• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım eltimi aldatıyor ve benim elimden birşey gelmiyor...

yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı
çok kötü bi durum ama bence de sen karışma canım yanlış anlama kız kardeşin gibi görüyormuşsun ama eşinle sen mutlusun aranızı bozmaya gerek yok sonuçta her ne kadar çok sevsende bir yerden sonra başkaları dışarda kalır
kendi mutluluğunu bozma :14: :14:

bence kendi çıkarsın ortaya,siz söyleseniz onlar ayrıldıklarında sizi suçu olarak göstereceklerdir,işte elti değilmi kıskandı v.s...

bu konuda ne yapılması gerektiği aldatılan kişinin aldatılma konusuna bakışıyla ilgili ben kendi adıma allah korusun başıma öyle bişey gelse kesinlikle bilmek isterim çok nettt.çünkü aldatılmaktan çok aptal yerine konmak koyar bana,ama çevremde ayrılmayı göze alamadığı için ne yaprsa yapsın ben bilmeyimde diyen 1 kaç arkadaşımda var.ama senin durumun bide eşinin ailesyle ilgili olduğu için her koşulda sen söylememelisin,eğer benim gibi kesinlikle bilmek isteyen biriyse söylemek dışında başka bir yolla ona bildirmek lazım.

arkadaşlar bnm bi sıkıntım daha var.konumu okuynlr blyo kynanmla arAMdaki sorunları.benzer şyler eltmle arasndada var küsler.eltim ayrı evde neyse..kaynım bize klmya gelyo eltm annesnde klıyo.ben çoğu kez kynımı bi kızla msnde konuşurkn yakladım.gördüm.ama eltme dyemedm.eltm şüpheleniyo bazı şylerden ama ben diyemyorum kendi bulsun dyrum bulamıyo.en son kaynım eşime anlatmış bi kız varmış bekar kaynımın evli oldunu bile biliyomuş.geziyolar tozuyolarmış beraber sinemalar ruta çıkmalar gezmeler ve km bilir daha neler yaptılar.kaynım kıza bağlandığını bile söylüyomuş.ben bunları biliyorum ama diyemyorum eltime bide kız kardeşim gibi sevyorum her zamn yanımdaydı bnm.bildimi bilse beni affetmez.2 tane çocukları var şimdi3.ye hamile kız bide.ben ne yapcam yaa.ayrıca anlatsam eşimle aramda bozulacak biliyorum sen nye karıştın dye çok fena kavga çıkarır blyorum ne yapcam yaa..

Bence sen susacaksın. Ya da hangisi daha olumlu sonuçlar doğuracaksa onu seçeceksin, yani en az zararla çıkmak için. Ben senin gibi susuyorum. Ama tek farkı benim eltimle aramın çok iyi olmaması. Ben önemsemiyorum. Kendisi bulsun. Eşim de bana anlatıyor, abisinin çapkınlıklarını. Ben gidip söylemiyorum. Söylesem, 'yuvamı sen dağıtmak istiyorsun', diyecek. Suçlu ben olacam, herkes kendini kıyıya çekecek. Bana ne. Madem öyle, kendi bulsun, neden gidip söyleyeyim ki. Eşim de bu yüzden beni abisinden kıskanıyor. Onunla konuşmamı yasakladı. Sorarsa cevap verecekmişim. Karısını da sevmem zaten. Ne halleri varsa görsünler.

Bence eltin biliyor ama bilmemezi oynuyor,bir kadın bunu his eder !karışma bence ,eltin .ne yapsan yaranamassın

Kaynının ne ilk olacaktır bu ne de son gibi. Onun için bence de sen hiç , bu konu hakkında bir şeyler öğrenmeye çalışma bile. Yarın öbürgün barışırlar , her şey unutulur senin yapacağın şey unutulmaz.

Ben bu durumda olsam ne yapardım diye düşündum...

Muhtemelen önce kaynımla konuşur,
Bu rezalete ya bir son ver, ya da eşine kendin söyle,
yoksa ben bu gidişe müsaade etmeyeceğim, eşine söyleyeceğim derdim..
Ama söyleyebilir miydim bilmiyorum! :S
Sadece gözdağı verirdim kaynıma...
Çünkü ortada hamile bir kadın var :(

yaa ne biçim insanlar yaaa
bu erkekler cok adi yaaaa
insan korkuyor kime güvenecez
bence eltinde bal gibi hissediyordur aldatıldıgını sen karısmamalısın bu gidişle ortaya cıkacaktır zaten
eltinin habıre cocuk yapmasına da cok uzuldum o cocuklra yazık...

Back
X