leyla hanım sorun gelen kişinin fazla rahat davranması!!kizlar, beni yanliş anladiniz, ben illaki bakacak kaynina mecbur falan demedim
eger yorumlarimi okuduysaniz zor biur durum oldugunuda yazdim zaten
üstelik evet bekarim, ama eve yabanci birinin gelmesinin ne kadar zor oldugunu biliyorum üstelikte gelip aylarca kalmasi
fakat benim izah etmek istedigim şey, kayni gelmiş uzaklardan, başkada kimsesi yokmuş, gidecek yeri yok, işide yok iş krizi oldugundan dolayi, randevu tarihini bekliyorlar anladigim kadariyla, ee bu adam ne yapsin? dişarda yatacak hali yok, kim bilir belki otelde kalacakta parasi yoktur, parasi varsada hepsi otele gider, zaten avrupaya gelme amacida kagitlarini alip daha düzgün şartlarda çalişmak degilmi?
benmi yanliş anladim bilmiyorum ama bu adam keyfi için gelmemiş galiba
ee zor durumda çaresiz bir adama abisi yardim etmeyecekte kim edecek? benim demek istedigim buydu, zaten konu sahibide eşiyle arasi bozuluyormuş birşey söylediginde, e degermi 3-4 ay için?
inanin benim kötü niyetim yoktu ama biz burda kadinlari savunuyoruz, ama birde karşi tarafida düşünmek lazim, eve geliyor yengesi suratini asmiş, başka gidecek yeride yok, ne bileyim benim kalbim dayanmaz bu sahneyi aklimda kurdum, çok üzücü
ama şunuda belirtmek istedim, evli bir çiftin, vede küçük bebegi olan bir çiftin yaşadigi en zor şey, evinde yatiliya kalan misafirdir bunun farkindayim, bu yüzden ALLAH sabir versin diyorum, inşallah mükafatinida alirsin, arkandan kadin kaynina iyi bakti şu kadar ay helal olsun desinler, beddua edipte bir adama bakmadilar onun yüzünden kagitlarini alamadi demesinler
kimse kendi evinde kendinden daha rahat birini istemez..
ayrıca iş için gelmesi verdiği rahatsızlığı azaltmaz..
abisi ve yengesi yapması gerekeni fazla fazla yapmış zaten..o 3-4 ay dediğiniz çoooook uzun zamandır leyla hanım
bu kardeşimizde katlanmış zaten ama artık yetmiş kadıncağıza ki bence de yeter yani..
gidecek yeri yok diye herşey sineye çekilmez ki.
cepte para yok çalışacak niyet yok utanma arlanma yok zırnık anlayış yok e kim olsa asar suratını..
gitsin zamanı gelince geri gelsin canım ne demek belki arada tr de çalışır 3 5 kuruş atar cebine hemde kimseyi bunaltmamış olur..
konu sahibi arkadaşımız 3 ay bakmış sağol demişler mi acaba hiç??bence hayır bundan sonra da demezler o bir hayal...