• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ben cok yoğun gecirdim zaten pek anlamadım ama keşke böyle sıkıştırmak yerine daha geniş zamanda doya doya gecirseydiler zamanlarını daha iyi olurdu tabii....
Nasıl zorba bir adamla evli olduğunuz şu konudan belli.
Eltinin en azından üç gün yanında götürecek bir eşi var, siz eşinize yazla ilgili başka bir plandan bahsedin bakalım ne oluyor?
Algılarınız bozulmuş eşinizle yasaya yaşaya.

Demek artik oyle bir zorunluluk yok ki, kayniniz eltinin pesine takilip kayin ailesinin evine bayram kutlamaya gitmis. Normal ailelerde boyledir, bir bayram birinin diger bayram digerinin ailesine gidilir.
Yani bunun normal anormali yok bence çok da takılmamak lazım kim ne zaman ne için daha musaitse ziyaretini yapabilir

Faydası olur zarari olmaz hasta ve düşkün değil
İşte ben de ondan dedim. Biraz da size faydası dokunsun, eltiniz yeteri kadar fayda görmüş. Biraz da siz fayda görün.
O azarlamalar ile eltiniz ile kocasının arası gerilecektir, böyle ola ola gelin iyice bilenir size. Önünde sonunda istemiyorum der zaten. :) Ondan sonra da fayda göre göre oturursunuz beraber kayınvalidenizle.

Nasıl zorba bir adamla evli olduğunuz şu konudan belli.
Eltinin en azından üç gün yanında götürecek bir eşi var, siz eşinize yazla ilgili başka bir plandan bahsedin bakalım ne oluyor?
Algılarınız bozulmuş eşinizle yasaya yaşa

İşte ben de ondan dedim. Biraz da size faydası dokunsun, eltiniz yeteri kadar fayda görmüş. Biraz da siz fayda görün.
O azarlamalar ile eltiniz ile kocasının arası gerilecektir, böyle ola ola gelin iyice bilenir size. Önünde sonunda istemiyorum der zaten. :) Ondan sonra da fayda göre göre oturursunuz beraber kayınvalidenizle.
Problem değil aynı siteden bi daire kiralar oturturum yük değil kadincagiz bana

Kocan çok biliyorsa kendi baksın anasını. Maaş kartına kadar yazmışsınız. Karışmıyormuşsunuz kimsiniz de ne hakla karışacaksınız? Tabiki nerde kalıyorsa orda olacak.

Elti haddini bilmiştir ne be. Hasetten çatlamışsın resmen. Ailesine gidecek tabi ne yapacak. Bi bayramı var onu da çok görmüşsünüz. Karı koca insan değilsiniz.

Bizle yaşamak isterse de ayiriirz evde bir oda ona atacak değiliz
Kocan çok biliyorsa kendi baksın anasını. Maaş kartına kadar yazmışsınız. Karışmıyormuşsunuz kimsiniz de ne hakla karışacaksınız? Tabiki nerde kalıyorsa orda olacak.

Elti haddini bilmiştir ne be. Hasetten çatlamışsın resmen. Ailesine gidecek tabi ne yapacak. Bi bayramı var onu da çok görmüşsünüz. Karı koca insan değilsiniz.
İşte giderse de böyle burnundan gelir, apar topar doner halbuki laf dinleyip 2 hafta sonra gitse ne böyle sorun çıkardı ne de apar topar dönmek durumunda kalırdı kimse de ardını sormazdi

Tatile ayıracak maddi gücünüz yok. Uçak biletine ayıracak maddi gücünüz yok. Ama kayınvalideye ayrı ev açacaksınız? :KK53:
Ayrıca eşiniz asla izin vermez tek oturmasına. Sizin evde kalır kalacaksa.
Siz devam edin ortalığı karıştırmaya, gelini iyice kızdırın e mi? :KK53:

Tatile ayıracak maddi gücünüz yok. Uçak biletine ayıracak maddi gücünüz yok. Ama kayınvalideye ayrı ev açacaksınız? :KK53:
Ayrıca eşiniz asla izin vermez tek oturmasına. Sizin evde kalır kalacaksa.
Siz devam edin ortalığı karıştırmaya, gelini iyice kızdırın e mi? :KK53:
Yani kalmak isterse de bir odayı veririz ne olacak kadını atacak değiliz ya bazıları gibi....

Bizle yaşamak isterse de ayiriirz evde bir oda ona atacak değiliz

İşte giderse de böyle burnundan gelir, apar topar doner halbuki laf dinleyip 2 hafta sonra gitse ne böyle sorun çıkardı ne de apar topar dönmek durumunda kalırdı kimse de ardını sormazdi

Ahahahah😀 laf dinleyecekmiş. Sizi dinledi yani. Tabi tabi. Bayramda anasının elini öpmüş gelmiş. Size de derdi düşmüş. Hasta değil düşkün değil üç gün yalnız kaldı diye olay çıkarmışsınız. Hasedinizden. İşsiz güçsüz insansınız belli. Kaynananızın derdi size düşmüş. Alın da bakın lafta değil senede bi kaç ay hayrınıza bakında ektiniz anasının yanına gitsin. Allahtan korkmadan bi de tüm sene bakan kadına 3 günü fazla görmüşsünüz. Kalpsizler.

Her zaman derim ulu sözü dinlemeyen ulur diye. Büyük sözü dinlemek inatlasmamak her zaman avantajdir
Bunlar eşinizin sözleri olmasın.
Kadının hayatı yok sizin yazdıklarınızda farkında mısınız? Eltinin de yok sizin de yok. O biraz şansını zorlayınca hepinizin zoruna gitmiş.
Eşiniz tarafından o kadar baskılanmışsınız ki, onun fikirlerini kendi fikirlerimiz sanıyorsunuz. Yoksa bir kadın bu kadar yok sayıldığı bir aile anlayışını kabul etmez.
Üzüldüm sizin adınıza.

Problem yok abisinden ve dayisindan azarı yiyince tıpış tıpış dönüyorlar olmasi gerektiği yere. Evin en küçüğü ile evlendiysen bu durumu da biliyosan yapacak birsey yok büyüklerin sözünü dinlemekten başka
Ayy çok korkunç kötü kalpli bir insansınız

Ahahahah😀 laf dinleyecekmiş. Sizi dinledi yani. Tabi tabi. Bayramda anasının elini öpmüş gelmiş. Size de derdi düşmüş. Hasta değil düşkün değil üç gün yalnız kaldı diye olay çıkarmışsınız. Hasedinizden. İşsiz güçsüz insansınız belli. Kaynananızın derdi size düşmüş. Alın da bakın lafta değil senede bi kaç ay hayrınıza bakında ektiniz anasının yanına gitsin. Allahtan korkmadan bi de tüm sene bakan kadına 3 günü fazla görmüşsünüz. Kalpsizler.
E dinledi, apar topar dönüyor bir sürü laf yedi herkesten. Olan yine ona oldu ne gönlünce huzurla bayramını geçirdi ne de kalabildi şimdi yazın da gidemez daha bayramda gittin derler. Bende bir kaç hafta evi barkı toplar halıları vs yıkatir kaldirir evde tadilat boya isleri var onlari yaptırıp öyle giderim artık bu izinde.

E dinledi, apar topar dönüyor bir sürü laf yedi herkesten. Olan yine ona oldu ne gönlünce huzurla bayramını geçirdi ne de kalabildi şimdi yazın da gidemez daha bayramda gittin derler. Bende bir kaç hafta evi barkı toplar halıları vs yıkatir kaldirir evde tadilat boya isleri var onlari yaptırıp öyle giderim artık bu izinde.
Tabi tabi eşinizde öyle diyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X