- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ona hizmet etmeyeceğim, burdaki yorumlar da aymama sebep oldu çok şükür, hakli olduğunu iyi yüz göstermenin çok da iyi durumlara yol açmadığını görmüş oldum:) teşekkür ederim.Evet itin hatrı yoksa sahibinin hatrı zaten vardır ama burda hatir gönüllük bir iş yok.
Kayninizla eski husumetleri bilmiyorum
Evde yer yok gelmeyin diye esinize mi söyledi? Ya bunda alinacak ne var ki sanki onun kara kaşına gozune gittiniz cidden evde yer olmayabilir benim kardesim de ters insandir boyle bise dese ben alınmam esiniz alındı mı? Evde yer yok demesine?
Vermeyin çay may
Gitsin kendi alsin.
O zaman derdi eşinizle değil sizinle, kesinlikle gitmeyin, eşiniz de hicbirsey olmamış gibi gidip kardeşiyle görüşecek mi yani?Az önce kaynım aradı, kendi keyfi geldi abisi ile buluşmak istiyor. Tabii çok pis kavga ettik. Eşimin hatırı da kalmadı. Hafta sonu kv ye asla gitmiyorum. Bir süre köy defteri benim için kapandı.
Evet bana az önce bağırdı, kardeşine hicbir şey belli etmedi. Madem öyle kendi bilir. Kendi ailesini değil de , kardeşini düşünen bir eşim varsa ben de kendimi ve kızımın gururunu düşünmek zorundayım.O zaman derdi eşinizle değil sizinle, kesinlikle gitmeyin, eşiniz de hicbirsey olmamış gibi gidip kardeşiyle görüşecek mi yani?
Gitmemeye karar verdim.Benimki öyle yapsa zıkkımın kökünü içsin birde ona çaymı vereceğim derdim
en mantıklıaını yapmışsınızGitmemeye karar verdim.
Aynen öyle. Hafta sonu gitsinler ailecek yemeklerini yesinler. Ben ve kızım olmayacağız.Beni eve almayan kaynıma çay değil su bile vermem. Zıkkım içsin.
Eşiyle, kardeşinin evinden oturulacak yer yok diye geri çevrilen eşiniz de zerre kadar gurur yok demek ki, uzunca bir süre ailesiyle ilgili hiçbirsey yapmayın, belki aklı başına gelir.Evet bana az önce bağırdı, kardeşine hicbir şey belli etmedi. Madem öyle kendi bilir. Kendi ailesini değil de , kardeşini düşünen bir eşim varsa ben de kendimi ve kızımın gururunu düşünmek zorundayım.
Kv ile kp nin bir suçu yok diye kaynımın çiğliklerini görmezden geliyordum. Artık anladım ki, kıymetli olan yine kaynım. Nasıl davranırsam davranayım ben suçluyum çünkü. Bakalım bundan sonra nasıl davranacak.Eşiyle, kardeşinin evinden oturulacak yer yok diye geri çevrilen eşiniz de zerre kadar gurur yok demek ki, uzunca bir süre ailesiyle ilgili hiçbirsey yapmayın, belki aklı başına gelir.
Vazgeçtim gitmektenBoş ver dağıtım çayı eşinin hatrina
Konu sahibinin eşi, hatrına çay dağıtmaya değer şekilde davranmıyor bu konuda.Boş ver dağıtım çayı eşinin hatrina
Aksine bu akşam öyle bir bağırdı ki, tum site duymuştur eminim.Konu sahibinin eşi, hatrına çay dağıtmaya değer şekilde davranmıyor bu konuda.
HaklisinizKonuda cay servisini kadinlarin yapmasi , adamlarin yan gelip yatmasi sadece beni rahatsiz etti dimi
O kadar cok takildim ki soruya , cevap dahi veremiyorum
Hak etmekten ziyade tuhaf geliyor bana kadinlarin bunu bu kadar kaniksamis olmasi :)Haklisinizhak etmiyorlar.
Şu an sizinle aynı fikirdeyim:)Hak etmekten ziyade tuhaf geliyor bana kadinlarin bunu bu kadar kaniksamis olmasi :)
Kadinci damarim kabardi yine , siz beni bosverin konunuzu dagitmiyim
Mesafeli davranın ama herkese çay verip onu pas geçmek çocukcaArkadaşlar merhaba, biz iki haftada bir kv ye ziyarete gidiyoruz, kaynım da her zaman orda olmasa da zaman zaman bulunuyor. Henüz bekar. Ve evlenirken aramızda birtakım husumetler geçti o yüzden onun orda bulunmadığı zamanları dikkatte alıyoruz. Aramız hala limoni. Geçen gün kv kaynıma geldi, onun da bekar ayrı evi var, beni aradı, yoğurt mayası getirebilecek mısın bitmiş diye, arada ona gider temizlik yemek filan yapar. Isteydim o sıra, tamam anne aksama esimle uğrar veririz dedim, öyle kapandı konu. Aksama biz de çıktık, eşim kaynimi aradı ve bizi eve kabul etmedi kaynım. Oturacak yer yok abi diye. Çok çok alındım. Ben istemiyorum annesi istiyor onu bile ezip geçti. Kaldı ki oturmaya değil, maya birakicaktik.
Her neyse. Gelelim şimdiki mevzuya.
Hafta sonu orda olucakmış. Yemek yenicek. Ve benim tavrım tabiki soğuk olucak. Ancak ona çay getirip götürmek içinden gelmiyor. Çünkü genelde ya kv ya da ben mutfağa gider geliriz, herkesinkini koyarken onunkini pas mı geçmeliyim yoksa eşimin hatrına o davranışını görmezden mı gelmeliyim? Fikir verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?