kaynım ve eltimin kötülükleri bitmiyor

senin de yaşanmışlıkların var ne olur anlat ban a ders olsun gerçi esim beni ezdiriyor onun ailesi bu katlanmak zorunda kalıyorum
Ozaman şöyle söyleyeyim iki çocuğum var , kaynımdan eltimden hiç bişey görmedim ama bu benim zerre kadar umrumda değilki , banane , bunu eşim düşünsün ki eşiminde umru değil zaten , bence bu iki kardeş arasındaki bişey . He ayrıca şu var kimseden beklentiniz olmasın . Sen dik dur , hiç bişeye katlanmak zorunda değilsin , sen niye kendini ezdiriyorsun , ağzın yokmu .

Almadılar etmediler sizin zorunuza giden bu değil, siz onlara yapıp aynısını beklemişsiniz. Demekki onlar sizin kadar düşünceli değil ve sizi düşündükleri yok
Bundan sonra karşıdaki size ne kadar geliyorsa sizde o kadar gidin fazlasını yapmayın o zaman üzülmezsiniz
iki elim altın la dolsa çektiğim acılar dinecek mi. insanlar hiç bi sey olmamış gibi iltifat bekliyo ya sinir oluyorum

elti ve kayın tabi ki konu..esim olmasa onlar da yoktu.. bu birbirine bağlı hersey..metni dikkatli okuyun ben basımdan geçenleri yazdım lütfen saptırmayın ne yapmalıyım onu söyleyin
Konuda hiçbir şey yok ki, beklemeyeceksiniz olacak bitecek. Konu Başlığını eltimle kaynımın kötülükleri yazmışsınız en fazla düşüncesizlikleri olabilir oda kimseye zorla birsey yaptıramasınız. siz ne görüyorsanız karşılğında ona göre davranırsınız.

Ozaman şöyle söyleyeyim iki çocuğum var , kaynımdan eltimden hiç bişey görmedim ama bu benim zerre kadar umrumda değilki , banane , bunu eşim düşünsün ki eşiminde umru değil zaten , bence bu iki kardeş arasındaki bişey . He ayrıca şu var kimseden beklentiniz olmasın . Sen dik dur , hiç bişeye katlanmak zorunda değilsin , sen niye kendini ezdiriyorsun , ağzın yokmu .
Aynen, ben en fazla abimin yapıp yamadığını dert ederim, eşimin kardeşlerinde varsa sıkıntı eşim düşünsün, banane.

kime karsı agız acıyım bazen agız açmamak da en iyi tepki... yıldım konuştum olmadı sustum olmadı ne yapmalıyım bilmiyorum çaresizim.. kimse onların evine yatılı gitmiyor herkes benim evime geliyor onlar da kapı duvar..onlar da bize geliyor hiçbi sey olmamış gibi herkes dilsiz sağır.. ben konuşsam suçluyum ...anlamadım gitti

kime karsı agız acıyım bazen agız açmamak da en iyi tepki... yıldım konuştum olmadı sustum olmadı ne yapmalıyım bilmiyorum çaresizim.. kimse onların evine yatılı gitmiyor herkes benim evime geliyor onlar da kapı duvar..onlar da bize geliyor hiçbi sey olmamış gibi herkes dilsiz sağır.. ben konuşsam suçluyum ...anlamadım gitti
Evet bencede ağız açmamak en iyi tepki ama o karşındakine ve konuya göre değişir . Sen sadece kendini ezdirmişsin . Benim istemediğim biri benim evime nasıl gelebilir , yapmayın böyle allah aşkına .

kaynana yı da büyülemişler sanki hep memleketten bişeyler gönderiyo onların ikisi 12000tl maas alıyo biz tek maas bize bisey hayatta yollamaz ya ben ne yapayım bana yol gösterin esim de annsinin kölesi usandım bıktım.
Onların maaşından, kaynananızın gönderdiklerinden size ne yahu? Bu kadar beklenti içinde olmak sizi yormuyor mu? Eltiniz çalışıyormuş, belki vakti yok. Bu arayıp sormasına engel değil tabii ki. Düşünceli olsalar zaten yanınızda olurlardı. Aramadıysa siz de ona göre çizginizi belirleyin, mesafe koyun hepsine. Bu kadar basit.

Aynen öyle . Elti kim kayın kim ohoo.
yüz yüze bakıyon nasıl sürecek bu ilişki sen onu söyle bana verdşkleri msj su sen hasta olsan bizene biz geliriz seni kullanırız yer içer keyfimize bakarız davranışları bu.. yoksa benim için de bi yabancı kaynım bundan sonra....hiç hayatımda değillerdi hep böylelerdi ama insan bi tlf açmaz mı.. bu kadar mı olur...

.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun, bu aileye 3 çocuk fazla bile yazık çocuklara anneleri anne olsa eşinizide, kaynınızıda çeker uyarır, eltinizede diyebilir kızım siz eltisiniz gidin birbirinizle ilgilenin diye, ama eşiniz de suçlu çünkü sizi ve çocuklarını ezdirmeye devam ediyor resti çekse ufak çaplı uyarsa böyle yapamazlar size, onu bunu boşverin evladınızı büyütmeye bakın lohusaymışsınız böyle şeyleri düşünmek üzülmek iyi gelmez size
abarttınız yaa esimi seviyorum ben çocuklarımı seviyorum..kaynana onların çocuklarına baktı 3 yıl çocuk insan görmedi nden bağırdı durdu. orda kaynananın psikolojısı bozuldu kızı görünce aklı duruyo ne yapcanı sasırıyo

Back
X