Kaynim ve kayinvalidem off off

Tamam tamam. Hersey mükemmel. Sorun yok. Ben anlatmak istediginizi gayet anladim, sizin sadece söyledigim isinize gelmiyor. Size cok kolay gelsin :KK70:
Pardon ama benim işime gelip gelmeyen size mi kalmış hanımefendi? Ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Ben diyorum anya siz diyorsunuz konya yani ben annesinden yakındım siz eş diyorsunuz üstüne basa basa adamda istemiyor diyorum iyi düşünün diyorsunuz bir de utanmadan salak saçma tabirlerde bulunuyorsunuz. Iyi misiniz siz ya? Cevap vermeyim dedim ama insanın sabrını sınıyorsunuz..

Pardon ama benim işime gelip gelmeyen size mi kalmış hanımefendi? Ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Ben diyorum anya siz diyorsunuz konya yani ben annesinden yakındım siz eş diyorsunuz üstüne basa basa adamda istemiyor diyorum iyi düşünün diyorsunuz bir de utanmadan salak saçma tabirlerde bulunuyorsunuz. Iyi misiniz siz ya? Cevap vermeyim dedim ama insanın sabrını sınıyorsunuz..

Tamam. Ilerde bu dediklerimi neden dedigimi anlayacaksin. Neden hersey birbirine bagli oldugunu da. Yani siz anne derken nedende es de görülmesinin gerektigini dedigimi de. Burda bir sürü benzer konular var. Sözlerinize de biraz dikkat edin isterseniz. Bos yere ban yemeyin sonra

Tamam. Ilerde bu dediklerimi neden dedigimi anlayacaksin. Neden hersey birbirine bagli oldugunu da. Yani siz anne derken nedende es de görülmesinin gerektigini dedigimi de. Burda bir sürü benzer konular var. Sözlerinize de biraz dikkat edin isterseniz. Bos yere ban yemeyin sonra
Uzadıkça uzuyor konuşma. Haklı olabilirsiniz böyle deseniz inanın kimse gerilmez sizde dikkat edin madem küçük enişte falan hiç hoş değil.

Uzadıkça uzuyor konuşma. Haklı olabilirsiniz böyle deseniz inanın kimse gerilmez sizde dikkat edin madem küçük enişte falan hiç hoş değil.

Kücük eniste tükcede küfür gibi birsey mi? Benden yasca kücüksünüz. O konuda alindiysaniz kusura bakmayin. Bizim orda yasca kücük enistelere kücük eniste, digerlerine büyük eniste derler. Sizin de heycanli süreciniz sizi de anliyorum. Lakin o kadar cok kizin böyle erkek aile tarafindan cani yakildigini görüyoruz ki. Heleki konu maddiyatsa. Ben hicbir kizimizin caninin yanmasini istemem. Sizi de bosuna germek istemiyorum. Kendinize iyi Bakin. Allah emanet olun iyi aksamlar

Kücük eniste tükcede küfür gibi birsey mi? Benden yasca kücüksünüz. O konuda alindiysaniz kusura bakmayin. Bizim orda yasca kücük enistelere kücük eniste, digerlerine büyük eniste derler. Sizin de heycanli süreciniz sizi de anliyorum. Lakin o kadar cok kizin böyle erkek aile tarafindan cani yakildigini görüyoruz ki. Heleki konu maddiyatsa. Ben hicbir kizimizin caninin yanmasini istemem. Sizi de bosuna germek istemiyorum. Kendinize iyi Bakin. Allah emanet olun iyi aksamlar
Bizim burda küçük enisteye sözünün hükmü geçmeyen kâle alinmayana denir. Haklisiniz su zamanda zor oluyor bu isler. Estağfirullah siz kusura bakmayın. Sizde, iyi geceler

Herkeste bu denli sorunlar oluyor sanırım
Valla bilmiyorum çoğu insanda oluyor. Ama benim çevremde ailem sülalem olsun geline çok değer verirler maddi manevi her türlü. Böyle aileden çıkıp da tam tersi yeyici bir aileye gelince ister istemez afallıyorsun ve sorunların oluyor. Burda önemli olan eş. Onu iyi tanımanız ve gerçekten yanınızda mı her zaman onu bilmeniz gerekir

Benim amacım bana niye ev almadı değil madem satilacaktı bu ev niye içine masraf yaptırdı babamın bile emeği var o evde. Dur bakalim diyor bir de avutur gibi ya ben o eve gore esya alacagim sonra ne olacak diyorum alma simdi diyor ya sabir..
Burda nisanliniz kurmuş gibi yazmissiniz

Madem oyle verdigin altinlari geri iste o sozunden caydiysa sende cay... nisanlinda bu konuda hem fikirseniz bastirin deger kazanan evi satsin nisanlinin cektigi kredi ile senin altinlari bi zamhmet iade etsin ohhhhhh ne ala memleket milletede hava yapmistir simdi bide utanmadan

Benim önerim aile büyükleri girsin işin içine. En kallavi aile büyüğünü seç alsın nişanlını karşısına ve desin ki ‘ Oğlum ailen bizimle dalga mı geçiyor? Kız istedin verdik; ev aldık yapılıyor dedin ona da eyvallah; kız eşya alıp dizecek şimdi satılacak ev diyormuşsunuz! Evladım çağır büyüklerini bize bi çaya kahveye gelsinler şu işi doğru düzgün bir konuşalım. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Laf ağızdan çıkar ve verilen sözler tutulur. Ne kızımızı ne bizi öyle çocuk gibi kandırıyor musunuz? Verin bütün yapılan masraflarımızı başka kız bul sen! Belli ki ailen istemiyor bizim kızımızı ve evi bahane edip yokuşa sürüyor vs. Bu konuşmadan sonra nişanlının iki seçeneği var: 1- Hayır ev satılmıyor sıkıntı yok der konuyu kapatır.
2- Ailesini çağırır ve konuya bir netlik kazandırır. a-Aile evi satıcaz kıza şunları takıcaz der. b- Aile kızınızı istemiyoruz der, c- Aile evi satmayacağız der
Not: O ev satılırsa diyebilirim ki bundan sonraki hayatınız oldukça zor geçecek. Ama evi nişanlınız elinde tutabilirse o zaman bu evlilikten bir şey bekleyebilirsiniz. Bir de bu zamanda ev sahibi olmak öyle kolay değil. Ne olursa olsun evi sattırmayın derim ben ve mutlaka evlendikten sonraki ilk işiniz tapuya gidip yarı hissesini devralmak olsun. Hatta bu tapu hisse devrindeki maddi kaybı da (bi para ödemeniz gerekecek) ailenizden talep edin ya da takılardan halledin derim ben. O arada ne takılırsa artık.

Kızlar merhaba direk konuya geçmek istiyorum. Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.
Nişanlımla 5 yıllık bir ilişkimiz var evlenmek üzereyiz bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Gelelim nişanlımin ailesine kayınvalide adayım bize bir ev aldı bana takılacak altınları bozdurup üstüne kredi çekip baya uygun fiyatlı bir ev aldı ve nişanlımin üstüne bu ev biz evi evlenmeden tadilata soktuk ve daha sonra utanmadan eve emlakçı getirdi nişanlımin abisi ve evin Fiyatını 2 katına çıkardı emlakçı. Birden evi satalım demeye başladı kaynım ve kayınvalide ben 1 buçuk ay boyunca gittim geldim isteğime göre yaptırdım o evi keza nişanlım kredi çekti yaptırmak için ben de sustum içimden düşünüyorum ki daha iyi bir ev alır fakat hanımefendi vazgeçmiş faize koyacakmış kendine yazlık alacakmış ben hep sustum en son nişanlımla kavga etmiş oda sinirlendi böyle bir şey mi olur dalga mi geçiyorsunuz diye. Benim amacım bana niye ev almadı değil madem satilacaktı bu ev niye içine masraf yaptırdı babamın bile emeği var o evde. Dur bakalim diyor bir de avutur gibi ya ben o eve gore esya alacagim sonra ne olacak diyorum alma simdi diyor ya sabir.. beni dusunmuyorsun bari evladini dusun. Ahh salak kafam bir de bana ev aldin altin falan istemem dedim. Cok uzuluyorum kadin bir anda saf degistirdi onceden bana iyiydi simdi surat asmaya basladi ve bana ayri ogluna ayri konusuyor ne yapiyim kizlar yol gosterin?
Belki paraya ihtiyaçları vardır 😕

Hadi satin bakalım desin nişanlı

Tapu benim üstüme

Kralı gelse satamaz haahhah

Kızlar merhaba direk konuya geçmek istiyorum. Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.
Nişanlımla 5 yıllık bir ilişkimiz var evlenmek üzereyiz bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Gelelim nişanlımin ailesine kayınvalide adayım bize bir ev aldı bana takılacak altınları bozdurup üstüne kredi çekip baya uygun fiyatlı bir ev aldı ve nişanlımin üstüne bu ev biz evi evlenmeden tadilata soktuk ve daha sonra utanmadan eve emlakçı getirdi nişanlımin abisi ve evin Fiyatını 2 katına çıkardı emlakçı. Birden evi satalım demeye başladı kaynım ve kayınvalide ben 1 buçuk ay boyunca gittim geldim isteğime göre yaptırdım o evi keza nişanlım kredi çekti yaptırmak için ben de sustum içimden düşünüyorum ki daha iyi bir ev alır fakat hanımefendi vazgeçmiş faize koyacakmış kendine yazlık alacakmış ben hep sustum en son nişanlımla kavga etmiş oda sinirlendi böyle bir şey mi olur dalga mi geçiyorsunuz diye. Benim amacım bana niye ev almadı değil madem satilacaktı bu ev niye içine masraf yaptırdı babamın bile emeği var o evde. Dur bakalim diyor bir de avutur gibi ya ben o eve gore esya alacagim sonra ne olacak diyorum alma simdi diyor ya sabir.. beni dusunmuyorsun bari evladini dusun. Ahh salak kafam bir de bana ev aldin altin falan istemem dedim. Cok uzuluyorum kadin bir anda saf degistirdi onceden bana iyiydi simdi surat asmaya basladi ve bana ayri ogluna ayri konusuyor ne yapiyim kizlar yol gosterin?
Kardeşim,sen yol yakınken,masraflarını tahsil edip,ayrıl hemen. böyle nişanlıdan da kaynanadan da hayır gelmez..

En zaten nişanlının üstüne imiş.siz istemezseniz satılmaz

Konuyu açıp gitmişsin sonuç ne oldu ?
Kızlar ev satılmıyor alıp karşıma konuştum net bir şekilde sorunun evin satılmış olması değil sözlerin tutulmuş olmaması dedim eğer böyle yapacaksanız baştan bu işi bitiricem ister tehdit algılayın ister göz dağı dedim onlarda satılmayacak dendi nişanlım benden önce zaten konusmus oda dediklerimin aynısını demiş satılmayacak vs. Diye konu kapandı bir daha da sözü açılmadı. Ayrıca nişanlımin üstüne ev öylede kalacak dendi

Back
X