sevgilimle gayet iyiyiyiz (maşallah) tüm ailesiyle de taanısıyorum bir tek abisiyle anlaşamıyoruz bugünde sevgilim abiisini arayıp bişe sormamı istedi aradım aramız zaten bozuktu sadece bunun içinmi aradın dedi evet dedim tel.i yüzüme kapattı
sonra sevgilimle yanyana geldiğimizde sevgilim abisini aradı konu bana gelince çok dengesiz bi kız falan dedi sonra ben aldım tel.i bana çok saygısızsın dedi o da arada kardeşim olduğu için dedi bende evet arada o olmasaydı farklı olurdu dedim telefona kardeşini istedi bana hakaret etti g.zekalı dengesiz vb. dedi sevgilim tel.i aldı kapattı sora biz normal işimize baktık
akşam sevgilimi arayıp bi sürü bağırmış senin bnm gbi kardeşim yok daha şimdiden böyleyse evlenince sana neler yaptırır gibi sinirlerim çok bozuldu yaa
bu ne yaa daha ortada bırsey yok..bence telı almakla hata yapmıssın.. eger sevgılını sevıyorsan onu kabullenmek zorundasın. et tırnaktan ayrılmaz. kardeş onlar.. emın ol sen sevgılının aılesıyle ne kadar ıyı olursan sevgılın sana o kadar daha baglanır...
ya en baştan beri böyle bnmle hep ters konusuyor sevgilimde farkında ilk zamanlarda böyleydi sevgilim uyardı abisini düzgün konuş ben ciddi düşünüyorum diye bende uzun süredr konusmuyordum bgn yine konusunca böyle oldu artık bana hakaret edince yine sevgilim alttan aldı onun adına özür diledi dengesiz kendisi falan üzülme sen die ama hep aynı işte ne yaptığımı bilsem telefonla 3 , 4 kez konusmusuzdur bi kez de yanyana geldik ama her seferinde laf sokmalar oluyor
bence abisinin sevgilinize hiç saygısı yok.Siz sevgiliniz için özür diledi diyorsunuz ama sizden özür dilemesi değil,özür diletmesi gerekirdi.Bugün abisine laf söyleyemeyen yarın annesine babasına söyleyemez. Ünv. okuyan kızsınız ezdirmeyin kendinizi öyle saygısızlık yaparak,bağırıp çağırarak değil ama üslubunuzu kaybetmeyin konuşmayın kesinlikle. Hatta sevgilinizin abisine eğer bu saygısızlığa devam ederse aynı saygısızlığı eşinin göreceğini söylemesi kısaca aba altında sopa göstermesi gerekir.Kime ne yemek yapıp yapmamanızdan bu evlendiğinizde eşiniz ile sizin aranızdadır yenge hanım bunu söyleme hakkını nerden buluyor malesef hayatta dengesiz insanlar mevcut ama bencede sebebsiz değildir görmüştürler kendince yanlışınızı.
Bir de yanlış anlamayın eleştirmiyorum bu hatayı bende yaptım daha önceden ama samimiyet demek illa ikide bir arayıp sormak demek değildir.Şuanda siz kız arkadaşsınız ailesinin tüm fertleri ile tanışıp telefon görüşmesi yapmanız yanlış zaten bu tür ilişkiler hep diken üstünde ilerler siz olabildiğince erken başlatmışsınız bir de. Kimse ile görüşmeyin bırakın evlendikten sonra zaten istemesenizde görüşmek zorunda kalıyorsunuz ne gerek var ki tatı canınızı sıkmaya.
madem sevgilinin abisiyle aranız bozuk, sevgilin ne diye size onu arattırıyor.
soracağınız soruyu sevgiliniz sormalıydı.
eğer öncesinde aranızda kötü bir olay geçmediyse işiniz zor gibi görünüyor
çünkü ilerde uğraşacağınız iki sorun olacak..
birincisi dengesiz bir abi, ikincisi sizi ezdirmeye müsait bir eş adayı...
ona cevap vermen çok saçma olmuş.hem ne cesaret gerizekalı gibi bi laf kullanabiliyor.ilerde ailesini de etkiler senin için sorun olur gibi gözüküyor.sevgilin bunu bile bile niye aramanı istemişki.sevgilinin suçu olmayabilir ama kolay kabullenme tepkini göster bence sevgiline.bana bunu nasıl söyleyebilir de
bu ne yaa daha ortada bırsey yok..bence telı almakla hata yapmıssın.. eger sevgılını sevıyorsan onu kabullenmek zorundasın. et tırnaktan ayrılmaz. kardeş onlar.. emın ol sen sevgılının aılesıyle ne kadar ıyı olursan sevgılın sana o kadar daha baglanır...
Neye istinaden sizin için çok dengesiz bir kız dedi?
ya bana mı anormal geliyor yoksa ben mi geri kaldım birşeylerde.
siz daha sevgilisiniz.neden kaynını arıyorsun.sevgilin neden arattırıyor?
onlar bu şekilde konuşurken telefonu eline alıp nasıl böyle konuşabiliyorsun?
neden resmi davranmadınız en başından..kızmayın ama dengesiz demesini haketmiş oluyorsunuz neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?