- Konu Sahibi nalannnnnnnn
eşinizin bu kadar kayıtsız kalması çok ilginç
:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanam biliyo ama eltime daha beter olsun ben ona yardım etmem napıyosa yapsınlar diyo bu kadar vicdansız bi kadın bu
işte öyle annenin evladı da senin kaynın gibi oluyor. Yani iş annede babada bitiyor.
evli oldunu biliyomuş zaten sürtük ama çocukları biliyo mu bilmiyorum evet dediğin gibi mi yapsam mail atsam bi adres alıp ama kaynım pc uzmanı bulur yada int kafaye gidip ordan bi hesap açıp öyle mi atıyım ne dicem ama yaaa
eşinizin bu kadar kayıtsız kalması çok ilginç
internet cafe güzel fikir
acele etme önce diyeceklerini bir kagida yaz iyice düsünerek
sonra git internet cafe de yaz yolla
evli oldugunu biliyo demekki kizyine sasirmadim
cocuklari oldugunu karisinin hamile oldugunuda bilmesini sagla
eltim ayrilirsa kaynim 3 cocugunuda almayi düsünüyo senile evlenirsede sen bakacakmisin de bakim ne diyoöyle gezmek tozmak eylenmek gibi oluyomuymus anlasin:119::121:
kagidi yok etmeyi unutma ama: eltime mail atıyım kıza desem kaynıma yetiştirir zaten...
eltime mail atıyım kıza desem kaynıma yetiştirir zaten...
kaynanam biliyo ama eltime daha beter olsun ben ona yardım etmem napıyosa yapsınlar diyo bu kadar vicdansız bi kadın bu
internet cafe güzel fikir
acele etme önce diyeceklerini bir kagida yaz iyice düsünerek
sonra git internet cafe de yaz yolla
evli oldugunu biliyo demekki kizyine sasirmadim
cocuklari oldugunu karisinin hamile oldugunuda bilmesini sagla
eltim ayrilirsa kaynim 3 cocugunuda almayi düsünüyo senile evlenirsede sen bakacakmisin de bakim ne diyoöyle gezmek tozmak eylenmek gibi oluyomuymus anlasin:119::121:
kagidi yok etmeyi unutma ama![]()
arkadaşlar bnm bi sıkıntım daha var.konumu okuynlr blyo kynanmla aramdaki sorunları.benzer şyler eltmle arasndada var küsler.eltim ayrı evde neyse..kaynım bize klmya gelyo eltm annesnde klıyo.ben çoğu kez kynımı bi kızla msnde konuşurkn yakladım.gördüm.ama eltme dyemedm.eltm şüpheleniyo bazı şylerden ama ben diyemyorum kendi bulsun dyrum bulamıyo.en son kaynım eşime anlatmış bi kız varmış bekar kaynımın evli oldunu bile biliyomuş.geziyolar tozuyolarmış beraber sinemalar ruta çıkmalar gezmeler ve km bilir daha neler yaptılar.kaynım kıza bağlandığını bile söylüyomuş.ben bunları biliyorum ama diyemyorum eltime bide kız kardeşim gibi sevyorum her zamn yanımdaydı bnm.bildimi bilse beni affetmez.2 tane çocukları var şimdi3.ye hamile kız bide.ben ne yapcam yaa.ayrıca anlatsam eşimle aramda bozulacak biliyorum sen nye karıştın dye çok fena kavga çıkarır blyorum ne yapcam yaa..