• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım eltimi aldatıyor ve benim elimden birşey gelmiyor...

evli oldunu biliyomuş zaten sürtük ama çocukları biliyo mu bilmiyorum evet dediğin gibi mi yapsam mail atsam bi adres alıp ama kaynım pc uzmanı bulur yada int kafaye gidip ordan bi hesap açıp öyle mi atıyım ne dicem ama yaaa

internet cafe güzel fikir :34:

acele etme önce diyeceklerini bir kagida yaz iyice düsünerek
sonra git internet cafe de yaz yolla

evli oldugunu biliyo demekki kiz :ssz: yine sasirmadim :31:
cocuklari oldugunu karisinin hamile oldugunuda bilmesini sagla
eltim ayrilirsa kaynim 3 cocugunuda almayi düsünüyo senile evlenirsede sen bakacakmisin de bakim ne diyo:ssz:öyle gezmek tozmak eylenmek gibi oluyomuymus anlasin:119::121:

kagidi yok etmeyi unutma ama:9:

kadına maıl atmayı mı dusunuyorsun ?
kendı adını verecekmısın pekı

klavyenizde bazı harflar yok herhalde ki kelimeler yarım yamalak okumakta güçlük çektim,biraz daha özenli yazsanız....

konuya gelirsek,eğer ortada aldatma varsa bunu eşin öğrenmesi en doğal hakkı gerçi eninde sonunda barışırlar küçük çocuklar ve hamile bir kadın,
aldatmayı öğrense bile ayrılık olmayacak gibi maddi özgürlüğü de yoksa çocuklarla boşanacağını sanmıyorum tabi hatalar tekrarlancak her şeyin ceremesini gene çocuklar çekecek.

eltim ayrilirsa kaynim 3 cocugunuda almayi düsünüyo senile evlenirsede sen bakacakmisin de bakim ne diyo:ssz:öyle gezmek tozmak eylenmek gibi oluyomuymus anlasin:119::121:

kagidi yok etmeyi unutma ama: eltime mail atıyım kıza desem kaynıma yetiştirir zaten...

ELTİNİN ÖĞRENMESİ İÇİN NEDEN BUKADAR ÇABALIYORSUN???

Eğer amacın eltine iyilik etmekse..önce kaynına tavır koy! hatta eşinede. Gerekirse o kayını eve bile almayın...

Kadın öğrense ne olacak...savcı mı hakim mi. Hamile kadına acı üzüntü yaşatmaktan aşka ne işe yarıyacak?

.

bu durum ortaya çıksa nalan da biliyodu diyecek biri var mı? varsa kız sana kızacaktır yakınmışsınız madem, ama senin bildiğini kimse bilmiyosa karışma derim, kaynının gözü dönmüş belliki, zaten yakın zamanda ortaya dökülecektir bu iş

kaynanam biliyo ama eltime daha beter olsun ben ona yardım etmem napıyosa yapsınlar diyo bu kadar vicdansız bi kadın bu
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
YETİŞTİRDİĞİ EVLADDAN AHRETTE SORUMLU OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOR GALİBA

kagidi yok etmeyi unutma ama:9:

:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
KISACA ÖZET GEÇMİŞŞŞİN YAZACAKLARIMI :34:

NALAN GÜZELİM EŞİNİN KAYITSIZ KALMASI BENİM DAHA ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ
BU NE DEMEK YA
ALLAH korusun RABBİM kimseye yaşatmasın
bi şekilde öğrenmesini sağla ama kendini ortaya atma tabi:19:sonuçta sen zararlı çıkarsın:26:

o kızında ALLAH bin türlü belasını versin ne diyim ,
hiç utanma kalmamış insanlarda
evli olduğunu biliyosa mutlaka çocuklarıda biliyodur
o çocukların vebalini nasıl ödeyecekler acaba

artık işimz gücümüz dedektiflik oldu böyle azman koca arsızı kızlar yüzünden her dakka tetikte olmak zorunda bırakıyor böyleleri
paranoyak oldum resmen yaaa:47:

hani erkeklerin klasik bi lafı vardır
sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum diye

artıkın bende öyle diyorum kocama güveniyorum ama bu koca arsızı kadınlara güvenmiyorum:50::50::50::50::50::50:

he bide o kaynın olcak .......... adamıda bence evine alma
böyle bi hakkın var kocanada söyle
böyle
bi adamı evinde görmek istemediğini bence

bence sen eltini düşüneceğine kendini düşün. eğer eşin aldatılmayı bu kadar doğal ve olası bişey gibi görüyosa senin de aldatılman yakındır bence. hatta belki de.....?

arkadaşlar bnm bi sıkıntım daha var.konumu okuynlr blyo kynanmla aramdaki sorunları.benzer şyler eltmle arasndada var küsler.eltim ayrı evde neyse..kaynım bize klmya gelyo eltm annesnde klıyo.ben çoğu kez kynımı bi kızla msnde konuşurkn yakladım.gördüm.ama eltme dyemedm.eltm şüpheleniyo bazı şylerden ama ben diyemyorum kendi bulsun dyrum bulamıyo.en son kaynım eşime anlatmış bi kız varmış bekar kaynımın evli oldunu bile biliyomuş.geziyolar tozuyolarmış beraber sinemalar ruta çıkmalar gezmeler ve km bilir daha neler yaptılar.kaynım kıza bağlandığını bile söylüyomuş.ben bunları biliyorum ama diyemyorum eltime bide kız kardeşim gibi sevyorum her zamn yanımdaydı bnm.bildimi bilse beni affetmez.2 tane çocukları var şimdi3.ye hamile kız bide.ben ne yapcam yaa.ayrıca anlatsam eşimle aramda bozulacak biliyorum sen nye karıştın dye çok fena kavga çıkarır blyorum ne yapcam yaa..

Asla !! :20::20::20::20::20::20::20::20::20:

Son düzenleme:
yarın bi gün zaten ortaya çıkar ama sen anlatsan eltin sana inanmayacak gibi hissediyorum suçlu sen olacaksın
karı koca arasına girmiş durumuna düşürecekler seni
hiççç karışma benceee

elitinizin olayına karışmayın + sizde kelimeler arasındaki sesli harfleri yutmadan yazmayı lütfen kendinize ilke edinin olur mu ?:38:

Böyle erkekleri meydana dar ağacı gerip ibreti alem için asacaksın...hani bütün sayma ihtimalimin kuvvetli olduğu aşağılık sıfatları saysam yine de onu tarif etmeye yetmez düşüncesindeyim.

bu konuyu burda son anlatışınız olsun hiçbirşey bilmiyor gibi yapın ve daha fazla kurcalayıpta ne kendi kafanızı nede etrafınızdakileri huzursuz etmeyin bence iş işten geçmiş çünkü artık 3 . çocuğa hamile bi kadınada bu kolay anlatılabilecek bir durum değil ..

Back
X