arada tepkim sert olduysa kusura bakma, benim annemde amcamin ogluna 5 6 ay bakti, hiç sesimizde çikmadi

Back
X