Kaynim ve hafta sonlari kv ye ziyaret

Ah sormayın benim de pistir:) o yüzden size de bir danışayım dedim yoksa yapacak olsam o eve adım atmam da , kv kp yi seviyorum zararları yok bana. O yüzden köye gittiğimizde mecbur karşılaşıyoruz.
 
Siz niye çay götürüp getiriyosunuz evin hizmetçisi misiniz? Herkes kendi çayını kendisi alsın.
Evin gelini isen bazen senden bekliyorlar:) zaten iş çıkışı direkt gideceğiz, kv her zaman yemeği hazır eder, en azından çayı da yapıp ikram edeyim diyorum. Nezaketen yani.
 
Ah sormayın benim de pistir:) o yüzden size de bir danışayım dedim yoksa yapacak olsam o eve adım atmam da , kv kp yi seviyorum zararları yok bana. O yüzden köye gittiğimizde mecbur karşılaşıyoruz.

Onları kırdığınız bir durum yok bence şu anda. Hiç gitmeseniz haklılar ama gidip kapıdan dönmüşsünüz. Bu saatten sonrası kaynınızı şımartmak olur. Ona da hiiç gerek yok. Aksine hak ettiği gibi davranın ki haddini bilsin.
 
Evin gelini isen bazen senden bekliyorlar:) zaten iş çıkışı direkt gideceğiz, kv her zaman yemeği hazır eder, en azından çayı da yapıp ikram edeyim diyorum. Nezaketen yani.
Valla ben de evin geliniyim ama kimsenin böyle beklentileri yok çok şükür.. hani büyüklere hürmeten tabi ikram yaparsın ama bu bi mecburiyet şeklinde kesinlikle olmamalı.. en fazla bi tepsiyle çayı getirir sehpaya koyarsın olur biter yani önüne kadar eğilmen şart değil bence
 
Haklisiniz insanlara gerektiginden fazla hürmet edince kendilerini kasıyorlar. Inanın hiç meraklı değilim onum yüzünü görmeye ama tavrımı koyacağım gittiğimde. Kesin ve net.
 
Ilk zamanlardan beri kimse benden beklemedi ama yaptım bir şekilde, belki de kendimle ilgilidir bu durum. Ama artık köye de gitsek kaynimla asla bu tarz bir muhabbetim olmayacak. Evlense eve bir gelin daha girse abisini bile yüzü görmeyecek ama gel de bunu eşime anlat:)
 
Eşiniz kardeşiyle küs mü? Yoksa sadece siz mi küssünüz?
O abisinin hatrını saymamış , evine bile almamış sizi siz niye eşinizin hatrı için ona hizmet edecekmişsiniz?
Görüşmemek için ayrı günlerde kayınvalideye gidecek kadar aranız bozuk, ama işten çıkıp ayağına yoğurt götürecek kadar da...boşluğu da dolduramadım bir garip durum
 
Yani herkese getiriyosanız nezaketen ilk ikramı yapın bence ama sonra bardağını falan doldurmak gibi bişey yapmayın bence
 
Haklisiniz insanlara gerektiginden fazla hürmet edince kendilerini kasıyorlar. Inanın hiç meraklı değilim onum yüzünü görmeye ama tavrımı koyacağım gittiğimde. Kesin ve net.

Bence olması gereken bu. Kendisini paşa sanmasın siz alttan aldıkça. Hiç yüz vermeye değmez.
 
Eşim de kızgın ona çünkü her buluşmada bir pürüz cikariyor. En son köyde bundan bir sene kadar önce gittiğimizde yanımıza gelmedi. Eşim de bundan sonra o varken biz gelmeyeceğiz dedi bana. Madem yanımıza çıkmadı istemiyor demek ki diye o ara çok üzüldü. Ama tamamen kus değiller sadece arada cikar dolasirlar. Genelde kaynım çağırır dışarı arkadaşları ile bulustugu zaman. Yani istediğim zaman gel istediğim zaman git diyor. Eşim de genelde çağırdığı zaman çıkar. Ama evde görüşmüyorlar hiç. Bende hiç tınlamıyordum geçen günkü olaya kadar. Eski husumetler için bile olsa merhaba merhaba idi benim için. Kv rica ettiği için bu şekilde oldu, yoksa onun evine gidecek kadar samimiyetimiz olmadı. Ayrıca içeri geçmek gibi de bir niyetimiz yoktu. Ama bu kez eşim çok alındı. Bakalım hafta sonu nasıl davranacak.
 
Eşiniz bir zahmet alınsın artık adam pislik muamelesi yapmış resmen.çok kırıcı, ayrıca anlattığınız kadarıyla olay sizinle değil kardeşinizle alakalı. Kaynınız sapla samanı ayıramıyor ama eşiniz görmek istemiyor sanırım. Ben eşimin beni bu şekilde çiğnemesine izin vermezdim, yaptığı sizi ezmek çünkü
 
Önceki husumetlerinizi bilemem ama zart diye her geleni eve kabul edecek durumda olmuyorum ben de bazen. Önce bir haber verilir, yola çıkınca aranmaz insan. Kaldı ki kaynin bekar bir insan müsait değildi belki de gerçekten.
Böyle şeylerde 1 gün önceden haber verilir, oturmayacaksaniz kapıdan bırakıp donseydi eşiniz siz niye gittiniz?
 
Yürüyüşe çıkmıştık, zaten evler çok yakın bir sokan bile yok arada. Ki zaten eşim de bu cüreti kaynım istediği zaman gel abi çıkalım buluşalım dediği için buldu. Çünkü canı isteyince evde değil de dışarda görüşüyorlar. Çıkmışken bırakalım dedik. O yüzden yanındaydım. Kv kaygımdaydı ayrıca. Yani evdelerdi ikisi de. Ama yanlış yapmışız görüyorum ki .
 
Hiiic takmayin suratta asmayın..Kocacim kocacim annecim annecim .O yokmus gibi davranin.Kakara kikiri.
O bozulsun ...olsun gitsin .
 
Evet itin hatrı yoksa sahibinin hatrı zaten vardır ama burda hatir gönüllük bir iş yok.
Kayninizla eski husumetleri bilmiyorum
Evde yer yok gelmeyin diye esinize mi söyledi? Ya bunda alinacak ne var ki sanki onun kara kaşına gozune gittiniz cidden evde yer olmayabilir benim kardesim de ters insandir boyle bise dese ben alınmam esiniz alındı mı? Evde yer yok demesine?
Vermeyin çay may
Gitsin kendi alsin.
 
Burda pek cok kadının kaynı var sanırım benim yok.
Esime de diyorum hep senin erkek kardesin olsa ondan nefret ederdim onlar cok yılan oluyor gorumce neyse de diodum. Bu konu düşüncelerimi bir kez daha doğruladı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…