- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi BAYAN MERAK
-
Vallaha 5 senede az uz bir zaman degil yani....benneyaptımki
Hadi 1-2 sene insan katlanabilir ne olacak ama 5 sene cidden cok uzun bir zaman.
Kaynin kac yasinda canim? Ilerde kendine sizin yakininizda bir ev tutmasi falan mümkünmü?CADIARZU
canım kaynım 17 yaşında lise sonda
kendisine ev tutması mümkün gibi gözükmüyor
nedenide bizim yöremizde aile yaşantımızda yanında kalacagı birisi varken tutupta ev tutması ayıp karşılanır
bak bak abisi yengesi varda bakamamişlarda çocuk tek başına kalmış derler onun için imkansız
5 sene daha demişsiniz bence çok uzun bir süre en güzel yıllarınız geçeceklmaz:
yaz tatillerinde filan gitmiyor mu ailesinin yanına veya bayramlarda filan birde sömetr tatili oluyordur.
Bence o günleri düşünerek mutlu ol :Saruboceq:
seni cok iyiy anlöiyorum benim kaynimda benim yanimda 3 yil kaldi ama söngülcügüm hic öyle dedigin gibi bir allah razi olsun demediler
birde benim kaynim koskoca 30 yasindaki adam
kızımın sınıfında lisede ve yurtta kalıyorlar paralarımı yok?
lise sondaymış yoksa üniv de sizin yanınızdamı okumayı düşünüyor:)
Eşiniz bu duruma ne diyor?
Sizin rahatsız olduğunuzun farkında mı?
Evet zor bir durum. Ama ne yapacaksınız... Sonuçta eşinizin kardeşi. Sizin kardeşiniz aynı durumda olsa ne yapardınız? Mecbur kabullenirdiniz. Eşinizin istemediğini hissetseniz çok üzülürsünüz... Nasıl olsa okulu bitince bir yolunu bulursunuz. Ama şimdilik bu durumu idare etmelisiniz... Hem bir nevi sevap işliyorsuz. İyimser bakmaya çalışın bence. O zaman bu kadar sorun yapmazsınız diye düşünüyorum...
yada üniversiteyi başka şehir kazanırsa o zaman gider belki :hulya: üniversite için başka şehirlerde yazsın, bu da ayıp karşılanmaz heralde
evet tek bir yol var oda başka şehir
bakalım yazarsa olabilir
ozman kimseler bişiy diyemez
zor bir durum umarim kisa surer kalmasi kardeside git diyemez Allah kolaylik versin
yok canım parayla hiç alakası yok dedimya bizim oralarda ayıp olur
abisi varken bakmakla ugraşmamışlar diye konuşurlar
kısacası bizim köyümüzde kendin için degil hep başkası için yaşıyoruz şu ne der bu ne der ona ayıp olmasın felan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?