- 27 Nisan 2012
- 15.658
- 18.767
- 498
kendi mi temizledi siz mi?Ben bu tuvalete giremem dedim.Biz böyle mi bırakıyoruz,bi fırçalamak çok mu zor?Biraz daha dikkatli ol lütfen dedim tok bir sesle.Cevabı:E abla orası tuvalet değil mi?Ne lekesi olacaktı başka?Sonra dedim sen heralde b.lu tuvaletlere girmeye alışkınsın ama burası benim evim,burda düzen başka dedim.Bu sefer bozuldu,sustu.Bakalım ne yapacak bir dahakine.
Abisi temizledikendi mi temizledi siz mi?
öykk midem bulandı
süresi belli olsa kızmazdınız tabi ama sizi kayın çöreklenmeye niyetleniyor anlaşıldı
biliyor musunuz bu işin sonunda yine siz kötü olacaksınız 3 gün idare edemedi diyecekler ama derse desinler
misafirliğini bilse ona göre davransa kısmaz insan
Evet kızlar yeni gelişme.Fabrikanın genel müdürü ben de görmek istiyorum demiş.Bu sabah görüştüler.Bizim aracı olan diğer müdür aradı evine dönsün biz arayacağız demiş.Yani adamın ne mal olduğunu anladı heralde.Görüşmye takım elbiseyle bile gitmedi.Abisi o kadar benimkini giy demesine rağmen.Dedim size adam gevşek.Olan işi bozdu resmen.Yarına biletini almış dönecekmiş.Kim bilir nasıl konuştu adamla.Ki bu fabrikaya girmek normalde çok zor.Kendi kendine topuğuna sıktı.
Sizin için çok hayırlı olmuş. SevindimEvet kızlar yeni gelişme.Fabrikanın genel müdürü ben de görmek istiyorum demiş.Bu sabah görüştüler.Bizim aracı olan diğer müdür aradı evine dönsün biz arayacağız demiş.Yani adamın ne mal olduğunu anladı heralde.Görüşmye takım elbiseyle bile gitmedi.Abisi o kadar benimkini giy demesine rağmen.Dedim size adam gevşek.Olan işi bozdu resmen.Yarına biletini almış dönecekmiş.Kim bilir nasıl konuştu adamla.Ki bu fabrikaya girmek normalde çok zor.Kendi kendine topuğuna sıktı.
İşte gözü yokmuş zaten, belli ki aile yanından kaçmak için iş bahanesi ile çıkmış gelmiş, rahat rahat yer içer s.çarım, hesap soran eden olmaz miss diye.Evet kızlar yeni gelişme.Fabrikanın genel müdürü ben de görmek istiyorum demiş.Bu sabah görüştüler.Bizim aracı olan diğer müdür aradı evine dönsün biz arayacağız demiş.Yani adamın ne mal olduğunu anladı heralde.Görüşmye takım elbiseyle bile gitmedi.Abisi o kadar benimkini giy demesine rağmen.Dedim size adam gevşek.Olan işi bozdu resmen.Yarına biletini almış dönecekmiş.Kim bilir nasıl konuştu adamla.Ki bu fabrikaya girmek normalde çok zor.Kendi kendine topuğuna sıktı.
O daha buyumemis bir velet. Oh olsun kocana da ders olsun bir insan kendisi çaba gostermedigi takdirde alıp bir yerlere zorla getirmeye çalışırsan elinde patlar böyle işte.Evet kızlar yeni gelişme.Fabrikanın genel müdürü ben de görmek istiyorum demiş.Bu sabah görüştüler.Bizim aracı olan diğer müdür aradı evine dönsün biz arayacağız demiş.Yani adamın ne mal olduğunu anladı heralde.Görüşmye takım elbiseyle bile gitmedi.Abisi o kadar benimkini giy demesine rağmen.Dedim size adam gevşek.Olan işi bozdu resmen.Yarına biletini almış dönecekmiş.Kim bilir nasıl konuştu adamla.Ki bu fabrikaya girmek normalde çok zor.Kendi kendine topuğuna sıktı.
Evet kızlar yeni gelişme.Fabrikanın genel müdürü ben de görmek istiyorum demiş.Bu sabah görüştüler.Bizim aracı olan diğer müdür aradı evine dönsün biz arayacağız demiş.Yani adamın ne mal olduğunu anladı heralde.Görüşmye takım elbiseyle bile gitmedi.Abisi o kadar benirmkini giy demesine rağmen.Dedim size adam gevşek.Olan işi bozdu resmen.Yarına biletini almış dönecekmiş.Kim bilir nasıl konuştu adamla.Ki bu fabrikaya girmek normalde çok zor.Kendi kendine topuğuna sıktı.
Zaten nerde görülmüş bir mühendis mezun olur olmaz 12binle hemen iş başı yapacak. Benim bildiğim üç beş sene asgari ücretten az hallice sürünüyorlar sabır gösterip kendini geliştiren paranın belini kırıyor.
Yani o çocuk bu işe girseydi zaten tuhaf olurdu . Disiplinli insan hayatının her alanında disiplinlidir. Bu çocuğun genişliği işinde de olacaktı ve belki işten atılacaktı
Gerçekten abisi veya müdürler yerine koydum kendimi de çok mahcup olunası bir durum.Esin bastan böyle biri icin araci olmasi yalnis. Hem kendini, hem araya koydugun insani mahcup ediyorsun. Iyi ki bastan olmamis
Gerçekten abisi veya müdürler yerine koydum kendimi de çok mahcup olunası bir durum.
Tek sebep takım elbise değildir. Ne gevşek gevşek konuştu kim bilir. Ayy nefret ettiğim bir kişilik tipi.
Allah kendimi çocuğumu colugumu uzak etsin böyle bir insan olmaktan
Normalde insanların işsiz kalmasına çok üzülürüm ama bu defa hayırlısı olmuş diyorum. Kökten çözüm olmuş, bir daha eşiniz kardeşine kefil olmasın, gereken dersi çıkarmıştır bu yaşananlardan. Çöl geçmiş olsun size, sizin kadar rahatladım böyle sonuçlanmasınaEvet kızlar yeni gelişme.Fabrikanın genel müdürü ben de görmek istiyorum demiş.Bu sabah görüştüler.Bizim aracı olan diğer müdür aradı evine dönsün biz arayacağız demiş.Yani adamın ne mal olduğunu anladı heralde.Görüşmye takım elbiseyle bile gitmedi.Abisi o kadar benimkini giy demesine rağmen.Dedim size adam gevşek.Olan işi bozdu resmen.Yarına biletini almış dönecekmiş.Kim bilir nasıl konuştu adamla.Ki bu fabrikaya girmek normalde çok zor.Kendi kendine topuğuna sıktı.
Paranoya oldum valla.Rahatlayamadım ki.Arayıp kesin bir dille olumsuz demedikleri sürece rahatlamam.Hala bizim gevşek diyor ki aradıklarında kalan eşyalarımı alır gelirim.Ben de dedim evet sen gelene kadar abin de evi tutar,olur biter.Bunun surat düştü.Ay daha neler neler.Genel müdür resmen bunu beğenmemiş.Bunu bile anlamıyor.Normalde insanların işsiz kalmasına çok üzülürüm ama bu defa hayırlısı olmuş diyorum. Kökten çözüm olmuş, bir daha eşiniz kardeşine kefil olmasın, gereken dersi çıkarmıştır bu yaşananlardan. Çöl geçmiş olsun size, sizin kadar rahatladım böyle sonuçlanmasına
Paranoya oldum valla.Rahatlayamadım ki.Arayıp kesin bir dille olumsuz demedikleri sürece rahatlamam.Hala bizim gevşek diyor ki aradıklarında kalan eşyalarımı alır gelirim.Ben de dedim evet sen gelene kadar abin de evi tutar,olur biter.Bunun surat düştü.Ay daha neler neler.Genel müdür resmen bunu beğenmemiş.Bunu bile anlamıyor.
ileride zaten büyük ihtimal yaptigin fedakarliklar unutulacak kimse icin huzurunu bozmaya inan degmiyor.Bir kayın sorunu da benden gelsin.Burda yazıp kafa dağıtmaya,haksızsam duymaya,haklıysam iyice gaza gelmeye ihtiyacım var.
Eşimin erkek kardeşi yeni mühendis.Mezun olduğu yerde işe girmişti.İyi de kazanıyordu.Rahatı yerindeydi.Kv lere de çok yakın bir şehirdeydi.1 sene çalıştıktan sonra işten çıkarıldı.Ailesinin yanına döndü.2 aydır iş arıyordu.Bizim bulunduğumuz şehir onlara oldukça uzak.Burda bir firmanın üst düzey yöneticilerinden biri aile dostumuz.Eşim ona anlattı durumu.Gelsin görüşelim dendi.Perşembe geldi.Dün görüştüler.Sonuç olumlu.Pzt sözleşmeye kaldı iş.
Şimdi sıkıntı şu.Burda ev tutacak.Büyük ihtimal eşyalı tutacak.Güya Kvde de gelecekti.Hem kalan eşyalarını getirmek için hem de yardım etmek için.Ama bir salça yapma mevzusu yüzünden şimdi gelemem diyor.E tamam.Ama benim 1 yaşında yerinde durmayan oğlum var.Her gün 2 şer özel dersim var ki bunlar eve geliyor.Eşim de aynı şekilde okul artı dersler şeklinde yoğun çalışıyor.Ben çoğu zaman yemek yapmaya fırsat bulamadığımdan annemde giderim.Annem çok yakın.Ya da eşimle bir şeyler atıştırıp geçeriz.Önceliim oğlum.Onun yemeği varsa tamam diyorum.E şimdi evde eşşek kadar bi adam.Asla elini bir şeye sürmüyor.Sabah evi süpürüyorum.Yatmış koltuğa elinde telefon.Çocuk bir yandan bacağıma yapışıyor.Eşim duştan çıktı,azarladı.Napıyorsun sen yardım etsene diye.Ama adamın umrunda değil.Yediği tabağı kaldırmaz.Bi eline sağlık demez.Sanki otel.Akşam eşim ev bakıyor buna.Bunun umrunda değil.E tabi otel konforu var burda.Bırakmak ister mi?Hayır misafir tabi.Ama biraz saygılı biraz olsa ev bulana kadar idare ederiz.Ama zaten çocuk ve dersler yeterince yoruyor.Eşim yoğun olduğundan onun da pek yardımı olamıyor.En son ona annene söyle gelsin dedim.Yoksa ben arayıp patlayacam dedim.Ama bu sefer de bi çocuğu misafir edemeyen kötü gelin olurum.Valla şiştim.Ay nolur bi akıl verin.
Her şeyi yazamadım.Aklıma geldikçe yazdıkça konu uzadı.Kendisi akşam 7 de çıkacam zaten evi otel gibi kullanacam ne gerek var dedi mesela abisi ev bakarken.Güya şaka yaptı ama abisi gülmeyince şaka yaptım ya falan dedi.Daha bunun gibi şeyler.son mesajlarımda daha detaylı yazdım.Lütfen onlara göre yorum yapın.
ileride zaten büyük ihtimal yaptigin fedakarliklar unutulacak kimse icin huzurunu bozmaya inan degmiyor.
Aaa yapıştı kaldı eleman kakalak gibi, yüzsüze bak ya hiç gidesi yok. Haber gelse de bu başka iş arıcam diye kalmaya çalışacak bak dikkat edin, acilen takın sepetini koluna, dönsün köyüne.Paranoya oldum valla.Rahatlayamadım ki.Arayıp kesin bir dille olumsuz demedikleri sürece rahatlamam.Hala bizim gevşek diyor ki aradıklarında kalan eşyalarımı alır gelirim.Ben de dedim evet sen gelene kadar abin de evi tutar,olur biter.Bunun surat düştü.Ay daha neler neler.Genel müdür resmen bunu beğenmemiş.Bunu bile anlamıyor.
Konununuzu başından beri takip ediyorum artık ne denli bunaldıysanız Allah sizi kurtarmış kaynınız kendi ayağına sıkmış. Eşinize de ders olmuştur sorumsuz kardeşi için bir daha kefil olmazEvet kızlar yeni gelişme.Fabrikanın genel müdürü ben de görmek istiyorum demiş.Bu sabah görüştüler.Bizim aracı olan diğer müdür aradı evine dönsün biz arayacağız demiş.Yani adamın ne mal olduğunu anladı heralde.Görüşmye takım elbiseyle bile gitmedi.Abisi o kadar benimkini giy demesine rağmen.Dedim size adam gevşek.Olan işi bozdu resmen.Yarına biletini almış dönecekmiş.Kim bilir nasıl konuştu adamla.Ki bu fabrikaya girmek normalde çok zor.Kendi kendine topuğuna sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?