kaynım eltimi aldatıyor ve benim elimden birşey gelmiyor...

nalannnnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
44
0
36
Ankara
arkadaşlar bnm bi sıkıntım daha var.konumu okuynlr blyo kynanmla arAMdaki sorunları.benzer şyler eltmle arasndada var küsler.eltim ayrı evde neyse..kaynım bize klmya gelyo eltm annesnde klıyo.ben çoğu kez kynımı bi kızla msnde konuşurkn yakladım.gördüm.ama eltme dyemedm.eltm şüpheleniyo bazı şylerden ama ben diyemyorum kendi bulsun dyrum bulamıyo.en son kaynım eşime anlatmış bi kız varmış bekar kaynımın evli oldunu bile biliyomuş.geziyolar tozuyolarmış beraber sinemalar ruta çıkmalar gezmeler ve km bilir daha neler yaptılar.kaynım kıza bağlandığını bile söylüyomuş.ben bunları biliyorum ama diyemyorum eltime bide kız kardeşim gibi sevyorum her zamn yanımdaydı bnm.bildimi bilse beni affetmez.2 tane çocukları var şimdi3.ye hamile kız bide.ben ne yapcam yaa.ayrıca anlatsam eşimle aramda bozulacak biliyorum sen nye karıştın dye çok fena kavga çıkarır blyorum ne yapcam yaa..

kızkardeşin gibi de olsa bence sen anlatma başka bir yolunu bul sen suçlu olursun ve dediğin gibi eşinlede aran acılır

Off böyle durumlar ne zor ya. Desen bir dert demesen başka dert. İnsan kendinden utanıyor söyleyemeyince. Sanki ortak oluyormuş gibi hissediyor biliyorum. Çünkü ben de birinin eşini aldattığını biliyorum ama söyleyemiyorum.

hatta eltm kaynımı takip etmiş.kız tam arabadan inmiş eltim gelmiş beş dk erken gtse görecek.bi kere sinemada kızı aramış eltm numarsaını bulmuş.sesni dinleyp kapamış.kız hemen kaynıma dedmiş eşin aradı beni onun numarasıydı falan kaynım eve gtmş hmn çok geçmeden.eltm şüphelenmiş hatta.tabi bu numaayo aradını kapattıını eltm anlatıo.gerisini eşim anlattı kaynım anşlatmış bu reva mı ya..

bencede habire hamile kalıyo ya ama en son kızın suçu yyok spiralle hamile kaldı ya aldırmadıda ya çok yazık bu durumda olması ya o hep destek bana şimdi desem biliyorum kabak bana patlıycak ya demesem bu kızı böyle kandırsın mı başka yolu var mı yaa bu işin yardımmm

Eşinize böyle birşeyi eltiniz bilse ve size söylemese kendisini asla affetmeyeceğini ve bunu onun bilmeye hakkı olduğun söyleseniz...

söylemeden bisekilde ögrenmesini saglayabilirsin, eger eltin kocasini bosayabilecekse, yok bosanamicaksa hiccc karisma sus
eltin kac ysindaki 3, cocugu olcak

karıkoca arasına ne olursa olsun girmem ne kadar şahit olsanda eltinin kaynının ve kocanın sana verecegı tepkiyide bılemezsın sen iyilik yaptıgını dusunursun eltın onu kıskandıgını düşünür..anneannemın bi lafı vardır karıkoca arası ipektir araya giren köpektir teşbihte hata olmaz onarbi şekilde arayı duzeeltır sen huzursuzlugunla kalırsın

madem baskasina baglanmis neden cocuk yapmis sinir ediyorlar beni ya bu ne böyle.
ama tek tarafli degil bu isler belki kayninin baskasiyla görüsmesi eltinden aradigini bulamamasidir yani kadinlik görevleri yada cokSIKICI olmasi gibi. bazi erkekler bakimli kadinlardan hoslanir eltin nasil biri bakimsizsa bu da bi sorundur.eltinizde gözünü acsin hic mi anlamiyor aldatildigini yoksa isine mi gelmiyor?
esiniz ne diyor bu duruma?

ya eşim asla izin vermez söylemem söylersem de benm başım yanar bunu biliyorum eltim boşar mı bilmiyorum ama kız şüpheleniyo araştırıyo bulamıyo ben bunu görüyorum bişey yapamıyorum eltim 25 26 yaşında falan çocukları hep arka arkaya oldu ya 2,5 biri 1,5 biri şimdi bide 4 aylık karnındaki bebiş

Yani anlamadım eşin, kardeşinin karısını aldattığını biliyor ve buna sessiz mi kalıyor. Bir de nerelere gittiğini neler yaptığını falan konuşuyorlar yani. Bir abi olarak ona hiç mi akıl vermiyor, ya da çözüm yolu bulmaya çalışmıyor. Bu o kadar normal bir durum değil bana göre. Bu insanlar evliler ve 3 tane de çocukları var. Eşinin kardeşini yola getirmesi gerekiyor bence.

bence hiç karışma

karışman doğrı olma.eltin zamanla anlar böyel devam ederse zaten.hem sana düşmez bence söylemek kötü olursunuz sonra.

Eşin de kardeşine ne yapıyorsun demedi mi?Evli iki çocuklu 3. yolda adam neler yapıyor bir de abisine anlatıyor ilginç valla

Konu için de ben olsam anlatırdım bırak ne yapacağına eltin karar versin

direk söylemek yerine bi şekilde öğrenmesini sağlayamazmısın acaba, bir de arkadaşın dediği gibi böyle bir durumda eltin boşanır mı yani sonra arada sen kötü olma

Son düzenleme:

bu işe yaramıyor canım, insan kafasına koydugunu yapıyor.

benimde kaynım var öyel kimse yola getiremedi:)

söylemeden bisekilde ögrenmesini saglayabilirsin, eger eltin kocasini bosayabilecekse, yok bosanamicaksa hiccc karisma sus
eltin kac ysindaki 3, cocugu olcak

bence de duyduğunda affetmeyip boşanacak bir insansa söyle yoksa sineye çekip oturursa canını ürküttüğüne değmez

yani esin, kardesinin karisini aldattigini nomalmi görüyor

eltinde dogurmamakinesi mübarek

demek siz aldatılsanız suçu kendinizde bulabileceksiniz?

ya evet eltimdede var habire bebe yapıyo ya olduktan sonra aldıramam diyo hadi tmm diyelm önce açıktı güzel giyinir di falan kapandı kocası istemedi ynede kapandı çok çöktü kaynanmla sıkıntılarda çok yordu onu sonra yeni eve taşndlar bi doğalgaz yok annesnde kaldı bizde kaldılar sonra başka yere çıktı ordada aynı petek bozuk annesnde kalıyo şimdi uzun zamndır orda burda kalıyolar kaynım çok alıştı rahata çoluk çocuk gözünde yok zaten hiç ilglenmiyo ben diyorumki benden çıkmamış olsun ama bi şekil öğrensin diyorum yazık değil mi karısıyla çocuklarıyla ilgilenmiyo pazarları çalışıyorum dye çıkıyo kızla fink atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…