Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen şimdi o kaynını okutsan gene yaranamazsınki kıymet bilmezler hem arsız bişeyler belli yetmez onlara para falan ne versen az gelir.yardım yapılırda karşındaki seni kullanmak istiyosa yapılmaz hem bi iki kez verilir de sürekli sürekli senin okutman olmaz kendisi part time çalışsın ödesin harçlarını :umursamaz:kazanırken sanamı sormuşlar
simdi bana garip gelen maddi sorunlar en basta geliyor.ama onun dışında düşünsenize eşim kardeslariyle senede 2 en fazla 3kez telefonlaşır.doğum yaptı aramadı.sağlık sorunu yasadık aramadılar. garipler yada banamı öyle geliyor bilmem.sonra yanlarına gideriz soğukturlar.hiç sıcak değiller sanki öcü görmüş gibiler bana karsı.lafları sokarlar bol bol.siz olsanız naparsınız bilmiyorum.ben de ne yapcağımı bilmiyorum
arkadaslar slm ben hep maddi konulardan dolayı burdayım.yardımınıza ihtiyacım var.kaynım üniversiteyi kazandı .şimdi okumaya baslıcak.kayınbabam para falan yok napcam diyor ama bizdede yok.olsada kızlar bir verdiğinde on isteyen tipler bunlar.tüp bebek tedavisinede baslıcaz.siz olsanız naparsınız. birde seneye diğer görümcem sınava gircek.diyoki izmiri yazcam sizde kalcam diyor.ama ben istemiyorum kendi kardesimde olsa daimi olmaz ya. napardınız akıl verin. simdiden tesekkürler
şimdilik para istemediler ama her an isteyebilirler.kayınbabam yok diyor çünkü.benim korkumda vermekten öte bir kez verirsem devamı gelir. yüz vermek istemiyorum.benmi kötüyüm kızlar nolur doğru söyleyin. durumumuz sıkışık krediyle ev aldık arba aldık. birde simdi tüp bebek tedavisine basladık. inanın şaka gibi ama ayın 14ünde 3milyon parayla gezdiğimiz oluyor.ama karsı taraf anlamıyorki. eşim vermiyor para ama surat hep bozuk yani.oofffffff
peki eşiniz illa vercem para diye tutturursa naparsınız. eşim vermem diyo ama ya vercem derse naparsınız.
maalesef hiçbir şey yapamıyorum eşimle tartışmaktan başka
Bende kaynıma kendi evimde baktım beraber yaşadık askerliğinde biz para gönderdik nişanına düğününe yardım ettik evlendi bir elimiz üstündeydi.şimdi işe girdi kendine yetiyor aslında ama hala saçmasapan borçlara giriyor kendini sıkıştırıyor sonrada yetiş abi diyor.bizde zor günlerden geçiyoruz ve eşime yeter artık diyorum ama hala eşim benle kötü olma pahasınada olsa yardımda bulunuyoralsanaalsanasmileher defasında bu son diyor ama yine yapıyor.akannehir
bu arada kaynım kıymet bilen bir insan olsa yine içim yanmıyacak ama asla öyle değil.
Yine senin eşin seni dinliyor canım şanslısın bu konuda
yerinde olsam eğer kayınbabam gerçekten zor durumdaysa arada harçlık verirdim ama durumu iyiyse böyle bir mecburiyetiniz yok.:1closedeyes:
sonucta kayniniz esinizin kardesi, egitimine katkida bulunabilir bence.
Mesela benim ablalarim da evliler ama zamaninda benim okul masraflarimi onlar karsiladi, esleri de cikip ''hoopp sen kime para veriyorsun'' demediler.
Yani kardeslere buyukler boyle seyler yapabiliyor, normal bana gore.
Ama eger maddi anlamda sikintilariniz varsa kayninizin tum egitim masrafini esiniz karsilamasin(ki turkiye'de cocuk okutmak zor, esiniz bunu tek basina yapamaz zaten, katkida bulunabilir sadece diye dusunuyorum).
Ara sira kayniniza harclik falan gonderirsiniz, ya da onun yerine ne bileyim mesela okul harcini odeyiverirsiniz(eger durumunuz varsa).
Ama onceki konularindan hatirladigim kadariyla esinin ailesi paraci bir tip.
Bu durumda yardim isini bir kez daha dusunebilirsiniz, yani gercekten maddi durumlari yoksa kayniniza egitimi icin para katkisinda bulunursunuz ama ihtiyaclari yoksa bu paraya ve kendilerini acindirmak icin diyorlarsa yardim etmeyin.
Gorumcenize gelince de,
karsiniza alin acik acik konusun.
Ev ev ustune olmaz canim, izmiri kazanirsan gelip biz de kalabilirsin tabii ki ama sadece ziyaret amacli olabilir, temelli olmaz dersin.
Bu kadar uzerinde dusunulecek bir konu degil kendinizi sikmayin...
Zorla gelemez ya evinize...
ben şuna takıldım. Bu kadar borç içindeyken,ev araba kredisi,ay ortasında,elinize kalan 3 ytl..
Neden bebek düşünüyorsunuz. O borçları bir düzene koyup o bebeği yapsanız bence daha mantıklı olur. Her bebek rızkıyla doğar lafınada inanmıyorum. öyle olsa sokaklarda yüzlerce çocuk olmazdı.
valla illa para vereceğim diye tutturursa diyeceksin ki
tamam kendi maaşından ne yaparsan yap
ben kendi maaşımla tüp bebek için para biriktireceğim
resti çekeceksin
ben de ona benzer durum yaşadım bizim borçlar dururken eşim ailesine para gönderirdi
bir keresinde tam 200 lira hiç yoktan faiz ödedik o borcu artıya çevireceğiz derken her ay ayrıyeten 70 ödüyoruz zaten o borç faizli borç
ben dedim ki maaş kartımı bana ver dedim kendi ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum
eşim verdi ama bir ay aynı evde küs kaldık
şimdi nasıl her ay otururuz parayı ortaya koyarız geliri gideri hesaplarız birlikte
ve her ay bir altın almak için sözleştik ve ailesine de yardımı kesti
yine yapacak olursa aynı şeyi yine tavrımı koyarım