- Konu Sahibi nalannnnnnnn
arkadaşlar bnm bi sıkıntım daha var.konumu okuynlr blyo kynanmla arAMdaki sorunları.benzer şyler eltmle arasndada var küsler.eltim ayrı evde neyse..kaynım bize klmya gelyo eltm annesnde klıyo.ben çoğu kez kynımı bi kızla msnde konuşurkn yakladım.gördüm.ama eltme dyemedm.eltm şüpheleniyo bazı şylerden ama ben diyemyorum kendi bulsun dyrum bulamıyo.en son kaynım eşime anlatmış bi kız varmış bekar kaynımın evli oldunu bile biliyomuş.geziyolar tozuyolarmış beraber sinemalar ruta çıkmalar gezmeler ve km bilir daha neler yaptılar.kaynım kıza bağlandığını bile söylüyomuş.ben bunları biliyorum ama diyemyorum eltime bide kız kardeşim gibi sevyorum her zamn yanımdaydı bnm.bildimi bilse beni affetmez.2 tane çocukları var şimdi3.ye hamile kız bide.ben ne yapcam yaa.ayrıca anlatsam eşimle aramda bozulacak biliyorum sen nye karıştın dye çok fena kavga çıkarır blyorum ne yapcam yaa..
kesinlikle karışmayın bi baktığım dizide kadın arkadaşının aldatılmasına dayanamad ve arkadaşının kocasını fırçaladı ama olan iyi niyetli kadına oldu o suçlu oldu kısacası şunu demek istiyorum kesinlikle karışmayın iyilik yapan nezaman iyilik bulmuş başınıza iş açılır adam bide inkar ederse belkide eltiniz aralarını bozmak istediğinizi falan düşünür