Kaynim ve hafta sonlari kv ye ziyaret

Ona hizmet etmeyeceğim, burdaki yorumlar da aymama sebep oldu çok şükür, hakli olduğunu iyi yüz göstermenin çok da iyi durumlara yol açmadığını görmüş oldum:) teşekkür ederim.

Az önce kaynım aradı, kendi keyfi geldi abisi ile buluşmak istiyor. Tabii çok pis kavga ettik. Eşimin hatırı da kalmadı. Hafta sonu kv ye asla gitmiyorum. Bir süre köy defteri benim için kapandı.

Az önce kaynım aradı, kendi keyfi geldi abisi ile buluşmak istiyor. Tabii çok pis kavga ettik. Eşimin hatırı da kalmadı. Hafta sonu kv ye asla gitmiyorum. Bir süre köy defteri benim için kapandı.
O zaman derdi eşinizle değil sizinle, kesinlikle gitmeyin, eşiniz de hicbirsey olmamış gibi gidip kardeşiyle görüşecek mi yani?

O zaman derdi eşinizle değil sizinle, kesinlikle gitmeyin, eşiniz de hicbirsey olmamış gibi gidip kardeşiyle görüşecek mi yani?
Evet bana az önce bağırdı, kardeşine hicbir şey belli etmedi. Madem öyle kendi bilir. Kendi ailesini değil de , kardeşini düşünen bir eşim varsa ben de kendimi ve kızımın gururunu düşünmek zorundayım.

Eşiyle, kardeşinin evinden oturulacak yer yok diye geri çevrilen eşiniz de zerre kadar gurur yok demek ki, uzunca bir süre ailesiyle ilgili hiçbirsey yapmayın, belki aklı başına gelir.

Eşiyle, kardeşinin evinden oturulacak yer yok diye geri çevrilen eşiniz de zerre kadar gurur yok demek ki, uzunca bir süre ailesiyle ilgili hiçbirsey yapmayın, belki aklı başına gelir.
Kv ile kp nin bir suçu yok diye kaynımın çiğliklerini görmezden geliyordum. Artık anladım ki, kıymetli olan yine kaynım. Nasıl davranırsam davranayım ben suçluyum çünkü. Bakalım bundan sonra nasıl davranacak.

Mesafeli davranın ama herkese çay verip onu pas geçmek çocukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…