Kaynim ve hafta sonlari kv ye ziyaret

Aynen özel olarak kalkıp doldurmayın.hatta herkese ilk sefer çay ikramı yapılacağı zaman da başka birseyle mesgulmus gibi yapın.telefon görüşmesi vs.ama herkese cay verirken onu pas geçmeyin hakliyken haksız duruma dusersiniz

Verecegin 1 bardak cay.. sen tabi es gecme herkese yaptigini onada yap.. birak o utansin..

Bu insanlar degisik herhalde,isyerindeki bir insani “maya getir” diye arayacak kadar da mantiksizlar

Sizin de aksama maya vermeye esinizle beraber gitmeye kalkmaniz sacma. Adamdan hazzetmiyorsunuz,mayayi da vermek istiyorsaniz tutusturun esinizin eline gitsin versin. İpe dizilen boncuklar gibi bir mayayi iki kisi birakmaya gitmek anlamsiz

Onun da sizi kabul etmemesi mantiksiz arti ayip

Cay dagitma gorevi neden kadinlarin? Kimin cayi bittiyse kalkip alsin,ya da caydanligi getirin ortaya koyun icsinler. Ama ille servis yapiyorsaniz da “herkese benden cay Sakire cay yok” da yapmayin tabi o da ayip

Gitmemeye karar verdim. Yürüyüşe çıkmışken kapıdan uğrayıp da beni istemeyen bir insanın orda bulunduğu ortama girmemeye karar verdim. Bunu kendisi istedi.

Konuda cay servisini kadinlarin yapmasi , adamlarin yan gelip yatmasi sadece beni rahatsiz etti dimi
O kadar cok takildim ki soruya , cevap dahi veremiyorum
Valla benim de bir çay servisinin konu olması garibime gitti.
Ev sahibiysek eşimle ben yaparız servisi.
Kayınvaldemin evindeysek görümcem, eşim,ben,
artık kim müsaitse.
Bazen kayınvaldem siz oturun der,çayı doldurur,herkes tepsiden alır bardağını.
Değişik bir konu.

Eşinizde iş yok , çoluk çocuğa sizi ezdiriyor.Ben olsam bir cıngar çıkarırdım açıkçası.Kadınla evlenmişsin , çocuk bile yapmışsın.Dünkü çoçuğun ergenvari kaprisleri yüzünden karınla kötü oluyorsun.Abilik yapıp kardeşiyle konuşmalı eşiniz.

Çay falan da vermeyin ya.Hadi sizden büyüklere neyse de küçüklere çay verilmemeli.Ha çay vermekte bişey yok ben yeğenlerime çay koyarım mesela , 10 yaşında çayı çok seven yeğenim var evet , gocunmam ama sizin kaynınız bir kıl bir tip.

Çok saçma bir adammış. Görüşmeyin.

O kadar güzel yazmışsınız ki , on numara beş yıldız. Ezdirdigi yetmiyor kendi de eziliyor farkında değil. Bu akşam bir fiil tartıştık. Keyfi gelince arayan kardesini savundu ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Bu haftaki ziyarete gitmeyeceğim. Ne konuşurlarsa konuşsunlar.

Bizde de oyledir , misafir gelince esimle beraber gireriz mutfaga o caylari koyar servis eder ben yiyecekleri
Caylar bitince de gelen arkadaslarimizdan erkek olanlar kalkar doldurur bardaklari
Ben buradaki konulari okudukca cok sasiriyorum ulkede boyle iki farkli durum olmasina cidden ve anlam veremiyorum kadinlar hic mi rahatsiz olmuyor , ne biliyim hic mi zorlarina gitmiyor , kafamda binbir dusunce

Eşimin hatrına bir şey demek istemem ama abi şeker kalmamış tuz olur mu de yada limon ama şuda önemli niçin limonisiniz ona göre cvp değişir

Kardeşimden hoşlandı, kardesim ise teklifini reddetti. Sonra düşman oldu bizim aileye.

Bence böyle olması çok iyi sağlıklı düşünen birey değil mesafenizi koruyun çay isterse verin yada ortalığa çay içen var mı diye sorun

Çok saçma bir adammış. Görüşmeyin. Çok da terbiyesiz.

Kaynımın evine çağırdı, ama zaten o da oturmalik değildi, ben işte olduğum için akşam getiririz dedim. Kaynım da oturacağız diye anladı herhalde. Oysaki kapıdan verip çıkacaktık.
Kayın biraderinin eviymiş zaten istemez istemez . Niye dert ediyorsunuz bunu anlamadım zaten aranız bozukmuş. Bende kv nin evine sizi istememiş sandım. Evine gitmez evinize almaz ama aynı ortamda denk gelirseniz de görmezden gelirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…