Kaynım okul için yanımızda kalıyor

evet Allaha şükür o huhususta şanslıyım birde öyle olsaydı
ay Allah korusun inşallah
güzel yönlerinden bakmaya çalışıyorum bir güzel yönüde bu zaten

imkan meselesi degil canım imkanımız var Allaha şükür ayrı ev için ama daha öncede yazdıgım gibi ayıp olur bizim buralarda bak bak kardeşlerini evlerinde istememişler derler
onun için ev yurt işi biraz imkansız
bizde eger üniversiteyi başka şehiri kazanmazsa burda kalırsa bi beş sene kadar daha bizimle okuyup askerlik evlenince ayrılacak anlayacagın

erkek sonucta yurtlar var bır suru benım annemde zamanında o hatayı yaptı baktı olmuyo tel ettı dedekı cocuk lazım olsa her sene bır tane dogururum dedı aksam babam kızacak dıye korktu ama babam bısey demedı cocuk gıttı ıkı sene ben bır kız cocugu olarak amca oglundan bıkmıstım

ama okulu bıtene kadar sabredın uzulmeyınde hersey olcagına varır sınırlenmeyın yanı

sen evde kalda biz yemege gidecezde denmezki onuda götürmek zorundasın

ama canım biraz abartmıyormusun..eminim anlayışla karşılayacaktır..çocuk olgun birisi anladığım kadarıyla..sonuçta herhangibir gün değilki sizin için..evlilik yıldönümünüz..başbaşa yemeğe gitmek istiyoruz desen eminim sorun olmaz....herhangibir gün olsa ,o zaman götürmezsen darılabilir ama evlilik yıldömünde de size darılacak değildir herhalde

canım benim inanki abarmıyorum he tutup çocuk bende gelecem benide götürün demez elbette ama bizde onu evde bırakıp gidemeyiz

kızlar cevaplarınızdan ötürü ilginizden ötürü çok teşekkür ederim yarın misafirim var markete gidecem çıkmak zorundayım kendinize iyi bakın sıkıntısız ömürler diliyorum

son sınıftaymış iyi o zaman sıkma canını. ama elin lafına bakmayın. zaten üniversiteyi kazanınca o sıkılacaktır. arkadaşlarıyla olmak ister. bir sene daha katlanırsın. ama 5 sene katlanmak zorunda değilsin tabi ki. sonuçta erkek ve yaşı ilerliyor.

üniversiteyi ailesinin bulunduğu şehri yazsın veya bir yurtta kalsın bu kadar basit. Resti çek tepene bindirme insanları. Onların tabi işine gelir yurt parası vermektense sizinle kalması. maddi durumları yeterliyse de ki ya sizin şehri yazsın üniversiteye veya burda okuycaksa da yurda çıksın de şart sür.Bu şartları süremem diyorsan senin için yapabileceğimiz hiçbirşey yok.

hadi lisede çocuk da üniversite de gitsin başının çaresine baksın. bu son sene sonra yurtta veya evde kalacak de kocana. bu kadar. hem üniversiteyi 4 senede bitireceği ne malum. ne işi var koskoca adamın evde. başının çaresine baksın. hem onun içinde iyi olur. öğrensin ayaklarının üzerinde durmayı.bi de onun çamaşıryla yemeğile de mi uğraşıcan üniversitedeyken

ay hiç kolay değil benim kaynanam aralıkta gelecek 1-2 ay hatta yüz bulursa 4-5 ay kalacak ben onu bile stres yapıyom. çünkü hiç anlaşamıyoz ve herşeye karışıyo

canim, 5 yil cidden cok uzun bir süre, bence esinle konus üniye baslayinca ciksin ayri bir eve, calisip kirasinida öder. Sonucta o ev sadece abisinin evi degil, seninde söz söyleme hakkin var.
Fazla yüz verme

evde yabancı birinin ( bu eşin kardeşi de olsa) olması gerçekten de zor bir durum...
tv izlerken ayağınızı dahi uzatamazsınız, banyoya istediğiniz zaman giremezsiniz, eşinizle oturup omuzomuza bir film dahi izleyemezsiniz...ama eğer insan evladıysa dua eder size..

bir de üniversiteyi kazansa bile tahmin ediyorum ki kendi arkadaşlarıyla eve çıkmak istiycektir...genç adam,gece çıkmak isticek, abisi olduğu için rahat hareket edemiycek, diyeceğim o ki sizden sıkılması yakındır

ben bekar bir erkeğin genç bir kadınla ne olusa olsun aynı evde kalmasına çok karşıyım.misafir olarak belki.
az önceki topiği okumuşsunuzdur.insan olanın başına neler gelmiyor ki?
maddi durumu çok kötü olanlar bile okuyabiliyor,yalnız kalabiliyor.
eşinizde de hata var.sizden önce eşinizin bu olayı ailesine anlatıp,bu olaya çözüm bulması gerekir.
eşinizin ailesi de bir acayip yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…