• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım bizde ve cok bunaldım

ayni bir anne gibi konuştun gerçekten :) katiliyorum yazdiklariniza

bu arada artik biktigini falan kimseye deme, baksana millet suçlamak için yer ariyor, sabirlar diliyorum :34:[/QUOTE
desene hakikaten yaşlanmışım:9::9::9::9::9:şaka bir yana kızım evlense anneanne olurum yani.ama hele bir evlenicem desin ,kırarım
bacaklarını o ayrı konu

Amcanızın karısının 180 derece dönmesi ile ilgili bir varsayımım var;

kaynınız amcasına gidip sizin dedikodunuzu yaptı, "artık beni istemiyor, surat asıyor" minvalinde konuştu.
"Tühh hazirana da bir şey kalmadı, belki de oturum alacağım, Türkiye'ye dönemem ki" diye de duygu sömürüsü yaptı.
Amcası da yiğitliğe toz kondurmamak için "olsun oğlum, biraz da bizde kalırsın" dedi. Tabii amcasının karısının bunu duyunca ne hale geldiğini hepimiz tahmin edebiliriz. Hem bunun hırsını çıkarmak için hem de sizi sindirmek için böyle saldırdı.
Sizi sindirerek kaynınızın sizde kalmasına ses çıkarmamanızı sağlamak istedi.

Son düzenleme:
Amcanızın karısının 180 derece dönmesi ile ilgili bir varsayımım var;

kaynınız amcasına gidip sizin dedikodunuzu yaptı, "artık beni istemiyor, surat asıyor" minvalinde konuştu.
"Tühh hazirana da bir şey kalmadı, belki de oturum alacağım, Türkiye'ye dönemem ki" diye de duygu sömürüsü yaptı.
Amcası da yiğitliğe toz kondurmamak için "olsun oğlum, biraz da bizde kalırsın" dedi. Tabii amcasının karısının bunu duyunca ne hale geldiğini hepimiz tahmin edebiliriz. Hem bunun hırsını çıkarmak için hem de sizi sindirmek için böyle saldırdı.
Sizi sindirerek kaynınızın sizde kalmasına ses çıkarmamanızı sağlamak istedi.

olabilir cunku kaynimda dun yemek yemeye gelmedi gecede biz uyuduktan sora gelmis sabahta erkende cikmis hala ortada yok bunlarin beim dedikodumu yaptigina eminim:47:

inşaallah yardımcı olabilirim.yalnız hala yürüyüşe çıkmamışsın.bak dediklerimi yapmazsan kızarım haaaaa:9::9::9::9::9:

ah ablam ah ben disari yaliz adim atamam illa esimin amcasinin karisi olucak yanimda yoksa beni kacirirlar falan ALLAH korusun:31:

ah ablam ah ben disari yaliz adim atamam illa esimin amcasinin karisi olucak yanimda yoksa beni kacirirlar falan ALLAH korusun:31:

zaten yanarım yanarım bir kıskananım bile olmadı ona yanarım.:27:gece 12 de eve gelsem nerdeydin diyen yok.hiç abartmıyorum inan.:31:ama özgürlüğüm benim herşeyim.binlerce kere şükürler olsun ki onu elimden alan olmadı henüz.siz bu amcayla yakın mı oturuyorsunuz.o zaman yayengeyi kafalıycaksın.ya da eşinle asıl bu konudan dolayı kavga edeceksin

zaten yanarım yanarım bir kıskananım bile olmadı ona yanarım.:27:gece 12 de eve gelsem nerdeydin diyen yok.hiç abartmıyorum inan.:31:ama özgürlüğüm benim herşeyim.binlerce kere şükürler olsun ki onu elimden alan olmadı henüz.siz bu amcayla yakın mı oturuyorsunuz.o zaman yayengeyi kafalıycaksın.ya da eşinle asıl bu konudan dolayı kavga edeceksin

ayyy ne guzel ozgurluk gibisi varmi .onlain evinde oturuyorua evlerimiz yan yana mecbur iyi olmak zorundayim onlardan baska hic kimsemiz yok burda:50:

ayyy ne guzel ozgurluk gibisi varmi .onlain evinde oturuyorua evlerimiz yan yana mecbur iyi olmak zorundayim onlardan baska hic kimsemiz yok burda:50:

peki o yürümek istemez mi seninle.bizim burada 65 yaş üstü teyzeler grup oluşturup yürüyüş yapıyorlar.karşılaştığımız zaman naber kızlar diyorum onlara.sarılıp öpüşüyoruz ,sonra herkes yoluna.önceleri tüm yürüyüş tutkunları benimle yürümek istedi.sonra çocuklarım bile asla gelmeyiz senle diyorlar.çok uzaklara gidiyorum da.:1:gidiş dönüş 1.5-2 saat.bi komşum vardı benle gelen.şimdi o da korkuyor artık.o en fazla 45 dakika yürüyebiliyor.eee naparsın anacıımm.ne de olsa serde gençlik var değil mi:37::37::1::1:

peki o yürümek istemez mi seninle.bizim burada 65 yaş üstü teyzeler grup oluşturup yürüyüş yapıyorlar.karşılaştığımız zaman naber kızlar diyorum onlara.sarılıp öpüşüyoruz ,sonra herkes yoluna.önceleri tüm yürüyüş tutkunları benimle yürümek istedi.sonra çocuklarım bile asla gelmeyiz senle diyorlar.çok uzaklara gidiyorum da.:1:gidiş dönüş 1.5-2 saat.bi komşum vardı benle gelen.şimdi o da korkuyor artık.o en fazla 45 dakika yürüyebiliyor.eee naparsın anacıımm.ne de olsa serde gençlik var değil mi:37::37::1::1:

:1::1::1::1::1::1:aramiz normalde cok iyi her yere beraber gideriz gorusmedigimiz gun yok belkide o yuzden atar yapma cesaretini buldu kendinde:1::1::1::1:

merhaba.bir çok konuya yorum yazmak istediğim halde gerek duymuyorum.çünkü neredeyse yazacağım harfler bile sizinkiyle aynı olacak.demek ki düşünce yapımız aynı.bunu hep yazmak istemiştim nasip bu güneymiş
gercekten mı cok sasırdım ve mutlu oldum ee ne de olsa aklın yolu bırmıs sevgıler

canım yazının ilk başını okudum canlı canlı bu olayları yaşamış biri olarak seni anlıyorum. ne sinir bozucu bir olay. evlendiğimizin ilk gününden itibaren benim kaynımda bizim yanımızda kaldı bir gün şeytan dediki ki kov sunu evden :47: :47: 4 sene bizimle yasadı birde arada diğer kaynımda gelirdi :47: 22 sene oldu kaynımı gördükçe hala gıcık oluyorum adama .
birde oturum almak için burda demişin ya inşallah oturumu aldıktan sonra temelli yanında kalmaz.
bu arada bebeğine allah uzun ömür versin:)

ayyy ıcım sıstı nefret ederım ıkı yuzlu ınsanlardan o kadın sana oyle aglanırken deseydın ya sende boyle boyle soylemıstın ne cabuk unuttun dıye vallahı ben olsam soylerdım hemde esımın ve kaynımın yanında soylerdım suna bak o kadar dayandıgın sabrettıgın bır kalemde gıttı ama uzulme allah goruyor herseyı
bu arada esınınde sana kazık attıgı ortada ya eltıye ne demelı orda yapamazmıs sen mecbursun tabıı lohusa halınle mınıcık evınde agırlamaya bu ınsanlar ne beter olmuslar ya
lafla olmaz canım bırak gıtsın amcasımıdır nedır orda kalsın da gorelım ıkı gun barındırmazlar
allah yardımcın olsun madem bu kadar ıpler gerılmıs ınceldıgı yerden kopsun canım sıkma canını ama esın cok hatalı bunu unutma
canım o elti benm elti konu sahibesi arkadaşınki değil. benm kaynımda yanımda kalıyo 2 aydr çalışıyo . e artık işin var getir hanımını ev tut diyor eşim.ama eşi kabul etmiyomuş. nasılsa aylık maaşı geliyo eline rahatt :27:

canım o elti benm elti konu sahibesi arkadaşınki değil. benm kaynımda yanımda kalıyo 2 aydr çalışıyo . e artık işin var getir hanımını ev tut diyor eşim.ama eşi kabul etmiyomuş. nasılsa aylık maaşı geliyo eline rahatt :27:

Peki o zaman sizin eşiniz diyememiş mi kaynınıza benim eşim de bunu kabul etmiyor diye.tövbe yarabbim bencilliğe bak

Back
X