- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayallerimvarbenim
kızlar zor bir doğum yaptım hastanede 15gün yattım bu arada kaynım ve eltim aramadı beni ve eltim hiç g.olsun diye tlf açmadı komsularım ziyarete geldi arkadaşlarım günlük aradı bunlar da ses yok. eltim doğum yaptı 3 gün hastaneye yemek yaptım götürdüm drken hastaneden çıktık 25 gün sonra çıkıp geldiler eltim küçük bi seyde tatlı yapmış onu da getirip kaynımla yemişler adından eli boş gelmemiş oluyo ben hala yatıyorum evdeyim yemek yemeden de bunlar asla gitmezler kaynanaya da akıl dagıtıyo eltim sanki doktordan daha iyi bilecek …kaynanada bebeğimi aldı içeriye götürdü eltimin küçük kızına verdi ya anlamıyorum sanki oyuncak bebek veriyo bu hareketlerine cok bozuldum böylece gittiler … o kadar soğudum ki güya cift dikiş akrabayız eltimle..bütün aileye halka geçirmiş oynatıyor..iyilik ve iyi niyet bu kadar ucuz olmammalı...kaynım sanki hiç bi sey olmamış gibi eve gelmeye devam ediyo ben doğum esnasında ölümden döndün doktor ağlayarak geldi kimse kimseyi umursamıyor kimseye değmiyor ama hala benden samimiyet bekliyolar bunları sırtımda taşısam ne olacakki kötü günümde yanımda olmayan iki insan..esim de hala mesafe koymuyor sana dargınım demiyo esime cok kızıyorum ve 3.yegeni oldu insan bi atlet getirir hiç olsun..sen benim komsularım tepsi tepsi tatlılar yemekler getiren oldu kimse de getirdiğini yemedi bu kadar mı olur anlam veremiyorum ..esim lohusayken memlekete gitti ordayken kaynım bizim eski kanepeleri bi kamyona yükletti memlekete gönderdi esim evde değil memlekette ben de lohusayım hastayım takatim yok kaynım bi zile basıp da bi ihtiyacın var mı diye sormadı..ya sanki sorsa biz onu markete mi yollayacaz bu hareketleriyle daha da kücğldü gözümde..komsum her gün eve geldi sen lohusasın bişey canın isterse esim alır sen hastasın çıkamazsın dışarıya diyor elin insanı..kaynım da bi zile basmıyor.. 3 tane cocugum oldu Allaha şükür bi tane iğne almadı bunu bırakın maddeci değilim ya bi kere kucağına al öp anlamıyorum ya nasıl bi insan ...soğuk buzdolabı gibi bi şey...kaynana yı da büyülemişler sanki hep memleketten bişeyler gönderiyo onların ikisi 12000tl maas alıyo biz tek maas bize bisey hayatta yollamaz ya ben ne yapayım bana yol gösterin esim de annsinin kölesi usandım bıktım...