kaynım eltimi aldatıyor ve benim elimden birşey gelmiyor...

internet cafe güzel fikir

acele etme önce diyeceklerini bir kagida yaz iyice düsünerek
sonra git internet cafe de yaz yolla

evli oldugunu biliyo demekki kiz yine sasirmadim
cocuklari oldugunu karisinin hamile oldugunuda bilmesini sagla
eltim ayrilirsa kaynim 3 cocugunuda almayi düsünüyo senile evlenirsede sen bakacakmisin de bakim ne diyoöyle gezmek tozmak eylenmek gibi oluyomuymus anlasin:119::121:

kagidi yok etmeyi unutma ama

kadına maıl atmayı mı dusunuyorsun ?
kendı adını verecekmısın pekı

klavyenizde bazı harflar yok herhalde ki kelimeler yarım yamalak okumakta güçlük çektim,biraz daha özenli yazsanız....

konuya gelirsek,eğer ortada aldatma varsa bunu eşin öğrenmesi en doğal hakkı gerçi eninde sonunda barışırlar küçük çocuklar ve hamile bir kadın,
aldatmayı öğrense bile ayrılık olmayacak gibi maddi özgürlüğü de yoksa çocuklarla boşanacağını sanmıyorum tabi hatalar tekrarlancak her şeyin ceremesini gene çocuklar çekecek.

ELTİNİN ÖĞRENMESİ İÇİN NEDEN BUKADAR ÇABALIYORSUN???

Eğer amacın eltine iyilik etmekse..önce kaynına tavır koy! hatta eşinede. Gerekirse o kayını eve bile almayın...

Kadın öğrense ne olacak...savcı mı hakim mi. Hamile kadına acı üzüntü yaşatmaktan aşka ne işe yarıyacak?

.

bu durum ortaya çıksa nalan da biliyodu diyecek biri var mı? varsa kız sana kızacaktır yakınmışsınız madem, ama senin bildiğini kimse bilmiyosa karışma derim, kaynının gözü dönmüş belliki, zaten yakın zamanda ortaya dökülecektir bu iş

kaynanam biliyo ama eltime daha beter olsun ben ona yardım etmem napıyosa yapsınlar diyo bu kadar vicdansız bi kadın bu

YETİŞTİRDİĞİ EVLADDAN AHRETTE SORUMLU OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR GALİBA

KISACA ÖZET GEÇMİŞŞŞİN YAZACAKLARIMI

NALAN GÜZELİM EŞİNİN KAYITSIZ KALMASI BENİM DAHA ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ
BU NE DEMEK YA
ALLAH korusun RABBİM kimseye yaşatmasın
bi şekilde öğrenmesini sağla ama kendini ortaya atma tabisonuçta sen zararlı çıkarsın:26:

o kızında ALLAH bin türlü belasını versin ne diyim ,
hiç utanma kalmamış insanlarda
evli olduğunu biliyosa mutlaka çocuklarıda biliyodur
o çocukların vebalini nasıl ödeyecekler acaba

artık işimz gücümüz dedektiflik oldu böyle azman koca arsızı kızlar yüzünden her dakka tetikte olmak zorunda bırakıyor böyleleri
paranoyak oldum resmen yaaa

hani erkeklerin klasik bi lafı vardır
sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum diye

artıkın bende öyle diyorum kocama güveniyorum ama bu koca arsızı kadınlara güvenmiyorum

he bide o kaynın olcak .......... adamıda bence evine alma
böyle bi hakkın var kocanada söyle
böyle
bi adamı evinde görmek istemediğini bence

bence sen eltini düşüneceğine kendini düşün. eğer eşin aldatılmayı bu kadar doğal ve olası bişey gibi görüyosa senin de aldatılman yakındır bence. hatta belki de.....?

Asla !!

Son düzenleme:
yarın bi gün zaten ortaya çıkar ama sen anlatsan eltin sana inanmayacak gibi hissediyorum suçlu sen olacaksın
karı koca arasına girmiş durumuna düşürecekler seni
hiççç karışma benceee

elitinizin olayına karışmayın + sizde kelimeler arasındaki sesli harfleri yutmadan yazmayı lütfen kendinize ilke edinin olur mu ?

Böyle erkekleri meydana dar ağacı gerip ibreti alem için asacaksın...hani bütün sayma ihtimalimin kuvvetli olduğu aşağılık sıfatları saysam yine de onu tarif etmeye yetmez düşüncesindeyim.

bu konuyu burda son anlatışınız olsun hiçbirşey bilmiyor gibi yapın ve daha fazla kurcalayıpta ne kendi kafanızı nede etrafınızdakileri huzursuz etmeyin bence iş işten geçmiş çünkü artık 3 . çocuğa hamile bi kadınada bu kolay anlatılabilecek bir durum değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…