Kaynım eşime söylemeli mi bu durumda?

Kaynın çocuk. Onu karıştırma eşinle sen hallet.
Ama sonunda bir şey çıkmayabilir ben kaynanam en sonunda ben kocamı seviyorum diyip oğullarını sakinleştirmişti 😂😂😂
 
Siz karışmayın. Kötü siz olursunuz. Onlar mutlu mesut devam ederler. Hatta belkide kv biliyordur bilmiyormuş gibi yapiyordur. Kaynınız bir daha böyle birşey söylerse bana düşmez abine anlatalım deyin.
 
Siz galiba kvye üzülmemişsiniz de kp kendi parasını yemiş diye üzülmüşsünüz. Başkalarının işine karışmayın,size ne.
Ay bunu mu çıkardınız gerçekten şu yazdıklarımdan çoluğunun çocuğunun karısının rızkını başkasıyla yiyorken birazda parasını yemesind üzüldüm evet!
 
sineye çekecekse kv söylememek en doğrusu
anlaşılan çok seviyorsunuz kv nizi o yüzden üzmek istemezsiniz değil mi?
 
Kayınpederim kayınvalidemi aldatıyor. Adam balıkçı geçen sezon Gürcistan'a gitti. Geçenlerde köye gittim kaynım daha 16 yaşında bana dediki yenge sana bişey söylicem dedim söyle babam annemi aldatıyo dedi emin misin dedim evet WhatsAppta mesajlarını yakaladım hattâ resimleride var dedi şok oldum . Neyse ki bu sene yurt dışına gitmeyecek burda yapacak balıkçılık. Ama üstüme yük oldu yüzüne bakınca aklıma geliyor üzülüyorumda bu durumda eşime ben söyleyemem tabiki ama kaynıma desem mi bu durumu eşimle paylaşsa nasıl olur ? Adam 1000 dolar maaş alıyodu geçen sene parasız geldi yiyip içip keyfine bakıyor sinirlendim doğrusu . Eşim ne zorluklarla kurdu yuvasını altınlar eşimindi bozup köydeki evi yapmışlardı evlenirken onları yaptılar bana bütün eşyaların parasınıda eşim ödedi yardım etmiş olmadılar yani bu durum canımı sıktı hepsinin rızkını o kadına mı yediriyor kaynım benim bildiğimi eşime söylemese sadece ikisi arasında bilse eşim belki benimle kendi paylaşır böyle mi yapsam bilemedim kayınvalidem sineye çeker büyük ihtimalle o yüzden hiç ona duyurmadan eşim pederle konuşsa bu durumu kiminiz kaynana biliyodur dediniz ama hiç ihtimal vermiyorum çünkü telefon falan karıştırmaz dokunmatik telefon kullanamaz anlamaz yani

Bence karışmayın.
Kaç senelik eşini kadın bilir.
 
Konuyu kendi altınlarına nasıl bağladın pek anlayamadım ama, çocuk seni kendine yakın bulmuş ve aldatma olayını söylemiş, sende eşine söyle, kenara çekil. Başkasından duyarsa ve senin bildiğini de öğrenirse, senin açından kötü olur.
 
Kayniniz zaten en bastan neden abisi ile konusmak yerine sizinle konusuyor ki?? Su an icin gormezden gelin, kayniniz tekrar bisey soyleyecek anlatacak olursa, bana dusmez abinle konus diyin. Abisiyle konusursa da esiniz babasini kenara ceksin sert bi sekilde uyarisini yapsin. Kayjnvaljde bosanacak hakkını arayacak tipte bi kadin degilse ona soylemeyin esiniz babasiyla halletsin meseleyi. Kardesler gozlerini acik tutup annelerini cignetmesinler.
 
Bence bilmiyor çünkü kayınvalidem öyle açık göz değil dokunmatik telefon kullanamaz mesela bilmez bilmiyordur
Önceden akıllı telefon mu vardı da kadınlar eşlerinin aldattığını öğreniyordu? Kadınlar bilir hele ki uzun zamandır evli olanlar nasıl bilmiyorum ama gerçekten anlayıp, sezip, hissedip öğreniyorlar ne ilk ne de sondur zaten.

Kv. Ayrılmayacağı için çocuklarına karşı çok mahçup hissedebilir öğrenildiği ortaya çıkarsa. Kp umursayacak bir tipe benzemiyor.

Birde şu var; kayniniz daha küçük kafasında kurup kinlenirse ve ortaya çıkarırsa bir noktada "yengem biliyordu yalan söylemiyorum vb." diyebilir, o yüzden siz önce kayniniza "abin bilmeli ben onun eşiyim bunu bilmeye hakkı var" diyerek eşinizi bilgilendirin bence..
 
Eşinize söyleyin elbette.

Başka seçeneğiniz yok ki.

Hayır iki gün sonra ortaya çıksa, kaynınız eşinize “Edanura söylemiştim haberin yok mu” dese ne yapacaksınız?

Affedip affetmemekten öte evliliğinize zarar gelmemeli. Eşiniz bunu sakladığınızı bilse size çok kızar, haklı da.

Gerisine karışmayın, eşinize bırakın ne derse onu yapın.
 
Kaynınız söylediğinde yengem abine yada annene söyle ben şimdi ne diyeyim böyle karışık bir durumda deyip sıyrılın.
Eşinize de söyleyin kardeşin bir şeyler söylüyor sen bi sor soruştur benim üzerime yük oldu diye.
 
Back
X