kaynım eltimi aldatıyor ve benim elimden birşey gelmiyor...

Yani anlamadım eşin, kardeşinin karısını aldattığını biliyor ve buna sessiz mi kalıyor. Bir de nerelere gittiğini neler yaptığını falan konuşuyorlar yani. Bir abi olarak ona hiç mi akıl vermiyor, ya da çözüm yolu bulmaya çalışmıyor. Bu o kadar normal bir durum değil bana göre. Bu insanlar evliler ve 3 tane de çocukları var. Eşinin kardeşini yola getirmesi gerekiyor bence.

ben de aynen bu konuya takıldım. abisine bu durumu anlatabilmesine.. insan korkar anlatamaz bence.. sen onu bunu boşver birşey çıkacağından değil ama bence sen de eşini takip et.

arkadaşlar bnm bi sıkıntım daha var.konumu okuynlr blyo kynanmla arAMdaki sorunları.benzer şyler eltmle arasndada var küsler.eltim ayrı evde neyse..kaynım bize klmya gelyo eltm annesnde klıyo.ben çoğu kez kynımı bi kızla msnde konuşurkn yakladım.gördüm.ama eltme dyemedm.eltm şüpheleniyo bazı şylerden ama ben diyemyorum kendi bulsun dyrum bulamıyo.en son kaynım eşime anlatmış bi kız varmış bekar kaynımın evli oldunu bile biliyomuş.geziyolar tozuyolarmış beraber sinemalar ruta çıkmalar gezmeler ve km bilir daha neler yaptılar.kaynım kıza bağlandığını bile söylüyomuş.ben bunları biliyorum ama diyemyorum eltime bide kız kardeşim gibi sevyorum her zamn yanımdaydı bnm.bildimi bilse beni affetmez.2 tane çocukları var şimdi3.ye hamile kız bide.ben ne yapcam yaa.ayrıca anlatsam eşimle aramda bozulacak biliyorum sen nye karıştın dye çok fena kavga çıkarır blyorum ne yapcam yaa..

Bence sakın karışma canım eltini sevsende hiç karışma derim .Ne kadar kaynın hatalı olsada ne yapar ne eder söylersen seni suçlar hiç değmez

esının hosuna gdıyor galıba bu durum :20:
cok ayıp ya sızde esınıze dıkkat edın ses cıkarmadıgına gore kendıde yapmasın

eltiniz kac yasinda , 3tane cocuk masallah. Hemde kendisini aldattigini süpelendigi bir esten...

siz soylemeyin , cocuk yapmaktan vkti kalirsa yakalr elbet:)

Son düzenleme:
valla arkadasım ne desem bilemedim :( ama hani benden bilmesinler diosan ,farklı bi cep numarasından mesaj at herseyi yaz , anlat ... ama eltin hamile bide onu göze alırsan ...hamile psikolojisi kadını yıkabilir bu ... biraz cıkmazda gibisin eşini uyar dicem ,kardesiyle konussun ama onların diolaoglarını bimediğimz için ne kadar faydası olur bilemem :( ayyy hamile kadın ya bune offf sinirlendim ....

Eşin de kardeşine ne yapıyorsun demedi mi?Evli iki çocuklu 3. yolda adam neler yapıyor bir de abisine anlatıyor ilginç valla

Konu için de ben olsam anlatırdım bırak ne yapacağına eltin karar versin

ya diyoda eşimi takar mı onu yapan bide anlatan adam resmen ikinci bahar yaşıyo kızla boşanırmı boşanmaz mı eltim bilemiyorumki buna göre davransam bi tarftan dediğin gibi bilsin kendi karar versin diyorum ama ben olmamalıyım anlatan kişi çünkü eşimin kaynımın ve kaynanamın tepkisi çok ağır olur bana ayrıca hadi affetti eltim ben söyledimle kalırsam offfff

abisine anlatacak kadar rahatsa bu adam bu kızla ciddi düşünüyodur. belki sizin söylemenize gerek kalmayacak kaynınız eşinden boşanmak isteyecek. başkası olduğunu da bişekilde duyar eltiniz. eltinize üzüldüm 3 çocuk bir de hamile allah yardımcısı olsun. kaynınıza da o kıza da allah akıl fikir versin kaç kişinin günahına giriyolar.

böyle bir durum çok da gizli kalmaz zaten yakında öğrenir eltin. Peki kayınvalidenler de mi bilmiyor yani bu utanç verici bir durum oğullarının bu durumu sürdürmesine hiçbir anne baba göz yummaz.

elinden bişey gelmez ki kaynım onu takmaz yok kandi yapmaz çünkü hiç fırsatı vakti yok çalıştığı işten dolayı bide yaşadığımız sıkıntılardan olayı ama olmaz demiyorum ben valla erkeklere güvenmiyorum çoğu yapıyodur yada fırsatını bulsalar yapacak tipler genellemeyim ama çoğu böyledir bence

böyle bir durum çok da gizli kalmaz zaten yakında öğrenir eltin. Peki kayınvalidenler de mi bilmiyor yani bu utanç verici bir durum oğullarının bu durumu sürdürmesine hiçbir anne baba göz yummaz.

kaynanam biliyo ama eltime daha beter olsun ben ona yardım etmem napıyosa yapsınlar diyo bu kadar vicdansız bi kadın bu

ya diyoda eşimi takar mı onu yapan bide anlatan adam resmen ikinci bahar yaşıyo kızla boşanırmı boşanmaz mı eltim bilemiyorumki buna göre davransam bi tarftan dediğin gibi bilsin kendi karar versin diyorum ama ben olmamalıyım anlatan kişi çünkü eşimin kaynımın ve kaynanamın tepkisi çok ağır olur bana ayrıca hadi affetti eltim ben söyledimle kalırsam offfff

senin söyledigin bilinmicek, misal yeni mail adresi al ordan eltine yaz
yada pc de yaz cikti al mektup olarak ver ne bilim iste düsün biseler, illa bilsin isityorsan

yada kayninin sevgilisine ulas ona su körkütük sevdigi adamin evli 2 cocuk babasi 3. de yolda oldugunu söyle belki gercekleri görünce terk eder o ahlaksiz kaynini:57:

canım haklılık payın var .... benim teyzemin kaynıda eşini aldatıodu ... hatta kadını getirdi aynı evde yasıolarmıs simdi ... teyzemin eşide abisinden mi gördü ne oda şimdi aynı asamada ... teyzemin 2 cocuğu var ve cok güsel ve bakmlı bi bayan ama erkek işte ... yeni sevgilisine ev acmış para yetiştrmioms aynı eve geçmelerini istiomus ... teyzemde cıkmazda ... yazdığın yazı dikkate alınacak bişe çünkü (maalesef)...

Allah korusun sizin başınıza gelse, eltinizin nasıl davranmasını istiyorsanız sizde onu yapın..

Bu arada lütfen harf tasarrufu yapmayın, yazılarınzı okunmuyor.

abisine anlatacak kadar rahatsa bu adam bu kızla ciddi düşünüyodur. belki sizin söylemenize gerek kalmayacak kaynınız eşinden boşanmak isteyecek. başkası olduğunu da bişekilde duyar eltiniz. eltinize üzüldüm 3 çocuk bir de hamile allah yardımcısı olsun. kaynınıza da o kıza da allah akıl fikir versin kaç kişinin günahına giriyolar.

eşime demiş zaten bağlandım deiş geziyoz tozuyoz demiş çok mutluymuş onda keşke yakalasa diyomuş yaaa eltimin yakalamasını istiyo yaa

canım haklılık payın var .... benim teyzemin kaynıda eşini aldatıodu ... hatta kadını getirdi aynı evde yasıolarmıs simdi ... teyzemin eşide abisinden mi gördü ne oda şimdi aynı asamada ... teyzemin 2 cocuğu var ve cok güsel ve bakmlı bi bayan ama erkek işte ... yeni sevgilisine ev acmış para yetiştrmioms aynı eve geçmelerini istiomus ... teyzemde cıkmazda ... yazdığın yazı dikkate alınacak bişe çünkü (maalesef)...

aklı basında bır ınsan kardesıne dogru yolu gosterır 2 cocuk var 3. yolda ve adam baska bır kadınla gununu gun edıyor oh ne ala ve buna ses cıkarmayan abı ???
bu durumun sorgulanması gerekır bence...teyzenız adına cok uzuldum umarım bıran once bu çırkın durumdan kurtulur

senin söyledigin bilinmicek, misal yeni mail adresi al ordan eltine yaz
yada pc de yaz cikti al mektup olarak ver ne bilim iste düsün biseler, illa bilsin isityorsan

yada kayninin sevgilisine ulas ona su körkütük sevdigi adamin evli 2 cocuk babasi 3. de yolda oldugunu söyle belki gercekleri görünce terk eder o ahlaksiz kaynini:57:

evli oldunu biliyomuş zaten sürtük ama çocukları biliyo mu bilmiyorum evet dediğin gibi mi yapsam mail atsam bi adres alıp ama kaynım pc uzmanı bulur yada int kafaye gidip ordan bi hesap açıp öyle mi atıyım ne dicem ama yaaa

Allah korusun sizin başınıza gelse, eltinizin nasıl davranmasını istiyorsanız sizde onu yapın..

Bu arada lütfen harf tasarrufu yapmayın, yazılarınzı okunmuyor.

aynı şeyi benim eşim yapsa bu boyutuna kadar eltim bilse bana söylemese ortalığı yıkarım öğrenirsem o yüzden seyirciolmak istemiyorum bi şekil söylemeliyim ama benim söyledimin bilinmemesi gerek

yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
vallahi ben de bilemedim nasıl söylenir ki:50:

Back
X