• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım bizde ve cok bunaldım

Nerede benim sopam? Gelip o kaynını dövesim var fena sinirlendim valla :22: :57:

Ne bileyim ben böyle arsızlık görmedim... Ailede bırak şakalaşmayı, telefonla konuşan biri varsa odasına girilmez...

Eşin de rahatsız olmaya başlamış gibi görünüyor canım, kaynından gelen rahatsızlığı ona da hissettirmelisin ki sana hak versin. Bu olay bir bakıma iyi olmuş aslında.
zaten esime dedim bu yaptigi sence dogrumu kapiyi vurmad girdi oda vurmustur biz duymaamisizdir dedi oyle bile olsa girmemesi gerekirdi dedim bisey demedi aslinda esimde rahatsiz olmaya basladi gibi
ne kadar anlayışsız insanlar var ya.kalacak başka yeri yokmu. yeni doğum yapmışsınız lohusalık zor bir dönem bide böyle tedirginliklerle insan çıldırır yaaa.

malesef yok canim ama istese bekar evinde kalabilir ama o zaman parasi gider burda ekmek elden su golden:47:ya evim musait olsa yine neyse diyecem ama evim inanin cok kucuk bide pilanida cok kotu adam tuvalete giriyor sifonu cekmiyor her yer sapsari sidik afedersiniz ama yazmadan edemedim ben onun sidigidi temizlemek zorundamiyim bunu bir degil iki degil geldi geleli boyle kilozetin icin sapsari oluyor insan sufonu cekmezmi yaa daha neler varda:47:

zaten esime dedim bu yaptigi sence dogrumu kapiyi vurmad girdi oda vurmustur biz duymaamisizdir dedi oyle bile olsa girmemesi gerekirdi dedim bisey demedi aslinda esimde rahatsiz olmaya basladi gibi

malesef yok canim ama istese bekar evinde kalabilir ama o zaman parasi gider burda ekmek elden su golden:47:ya evim musait olsa yine neyse diyecem ama evim inanin cok kucuk bide pilanida cok kotu adam tuvalete giriyor sifonu cekmiyor her yer sapsari sidik afedersiniz ama yazmadan edemedim ben onun sidigidi temizlemek zorundamiyim bunu bir degil iki degil geldi geleli boyle kilozetin icin sapsari oluyor insan sufonu cekmezmi yaa daha neler varda:47:

Ben olsam kocamı kolundan tuttuğu gibi tuvalete götürür "bak kardeşin ne yapmış" derdim.

Benim kaynım geçen hafta bizdeydi 1 geceliğine. Hastalanmış, sürekli ishal kusma, halsizlik. Garibim o halde banyoyu temizlemiş öyle çıkmış. Hatta pencereyi açıp parfüm sıkmış ayıp olmasın diye. Kaynına anlatta 17 yaşında çocuktan feyz alsın.

benim erkek kardesim bir ilde calisiyordu... sonra kendi sehrine geldi meslegini devam ettirmek icin... bir hafta kadar abimde kaldi sonra kendi evine cikmak istedi.... onlarla kalmak istemedi neden diye sordugumuzda ya zaten cocuklari var birde hamile haliyle bana hizmetmi edecek nediye onun rahatini bozayimki ne mecburiyeti varki dedi...korktugu halde annemin evine gitti ev dublex koca bahcesi var ben bile yanliz yasamaya korkarim...oda okuldan arkadasina alt katini kiraya verdi evi beraber kullandilar abim cok israr etsede kardesim gitmedi.... kardesim yeri geldiginde abimin kirasina kadar yardim etti...birdaha geri almamak uzere anlayis cok onemli.... benim babam bizde kalirken oda bizim israrimizla birgun zile basmadan ben kapiyi acmadan asla acmazdi.... dakikalarca beklese kapi kilitli olmadigi halde yinede acmami beklerdi.....

Biz genelde uygulamayiz ama onemli olan kapiyi tiklatmak degil. Aaa ben tiklattim girdim degil, kapiyi tiklatacaksin ondan sonra ya sana kapi acilacak ya da gel gir gibi bir seyler denilecek. 3 kere tiklatacaksin, kapi acilmadi veya ses de gelmediyse ayrilip gideceksin kapidan. Ki bence ikinizin kaldigi ortamda kapiyi tiklatsa da tiklatmasa da senin yatak odanin onune hic gelmesin. Bekleyiversin biraz sen butun gun orda yasamiyorsun herhalde (yasiyorsan da hak veriririm sana yani)

Biz neleri konusuyoruz burada? Adam daha sifon cekmiyormus, biz 3 kere kapi tiklamasindan filan bahsediyoruz.

benim erkek kardesim bir ilde calisiyordu... sonra kendi sehrine geldi meslegini devam ettirmek icin... bir hafta kadar abimde kaldi sonra kendi evine cikmak istedi.... onlarla kalmak istemedi neden diye sordugumuzda ya zaten cocuklari var birde hamile haliyle bana hizmetmi edecek nediye onun rahatini bozayimki ne mecburiyeti varki dedi...korktugu halde annemin evine gitti ev dublex koca bahcesi var ben bile yanliz yasamaya korkarim...oda okuldan arkadasina alt katini kiraya verdi evi beraber kullandilar abim cok israr etsede kardesim gitmedi.... kardesim yeri geldiginde abimin kirasina kadar yardim etti...birdaha geri almamak uzere anlayis cok onemli.... benim babam bizde kalirken oda bizim israrimizla birgun zile basmadan ben kapiyi acmadan asla acmazdi.... dakikalarca beklese kapi kilitli olmadigi halde yinede acmami beklerdi.....
bi insada anlayis ve dusunce olucak canim bizimkide ikiside yok sonucta kari kocayiz gec insanlariz hersey olabilir nasil pat diye girersin alamiyorum cok sinir oluyorum:47::47:
Biz genelde uygulamayiz ama onemli olan kapiyi tiklatmak degil. Aaa ben tiklattim girdim degil, kapiyi tiklatacaksin ondan sonra ya sana kapi acilacak ya da gel gir gibi bir seyler denilecek. 3 kere tiklatacaksin, kapi acilmadi veya ses de gelmediyse ayrilip gideceksin kapidan. Ki bence ikinizin kaldigi ortamda kapiyi tiklatsa da tiklatmasa da senin yatak odanin onune hic gelmesin. Bekleyiversin biraz sen butun gun orda yasamiyorsun herhalde (yasiyorsan da hak veriririm sana yani)

Biz neleri konusuyoruz burada? Adam daha sifon cekmiyormus, biz 3 kere kapi tiklamasindan filan bahsediyoruz.
bbi kac defa gelme dedigim halde acip girdi gene dedim belki yalis anlamistir belki gel dedim sanmistir ama yok bunu hep yapiyor adam pis canim yatigi odayi hergun temizliyorum ayaklarinda mantarmi ne varmis eve geldigiyle heryeri bi koku aliyor eve gelen misafirlerim bile diyor bu evde bisey kokuyor diye ne kadar havalndirsamda durumbu kokudan midem bulaniyor geldi geleli sigara sarip iciyor guya ekonami yapiyormus ben masayi siliyorum getirip izmariti cam masanin ustune dokuyor sarip kalkiyor eayi gii yeni temizledigiml masayi tekrar bana temizlettiriyor haliya fala hep dokuluyor offf gidecek diye umitlenmistim geri kendi kendine vazgecmis ya olursa deyip duruyor esim kal gitme demedi insan ordan anlar yine gider bu adamda ne yuz var ne dusunce nede temizlik:47:

Öfff, Allah sana sabır versin. İnşallah en kısa zamanda evine döner de siz de kurtulursunuz. Çıngar çıkar diyeceğim ama, zararı sana olacak. Bir arkadaşının da dediği gibi çek kocanı evin halini durumu göster. Kardeşini uyaramayacaksa kendi temizler.

Öfff, Allah sana sabır versin. İnşallah en kısa zamanda evine döner de siz de kurtulursunuz. Çıngar çıkar diyeceğim ama, zararı sana olacak. Bir arkadaşının da dediği gibi çek kocanı evin halini durumu göster. Kardeşini uyaramayacaksa kendi temizler.

saol canim malesef sabretmekten baska carem yok yoksa dedigingibi ben kootu olucam izmaritleri gosterdim bi kac defa dedi abi oralara kagit ser diye bi kacgu serdi sonra yine ayni rastgele yere dokuyor sarip kalkiyor insan silmezmi ya batirdigi yeri kucuk bebegim var zaten zor guc yapiyorum bide cocuk gibi bu batiriyor evi gecen yaz tr gitmistik buun karisi benim hakkimda kv bi guzel doldurmustu oda kocami doldurmus onlarin yuzunden iznimiz burnumuzdan gelmisti onlarda cikmiyor aklimdan hamile hamile o kadar beni aglattilar:47:

saol canim malesef sabretmekten baska carem yok yoksa dedigingibi ben kootu olucam izmaritleri gosterdim bi kac defa dedi abi oralara kagit ser diye bi kacgu serdi sonra yine ayni rastgele yere dokuyor sarip kalkiyor insan silmezmi ya batirdigi yeri kucuk bebegim var zaten zor guc yapiyorum bide cocuk gibi bu batiriyor evi gecen yaz tr gitmistik buun karisi benim hakkimda kv bi guzel doldurmustu oda kocami doldurmus onlarin yuzunden iznimiz burnumuzdan gelmisti onlarda cikmiyor aklimdan hamile hamile o kadar beni aglattilar:47:

Kaynin hakikaten cok gicik ya

şok oldum ya resmen çocuk gibi davraniyor! ben bu kadar olsacagini bilmiyordum, yorumlarimi normal bir insan gibiymiş gibi yaptim!!

Ben zaten seni anliorum ama burdada bir arkadaşin dedigi gibi olan sana olacak, kaynina bir kaç ay bakamadi dicekler, kötü gelin sen olacaksin, üstelik herkes biliyorki avrupada bu çok klasik bir durum, kayinlar gider, kuzenler gider, dayilar gider, ve biri illaki ona bakar taaki kagitlarini alana kadar, ben bu cümleyi o kadar iyi taniyorumki "XXX'in cani yokmuydu şu kadar yil veya ay bakti" ...ben bunlari duymaman ve kötü gelin olmaman için dedim bizde baktik bizde çektik ama sabretik diye, sana bol bol sabirlar diliyorum, ne kadar daha kalacak?

bu arada şunuda söylemeden geçemicem, bizimki her ne kadar evden çikmayip dizi mizi izlesede bizle, en azindan terbiyeliydi...

şok oldum ya resmen çocuk gibi davraniyor! ben bu kadar olsacagini bilmiyordum, yorumlarimi normal bir insan gibiymiş gibi yaptim!!

Ben zaten seni anliorum ama burdada bir arkadaşin dedigi gibi olan sana olacak, kaynina bir kaç ay bakamadi dicekler, kötü gelin sen olacaksin, üstelik herkes biliyorki avrupada bu çok klasik bir durum, kayinlar gider, kuzenler gider, dayilar gider, ve biri illaki ona bakar taaki kagitlarini alana kadar, ben bu cümleyi o kadar iyi taniyorumki "XXX'in cani yokmuydu şu kadar yil veya ay bakti" ...ben bunlari duymaman ve kötü gelin olmaman için dedim bizde baktik bizde çektik ama sabretik diye, sana bol bol sabirlar diliyorum, ne kadar daha kalacak?

bu arada şunuda söylemeden geçemicem, bizimki her ne kadar evden çikmayip dizi mizi izlesede bizle, en azindan terbiyeliydi...

Seni düşünmeyen birileri ne diyecek diye hayatını mahvetmeye değer mi? Bence değmez.

konunu şaşkınlıkla okudum.sabrından dolayı seni tebrik ediyorum. ben lohusa halimle evde kimseye katlanamazdım.bazen misafir bile istemiyordum. minicik bir bebek sürekli emzirme hali.... sen aylardır kaynınla yaşıyorsun.

içimden o aileye o anneye o eşine saydırmak geliyor.kusura bakma ama nasıl bir kafa? senin ne mecburiyetin var elin adamına bakmaya.hemde lohusa halinle. ben olsam asla kabul etmezdim.şaka gibi.

Durumunuz kötüymüş. Allah sabır versin öncelikle. Arkamdan dedikodumu da yapsalar ben eşime kaynımdan rahatsız olduğumu söylerim. Uygunsuzken odaya dalmasını, rahat banyo yapamamamı da söylerim ki eşimi daha kolay ikna edeyim. Arkanızdan elitiniz vs de konuşursa siz de kaynınızın terbiyesizliğini ima edin. Söylerseniz belki ayıp olabilir. Ben de yanlış anlamadıysam kaynınız eşinizden büyük. Öyleyse durum eşinize zor gelebilir ama küçükse daha kolay olur. Eğer kaynınıza söyleyemiyorsanız arada söylenip de kaynınıza hissettirmenizde fayda olabilir. Tabi aile çevrenizi, yaşantınızı bilmiyorum. Genelleme de yapmamak gerekir.

Durumunuz kötüymüş. Allah sabır versin öncelikle. Arkamdan dedikodumu da yapsalar ben eşime kaynımdan rahatsız olduğumu söylerim. Uygunsuzken odaya dalmasını, rahat banyo yapamamamı da söylerim ki eşimi daha kolay ikna edeyim. Arkanızdan elitiniz vs de konuşursa siz de kaynınızın terbiyesizliğini ima edin. Söylerseniz belki ayıp olabilir. Ben de yanlış anlamadıysam kaynınız eşinizden büyük. Öyleyse durum eşinize zor gelebilir ama küçükse daha kolay olur. Eğer kaynınıza söyleyemiyorsanız arada söylenip de kaynınıza hissettirmenizde fayda olabilir. Tabi aile çevrenizi, yaşantınızı bilmiyorum. Genelleme de yapmamak gerekir.

tesekkur ederim.evet kayim esimden buyuksu 6.ayin 24de bekliyelim bakalim ondan sonra ALLAH kerim.yoksa kalp kirmakta istemiyorum yuzumu asiyorum geri pisman oluyorum ALLAH razi olmaz diye

Kusura bakmayin ama yorumlar bana biraz sert geldi! düşünsenize, sizin abiniz veya kardeşiniz size geliyor ve kocan huzursuzluk çikariyor? ben şahsen yilirim o an...ee amcasinda bilmem kaç yil kalmiş demişsin, peki yengesi nasil bakmiş onca yil? oysa onlar daha uzak sayilir..

Bence sabredeceksin, ömründe 5 6 ay birine bakmakla birşey kaybetmezsin, bu bir, ikinciside kaynanan yanindadegilmiş, farzetki kaynanana bakiyorsun, millet yillarca kaynanasina bakiyor sen 4 ay kaynina bakmişsin bu çok degil

üstelik bazilari surat yap demiş, siz kendinizi onun yerine koyun, zaten rahat degilsiniz başkasinin evi oldugu için, birde ev sahibi surat asiyor, ben yikilirdim

eger gerçekten gidecek yeri yoksa mecburiyetten kaliyordur, belki onunda hoşuna gitmiyordur, ama eli mecbur

bu arada tepkim sert olduysa kusura bakma, benim annemde amcamin ogluna 5 6 ay bakti, hiç sesimizde çikmadi

mecburiyetten gelip kalmış abisinin evi dururken gidip yabancıdamı kalsın pes valla insanlık nerelere geldi kendinizi neden bu kadar kasıyosunuz ne olur bisüre çok rahat olmayın ,kusura bakmayın fakat bu benim şahsi düşüncem kimler kalmadı ki bende ,hiç bu şekilde düşünmek aklımın köşesinden geçmedi şimdide işçi olup kalmasın diye duamı ediyosunuz
aman allahım.hayret ettim .ne yani sizin babanız annenizi dövse ya da aldatsa buradaki hanımlara 'ne var yani sabredin benim annem neler çekti de gıkı bile çıkmadı 'mı diyeceksiniz.sizde kimler kaldı diye herkeste birileri mi kalmak zorunda.siz sesinizi çıkarmadınız diye herkes te susmak zorunda mı.konu sinirlerimi bozuyor diye girmemeye çalışıyordum ama bu yorumlar daha çok bozdu.konu sahibine allah bin kat sabır versin

arkadaslar hafta sonu esim evde oldugu icin cevap yazamadim kusura bakmayin arada siteye girdim ama konuma bakamadim.neyse hepinizin yazdiklarini okudum leyle88 haric hepiniz beni cok iyi anlamissiniz leyla senada bisey diyemiyorum cunku arkadaslar o kadar iyi cevap vermislerki sana benim yerime her kelimeyi ben yazmisi gibi duygularima tercuman olmuslar.ben sana cumartesi gunu basimizdan gecen bi olayi anlatiyim belki o zaman biraz olsu beni anlarsin cumartesi gunu esimle evde yanlizdik sakalasiyorduk iste beni omzuna aldi oyle donderiyordu bede birak falandiye bagiriyorum bizim adam gelmis bizim seslerimizi duydugu halde kapiya vurmadan pat iceri girdi biz kalakaldik:53:oyle bi hem utandim hem sinirlendimki sesimiezi duydugu halde cekip gitmedi kapiya vurmadan iceri girdi ya cok sinirliyim halada yuzune bakmak istemiyorum girdi hic bisey olmamis gibi nasilsin gardas demez mi:53:ALLAHIM adamin yuzune bakmak istemiyorum artik.neyse pazar guude diyorki ben gitmek istiyrom nasilgiderim dedi esime esimde gitme fala demedi ALLAHTA cunku oda istemiyor artik calissan iyide dedi baska bisey demedi insallah gider :47:

keşke daha kötü bir durumda görseydi de eşinize kapak olsaydı

kaynına bakamadı diye kötü gelin olunca ne olacak.ekmeğini mi kesecekler.eminim bakıyor diye harıl harıl madalya yaptırma telaşına girmişlerdir ailecek.konu sahibi aklını kullansın da madalyayı kaçırmasın tabiii.ilerde torunlarına falan övünerek anlatır:47::47::47::47:

konumu merak edenlere son durumu anlatiyim dun esim kaynim oturuyorduk kaynim esime biletlere baksana ne kadar ben gidecem burda 8.aya kadar issiz durulmaz dedi esimden ses cikmadi sonra he gardas na yapiyim diye sordu esimde valla abi ben ne deyim kimseye kagit ermiyorlar sende duyuyyorsun senin isin olacaginida sanmiyorum turkiyenin durumu burdan iyi iste bulamadin yani git demeye getirdi sonra kaynim lafi yine cevirerek burda gitmekte mesele yav gidemem ki dedi esimden strazburgtan yola cikma belgesi aliriz dedi kaynim yine bi kahveye gidiyimde is soruyum bakalim dedi ben hic sesimi cikarmadim adam konusurken benim gozumun icine bakiyor ne diyecek diye tabi esimde oyle ikisiede bakmadim yalan dunyayi izliyormus gibi yapip guldum:1:ya esim resmen git dedi adamdai yuzsuzluge bakarmisiniz hala is bulucam diyor baskasi olsa coktan giderdi yalandan ayak yapiyor :47:

kaynına bakamadı diye kötü gelin olunca ne olacak.ekmeğini mi kesecekler.eminim bakıyor diye harıl harıl madalya yaptırma telaşına girmişlerdir ailecek.konu sahibi aklını kullansın da madalyayı kaçırmasın tabiii.ilerde torunlarına falan övünerek anlatır:47::47::47::47:

slm canim ne ovulerek anlatilacam bakalim arkamdan ne laflar cikacak simdide diyor buraya geldim cok zayifladim deyip duruyor oraya gidince ALLAH bilir yemeklerimimi elestirecek beni acmi birakti diyecek bakalim ne laflar cikacak iyi biseyler diyecegii hic sanmiyorum:50:

Back
X