kaynım olacak şahıs

bu ne yaa daha ortada bırsey yok..bence telı almakla hata yapmıssın.. eger sevgılını sevıyorsan onu kabullenmek zorundasın. et tırnaktan ayrılmaz. kardeş onlar.. emın ol sen sevgılının aılesıyle ne kadar ıyı olursan sevgılın sana o kadar daha baglanır...

ilk defa böyle şey duydum.her türlü sorun gördüm de kaynın bu kadar hakaret etmesi hem de birşey yaşamadan.çok garip.eğer aranızda onu kızdaracak bir şey geçmediyse ya psikolojisi bozuk ya da sizi kardeşine layık görmüyor.ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok.sevgiliniz çok ezikmiş.lafını geçirmesi lazım.o yengesine laf etse ne olur acaba?sizi niye ucuz pozisyona sokuyor?ha lafı geçmiyorsa küser konuşmaz abisiyle ama yine de sana o lafı ettirmez.

bak kadına saygı biçtiren erkektir.eğer bir erkek yanındaki kadına saygı duymuyorsa,hakkını aramıyorsa.herkes her türlü laubaliliği saygısızlığı yapar.ben burada sevgilini suçlu buldum.ben olsam bana öyle laf ettirecek kişiye zaten erkek demem.

hee böyle dedıgıme bakma suc sende degıl tabıkı... senın namusuna laf etmedıgı surece boswer duymamazlıktan gel.. sevgılınde ayı essek degıldır herhalde hop abı noluyo ne yaptı bu kız der ...

bu ne ya gören görümce sanır ne kadar ayıp ya,siz yinede saygınızı bozmayın bence kötü olmayın

Senden nefret etmesinin sebebi seni kardeşine layık görmüyor oldugundan olabilir...bence kardeşini çektmiyor bunun başka hiç bir açıklaması yok aynı seylerin orneklerini gördüm...yaza gizli bir hayranlıkta böyle nefretle davranmaya sebeb olabilir...birde sanırım seninle dalarsak onu mutlu ediyor...her daim bu lafı sok asının tek sebebi bu..

Aranızda sorun neydi,neden sana karşı böyle davranıyo?
Bi insana gerizekalı demek için bi anlaşmazlık olması lazım.Ne yaşadınız?

ya bana mı anormal geliyor yoksa ben mi geri kaldım birşeylerde.
siz daha sevgilisiniz.neden kaynını arıyorsun.sevgilin neden arattırıyor?
onlar bu şekilde konuşurken telefonu eline alıp nasıl böyle konuşabiliyorsun?
neden resmi davranmadınız en başından..kızmayın ama dengesiz demesini haketmiş oluyorsunuz neredeyse

iyi ama kızmayında madem aranızda sıkıntı var ne diye muhatap oluyosunuzki.kaynınla konuşsan nolur konuşmasan ne..öyle dengesiz hareketleri varsa sevgiline söyle onunla seni muhatap etmesin..heleki daha nişan yok düğün yok şimdiden laçkalaştırmayın .

bence anlatmadıgın bıseyler var.daha ılk goruste senden hoslanmadıgına gore senı aıleye yakıstırmıyor olabılır.yoksa ne haddıne sana hakaret etmek.senın de bunun karsılgını kıbarca vermen.bunlar daha sevgılıyken olacak seyler degıl.aıle kavramı cok onemlıdır.he bu adamın herkesle sorunları varsa ayrı.ama bır tek sızınle varsa altında bıseyler arayın derım.bu durumda sevgılınız de sızı yeterınce savunamadıgı ıcın sevgıyı ozellıkle evlılıgı kesınlıkle hak etmez.sızın sevgılınız abısının esıne bu sekılde konusabılır mı???

ona cevap vermen çok saçma olmuş.hem ne cesaret gerizekalı gibi bi laf kullanabiliyor.ilerde ailesini de etkiler senin için sorun olur gibi gözüküyor.sevgilin bunu bile bile niye aramanı istemişki.sevgilinin suçu olmayabilir ama kolay kabullenme tepkini göster bence sevgiline.bana bunu nasıl söyleyebilir de

madem sevgilinin abisiyle aranız bozuk, sevgilin ne diye size onu arattırıyor.
soracağınız soruyu sevgiliniz sormalıydı.
eğer öncesinde aranızda kötü bir olay geçmediyse işiniz zor gibi görünüyor
çünkü ilerde uğraşacağınız iki sorun olacak..
birincisi dengesiz bir abi, ikincisi sizi ezdirmeye müsait bir eş adayı...

bukadarina nasil izin verdiniz?

yani nasil bukadar yüz göz oldunuz?

bunun bir baslangic noktasi olmali..

onu bir arastirin derim önce.

belkide cok taviz verdiniz.

kimse bir kere gördügü kisiye geri zekali falan diyemez..

Son düzenleme:

geç oldu ama anladım yok artık zaten hiç kimseyle görüşmem sevgilimle ailesinin arasının bozulmasını istemediğim için özür falan beklemiyorum abisi dengesiz özür dilemez biliyorum ondan kimseyi de zor duruma sokmak istemiyorum ama aldığım karar artık telefonda tek bir aile ferdiyle bile görüşmeyeceğim ablasıyla aramız çok iyi onunla bile görüşmeyeceğim

bilmiyorum sevgilimin tavrını daha dün oldu olaylar bugünde daha hiç görüşmedik onun aramasını bekliyorum onun tavrını henüz göremedim tabiki onu savunan bi tavır olursa olay farklılaşır çünkü ben haksız değilim

aynen tepkimi göstercem ama bunaltmadan çünkü o benm yanımda biliyrm ama abisi olduğu için bişe diemiyor

kardeş oldukları için hiç bir şey söylemedim sevgilimde biliyor ne konuştuğumuzu falan yanında konustuk abisinde suç buluyr ama kardeş sonuçta ne yapabilirki bişe beklemiorum bu yüzden sadece benim ailemden tek beni bil yeter dedi ileride uzak olcaz aynı şehirde olmıcaz istemezsen hiç gitmeyiz bile dedi bende kapattım sonra

sevgilinin abisi çok saygısız biriymişkeşke onunla hiç tanışıp konuşmasaydın.iş ciddiye binene kadar sevgilinin ailesiyle muhatap olma benceama bu abi ve elti senin canını çok sıkacağa benziyorlar umarım sevgilin seni savunacak biridir

Neye istinaden sizin için çok dengesiz bir kız dedi?

aramız kötü en baştan beri bana karşı normal konusmazdı ama hakaret etmezdi bende bişe demezdim problem etmezdim kendimi o da bundan cesaretlendi sanırım en sonda aramamı sevgilim istedi o anda kendisi müsait değildi bende aradım istediklerini söyledim bunun içinmi aradın dedi evet dedim tel.ikapattı suratıma sonraki konusmada da çok saygısızsın dedi o öyle deyince bnm de tepem attı arada kardeşiniz olduğu için saygı gösteriyrm dedim bu sefer hakaret etmeye başladı

oan sevgilim müsait değildi çok rica etti bende aradım tel. i almadım zaten o sıra hoparlr açıktı duydum dengesiz deynce sınırım attı ben duyuyrm ona göre konusun dedim sonra ipler koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…