Kaynım küstü kayınvalidemler gardını aldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi En5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle çok haklısınız, aynısını düşündüm devam ederse şikayet mi etsem diye
Ben paylaşmamısım sana ne oluyor yani senin ilk yegenin benim COCUGUM ve ben onun aklı erene kadar onu korumakla mükellefim. Paylaşımı gordugum an ki sinirim acaip boyuttaydı birde çocuğumun üstü açık halini paylaşmıştı
Ben buna ragmen gidersem tolere ediyor gibi gorunebilirim en iyisi o gelsin gorsun yegenini

En güzeli.

Reactions: En5
Gitmem. Çağır gelsin görsün yeğenini istiyosa.

Kesinlikle kesinlikle kesinlikle kabul edilebilir değil . Ben her şeye saygı duyabilirim ama çocuk fotoğraflarının hele ki üstü açık fotoğrafin paylaşılmasına saygı duyamam. Paylaşan anne babaya da saygı duymuyorum . O eve giderseniz onlar sizin istemediğiniz birşey yaptıklarında kuserlerse sizin susup döneceğinizi düşünecekler. Fikirsiz insanlar ya .

Tek kararsız bırakan nokta bu maalesef. Yoksa yüzsüz olacağımı biliyorum acaba dışarda mı buluşsam diye düşünmeye başladım
Bence gidin. O farklı o farklı bir olay. Yeğenini görmek hakki.diğer yorumları yeni okudum. Çağırın o gelsin görsün yeğenini

giderdim ben olsam ya da önce arardım
küçük kaynıma "seni görmek istiyorum ama böyleyken böyle nasıl yapalım" diye sorar ona göre hareket ederdim
gel bir dışarda buluşalım vs de derdim
yani muhakkak görürdüm kendisini

Oha ayyyyyynı şeyi görümcemle yaşadım.
Bizden izin almadan kızımın fotoğraflarını koyuyordu sosyal medyaya. (Ben çok karşıyım çocukların sosyal medyaya koyulmasına ve profilim kapalı olduğu halde asla koymam çocuğumu, bunu biliyor) Sonunda eşimden rica ettim sen söyle diye, söyleyince de bana küstü salak dkfkflgfk
Yahu deliricem, sanane benim çocuğumdan, kendi çocuğun olunca koy çarşaf çarşaf. Benim çocuğumla ilgili kararları sen veremezsin. Hatırlayıp sinirlendim yine.

Bence gitmeyin.
Haklı olan sizsiniz burada. Yeğenini görmek istiyorsa sizi arar, "getirin göreyim" der.
Küsen kendisi çünkü.
Egosu daha kuvvetli basıyor demek ki.

Çok dogru diyorsunuz konuştum dışarda bulasacagiz kucuk kaynimla. Bunu tolere edersem artik her seyde susmam gerekir

Çocuğumuzu koruyoruz diye bile tavır yiyoruz değil mi şaka gibi.
Gitmeyecegim kucuk kaynimla dışarda bulasacagiz, digerleriyle görüşmeyecegim

Askere gidecek olan kişinin hatrina giderdim.

Adeta çocuk gibi. Bu konuda ben de çok katı davrandım şahsen. Kendim paylaşmaz iken kimseye kalmadı çocuklarımın resmini paylaşmak. Alınan alındı, gücendi, sonra da sindirdi. Öz ablam bile izinsiz paylaşmaz. Bir tek bebekken el ayak falan paylaşmasına izin verdim. Sonuçta anası-babası var izin almadıktan sonra kimse paylaşamaz. Ne idüğü belirsiz sosyal mecralarda, her türlü sapığı,pedofilisi olan yerlerde paylaşılmasını istememekte haklıyım. Görmek isteyen gelir görür. Ne fotoğraf koyamadı diye bu tripler yani? Eşim bile koymuyor. Baştan kestim. Pişman değilim, oh. Illa gücenip, anlayışsız olacaklarsa sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Bunda sorun edilecek bir şey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…