kaynım eltimi aldatıyor ve benim elimden birşey gelmiyor...

arkadaşlar bnm bi sıkıntım daha var.konumu okuynlr blyo kynanmla arAMdaki sorunları.benzer şyler eltmle arasndada var küsler.eltim ayrı evde neyse..kaynım bize klmya gelyo eltm annesnde klıyo.ben çoğu kez kynımı bi kızla msnde konuşurkn yakladım.gördüm.ama eltme dyemedm.eltm şüpheleniyo bazı şylerden ama ben diyemyorum kendi bulsun dyrum bulamıyo.en son kaynım eşime anlatmış bi kız varmış bekar kaynımın evli oldunu bile biliyomuş.geziyolar tozuyolarmış beraber sinemalar ruta çıkmalar gezmeler ve km bilir daha neler yaptılar.kaynım kıza bağlandığını bile söylüyomuş.ben bunları biliyorum ama diyemyorum eltime bide kız kardeşim gibi sevyorum her zamn yanımdaydı bnm.bildimi bilse beni affetmez.2 tane çocukları var şimdi3.ye hamile kız bide.ben ne yapcam yaa.ayrıca anlatsam eşimle aramda bozulacak biliyorum sen nye karıştın dye çok fena kavga çıkarır blyorum ne yapcam yaa..

kesinlikle karışmayın bi baktığım dizide kadın arkadaşının aldatılmasına dayanamad ve arkadaşının kocasını fırçaladı ama olan iyi niyetli kadına oldu o suçlu oldu kısacası şunu demek istiyorum kesinlikle karışmayın iyilik yapan nezaman iyilik bulmuş başınıza iş açılır adam bide inkar ederse belkide eltiniz aralarını bozmak istediğinizi falan düşünür

Bende karışmayın diyorum sizinde huzurunuz kaçacaksa.Elinde sonunda çıkar nasıl olsa ortaya.Adam zaten karısını boşamayı göze almış görünüyor hamile olduğu halde yakalamasını istediğine göre

eltinin nasıl biri olduğuna bağlı.
duyunca boşanması gerekecek. büyük olay olacak kesin.
boşanabilecek durumda mı. ailesi nasıl karşılar. maddi gücü var mı.
bir sürü şey var düşünmen gereken.
yoksa söyleyip kızın dünyasını yıkıp o yıkıntının içinde yaşamasını mı seyredeceksin.
sen karar ver.
boşanma gücü varsa yada hesabını soracak durumu kendi lehine çevirebilecek biriyse söyle.

sessiz kalmak da çok zor. ben olsam kaynıma ima ederdim.
msn de yakalarsan manidar bir tonda 'selam söyle yazıştığın her kimse artık' gibi bişey mesela.
huzursuz olsun.

eltinin nasıl biri olduğuna bağlı.
duyunca boşanması gerekecek. büyük olay olacak kesin.
boşanabilecek durumda mı. ailesi nasıl karşılar. maddi gücü var mı.
bir sürü şey var düşünmen gereken.
yoksa söyleyip kızın dünyasını yıkıp o yıkıntının içinde yaşamasını mı seyredeceksin.
sen karar ver.
boşanma gücü varsa yada hesabını soracak durumu kendi lehine çevirebilecek biriyse söyle.

maddi durumu yok manevi desen böyle bişey duyunca ne hale gireceği malum bide hamile ailesi sonuna kadar destek verecek yapıdalar kızlarına ama onlarında maddi durumu ortada 3 çocukla ailesinin yanına sığınması çok zor bence boşanamaz susmak sanırım benm yapacağım şey ama çok zor çünkü gerçekten kız kardeşim gibi benm eltiyiz ama çok yakınız hep birbirimize estektik vicdanım rahat değil sadece bide şüphelendiğini bişeyler aradını görüyorum bilmem ki görmedimki sezmedimki hiç demek zor oluyo yüzüne püffffff

Sesli harfler yoktu,anlayamadım.Kaynınız,eltinize anlatmış mı alattığını?Eğer öyleyse sizin söylemenize lüzum yok.Keşke kendi evinizde msn tarzı olaylara göz yummasaydınız

1.si kaynınız eşinizi takmasa bile,yaptığın yanlış kardeşim ben sana destek vermiyorum niye demiyor..çoluğunun çocuğunun rızkını neden başkalarına yediriyorsun sen nasıl insansın demiyor ??

2.si o adam niye hala sizde kalıyor,bence o adamı evde tutmayın ne hali varsa görsün dışarıda.böyle bir adama niye sahip çıkıyorsunuz..yarın birgün eltiniz bildiğinizi öğrenirse bu tepkiniz doğru bir davranış olacak,sana söyleyemedik ama göz de yummadık diyeceksiniz

kayınvalidenizde bu durumu normal gördüğüne göre bunların temeli sorunlu..allah korusun siz eşinizle bu durumda olsanız demekki kaynınızda ona sahip çıkacak..adamı bir desteklemediği kalmış.

Son düzenleme:
Tüm yorumları okumadım ama, belki benim gibi düşünneler bu yönde cevap yazanlar olmuştur. Aldatma çok kötü bir davranış. Allah kimseyi şaşırtmasın. Ama bir ilişkide aldatma varsa zaten eşinden vazgeçmiş demektir. Bir şeyleri bilipte söyleyememek çok zor bir durum. Sizinde eşinizle aranızda problemlere sebep olabilir.Sonuçta eşiniz durumu biliyor ve bu davranışı yapan kişi eşinizin kardeşi. O yüzden bence siz hiç karışmadan eşinizin kardeşine yön göstermesini sağlayan. Konuşsunlar ve doğru olan yapması gereken neyse karar versin kaynınızda. Eltinizin yerinde olmak ister miydiniz? Kim ister ki diyorsunuz değil mi. Bence eltinizin bilmeye hakkı var ama sizden değil.

butun yorumları okudum
vee

konuyu ılk okudugumdan berı kızdıgım su

esınız nasıl bır abı kı,kardesıne olması gerekenı soyleyıp haddını bıldırmıyor,
madem karısını sevmıyor 3 cocuk nıye yapmıs,hadı yaptı madem memnun degıl
bosanır o cocukların nafakasını verır karısına cocuklarına gecımını saglar ve o zaman yer ne halt yıyecekse...

Ohh ıyı valla ne yardan ne serden.

Karnındakı bebek 4. Aylık dıyorsunuz.
Demekkı 4 ay once sorun yoktu da sımdı mı begenmez oldu bu kadını...
Bırı bu adama dersını vermelı...

Ne olursa olsun eltınızın bunu bılmeye hakkı var...
Kayınvalıdenıze de şaşarım unutmasın o cocuklar onun torunu.gelın onları Annesının evınden getırmedı!oyle ya....

Ben olsam esıme karsı napar yapar,guzelce konusur ve oyle bır adamın evımde kalmasına musaade etmezdım...
Ne oyle karısı cocukları karısının baba evınde o sagda solda lıselı gencler gıbı aşk macera pesınde...

Bırı ona bu gerceklerı kafasına dank! Dıye gecırmelı...

Ayrıca bence sız soylemeyın...

Ama guvendıgınız bır dostunuzun el yazısıyla
esın senı aldatıyor gozunu 4 ac (bır dost )gıbı bır not koyabılır veyahut bırıne koydurabılırsın eltının kapısına...

Cok uzuldum eltıne...
Ama bılmeye hakkı var,yoksa bu aska bu duzensızlık ve orda burda surdugu hayatında 4 hatta 5ncı cocugu doguruverır bu erkek musveddesıne...

O genc kıza da cok yazık...bılmez mı kı yuva yıkanın asla yuvası olmaz...

Allah eltın e yardımcı olsun.

merhabalar...konunuzun bir kısmını okuyabildim ancak.öncelikle sizi tebrik ederim ki duyarlı davranarak bu konuda vicdan azabınızı dile getirmişsiniz.fakat şunu belirtmek isterim ki burada size de iş düşüyor.benden önce bir arkadaş daha yazmış benzer şeyleri.eşinizin böyle bir konuda araya girmesi ve kaynınızı sert bir şekilde uyarması gerekirdi.değil ki evinde ağırlaması.kaynınızın evli fakat helali olmayan bir başka bayanla ilişki içerisinde ve bu maneviyatsızlığını sizin evede taşıyor.sizin yapmanız gereken öncelikle eşinize kesin bir dille restinizi çekin.kim olursa olsun ne olursa olsun evimde olmasını istemiyorum diyin.eltinizle de eşinizle birlikte konuşun.gereken herşeyi anlatın.ve eşinizde burda eltinize desteği çok önemli.kusura bakma böyle böyle bir durum var diye anlatsın.ve anlatın.sakın bu günaha daha fazla ortak olmayın.anlıyorum belki bana yazması kolay geliyor ama inanın bunları çok tarafsız bir şekilde dile getiriyorum.yani aynı şeyi eltiniz yapsa ne olurdu???bu mümkün mü öyle dğil mi?gerekeni yaparsınız umarım.Allah eltinize de güç versin yardımcısı olsun.eltinizin eşine de hidayet versin.yazık bir de çoluk çocuğu var.BABA sıfatıyla anılan bir insan.eğer ki kaynınız boşanmayı düşünüyorsa da boşansın ondan sonra nasıl midesizlikler yaşayacaksa yaşasın.ama evli olduğu sürece böyle bir şey yapmaya hakkı yok.işin günah boyutunu sorgulamıyorum bile.zaten Allahtan korkan böyle birşey yapmaz...kolaylıklar diliyorum, yuvanızda huzur,mutluluklar diliyorum....

bence eşin ve anne babasının derde düşmesi gerekir.sen hiç karışma.hele bi de hamileymiş onada bebeğinede yazık.üstelik bazı şeylerden şüphelenmeye başladıysa yakında anlar gerçeği.o zaman kendi karar verir napacağına.eğer sanada sorarsa neden bana demedin diye hamilesin diye söylemedin vs dersin.ama eğer sen karışırsan işe inanki herkesin gözünde sen kötü olursun.

Eşin biliyor kaynanan biliyor ve hiç bir şey demiyolarsa sen neden çabalıyorsun ki. Zaten ayrı yaşıyorlarmış. Ben olsam eşime kaynanama ve de kaynıma gerekeni söyler çekilirdim. Eltiniz ne kadar olgun bilemem ama bir de bu tür durumlarda nedense söyleyen kabahatli oluyor, duyan kadın hep söyleyeni suçluyor. Mantıklı bir davranış değil tabi ki ama insanların çoğu böyle malesef. Zaten eltin çok olgun, çok bilinçli olsaydı karnında üçüncü ile bu durumda olmazdı.

ben senin eşinden korktum öncelikle.... kardeşinin eşini aldatmasını kabulleniyor. yakalanmadıktan sonra problem yok yani... yeğenlerini de düşünmüyor. senin eşinin ailesi aldatmayı kanıksamışlar. hatta aldatana değil çekmeyip terkedene kulp takarlar. sen eltinin yuvasını boşver önce eşinle uzun ve güzel konuş. seni aldatırsa gideceğini bunların yanlış olduğunu anlat... Allah korusun yarın sana aynısını yapsa eşinin ailesi eşine çanak tutarlar bir de... Allah ıslah etsin hepsini....

canım eltının adına gercekten cok uzuldum .ama senın duyarlı olmana da cok sevındım .
oyle ınsanlar var kı;bırakın soyleyıp soylememekte kararsız kalmayı yardımcı bıle oluyorar aldatan sahısa .
ben evlı degılım ama aldatıldıgımı ogrenınce nısanlanmaktan dondum .
hatta benden baska herkes bılıyormus .aılesıde arkadaslarıda .
hatta ufacık kavgamızda kafa topasın dıye en guvenılır arkadaslar kız bıle ayarlıyormus .
yanı boylelerı de var cnm .neyse senın konuna gelecek olursak ,sen bırsey sakın soyleme ınan sen kotu olursun .
yarın bırgun barısırlar yuva yıkana bıle cıkar adın .
ben asıl esınızı cok sasırdım ve dıger arkadasların da dedıgı gıbı esınızın sessız kalması benı korkuttu .
bu durumu kabullenır gıbı sesını cıkarmaması gercekten kotu .
esınız kardesını uyarması gerekır yanlıs yaptıgını soylemesı gerekır .hatta rest bıle cekmelı .
ama bellı kı esınız kardesıne kızmamıs kı ,o sahıs da hıc korkmadan rahat rahat oturup paylasmıs durumunu .
sızın yapmanız gereken ,esınıze durumun yanlıs oldugunu soyleyıp ne yapıp edıp ıkna edıp eltınızle konusmasını saglamak olsun.

Ne pislikler war dünyada yaa,kaynın bir kere ewlı oldugunu bılerek onunla kırıstıran karının neyıne baglanmıs..Bugun onunla olan,yarın başka ewlı bulur ..Zengın mı kaynın bari??Ne özellıgı war da kız bununla bırlıkte..??BEN OLSAM ANINDA ANLATIRDIM..BU SIR TUTMAN HICBIR SEKILDE IYILIK DEGIL BENCE..ELTIN SAN ANLATIYORSA ŞÜPHELERINI ,SEN ONU YÖNLENDIREREK BULDUR YA DA ALDATTIGINI YAZIK YAA..BİR DE HAMILE..ETKILENMESIN YA DA DOGURUNCA SÖYLE ..WEYA O K.Ş.R KIZIN NUMARASINI ARA VE LAF SOK..

eğer eşin seni aldatsa ve eltin bunu bilse sölemesini istermiydin istemezmiydin kendine bu soruyu sor cevabına göre karar ver?

ayy ne kötü yaaa.. eltin kocam beni aldatıo mı psikolojisiyle hamile.. herkes de bilir ki anne karnındaki bebeğin nasıl herşeyden etkilendiğini..
allahın cezası adam ee ozamn o çocuklardan ne istedin.. ne die 4ay önce ilşkiye girdin karınla.. densiz mahluk..
adamın yatcak yeri yok yaa.. o çocukların günahı boynuna.. sevgilisi de ayrı densiz zaten..
iğrenç insanlar.midesizler.. okdar çok şey varki bunlara sölencek........
bence önce siz kocanıza ve kaynınıza tepki koyun.. öle bi insanın yuvanızda ne işi var.. anlasın yaptıklarını.. tabi siz ve eşiniz tepki koyarsa..
eltinizi boşasa o kadınla evlense o mu sizin eltiniz olcak hiç bişey olmamış gibi.. bu iğrençliklerini anlamaları lazım..terbiyesiz adam bi de dio yakalasa keşke benii.. eeee o çocuklar nolcak.. sen kendi uçkurunu düşün sadece... ayyyyyy çok sinr bi durum yaaaaa...

Back
X