kaynim ve metresi

Madem bu durum size çok tersti, adamın arabasıyla sizi bir şehirden diğerine sizin keyfiniz için götürüp getirmesini baştan kabul etmeyecektiniz. Bir de orada hep beraber gezip tozmuşsunuz, buraya kadar hiç rahatsızlık hissetmemişsiniz , sonra adamlar sizin gösterdiğiniz samimiyete dayanarak tekrar gelmek isteyince onlar suçlu olmuş. O taraftan bakınca onları kendi keyfiniz için kullanıp sonra bu metres durumunu bahane etmiş gibi görünüyorsunuz, metres sizi ameliyata götürüp getirirken de vardı gezerken de vardı. Onlar da sorar yani eltin şimdi mi aklına geldi diye.

Son düzenleme:
Aslında siz de vicdanen rahatsızsınız ama kendinizi bahanelerle avutmaya çalışıyorsunuz, emrivaki yapıldı diyerek. Bu tür edepsizlikler kabul gördükçe yapan kişiler tarafından normalleşmeye başlıyor, siz de iştirak ederek normalleştirmişsiniz ki onlar da bundan cesaret alarak pişkinliğin dibine vurmuşlar. Konuyu anlatım biçiminiz, eğer evi kirletmemiş olsalardı buraya bu konuyu açmayacaktınız şeklinde bir his uyandırdı bende. Diğer kadıncağıza üzüldüm, onunla iletişim kurmamalısınız bundan sonra zira büyük kazık atmışsınız kendisine.

Hem kadini evinizde agirlayarak bu durumu normallestirin hem de soyle boyle yaptilar diye sikayet edin. Eee, sorun ne?

bircok yorumumda olayin gelisimini,bastan bilmedigimi,diger faktorleri anlattim.. bazi pismanliklarimi da.lutfen okuyun

Konuyu neresinden tutsaniz elinizde kaliyor.

Durum iyi ki size ters. Ters olmasa kim bilir nasil agirlardiniz merak ediyorum. Bir de eltiyi dusunmussunuz. Kadini bir guzel ağırlayarak ve birlikte birkac gun gezdikten sonra mi eltiniz akliniza geldi?

Ayrica, evinize gelen misafirin arkasindan bu kadar soylenmez. Ayip ya! Yok kadin 80 havlu istedi, yok carsafin üzerinde bilmem ne vardi. Bunlar ne ya?

Nankör iste sende agirlama birdaha

Benimde kaynim iki gune bir neoldugu belirsiz kadinlarla evlendim diyip diyip getiriyor o tarz kadinlari evime sokmak istemiyorm.esimde kardesiyle arasi bozulur diye tepki vwriyor biktim artik napacagimi sasirdim enson birini benim dogumumda evimize getirdi kadinin hayati belli bide hamileymis esimede abi abi diye sirnastikca olduresim geliyor off off allah uzak etsin omur boyu kadin beni aradi birkackez acmadim ama yuzsuz kesin yine gelirler

valla cok zor.. siz de esinizle konusun kabul etmeyin evinize.insallah siz de kurtulursunuz.

bozulsun eşinle araları.. öyle bi insanla görüştğnze bile hayret ettm. eltnde neden boşanmıyor böyle bşeyi nasıl kaldryo anlamş deilm çok yazık

eşinize göre bayağı normal bir durum olmalı ki evinize kadar gelmelerine izin veriyor
öyle bir kadın madem numaranız ne geziyor onda

Sorun sadece banyonuzun ve evinizin kirlenmesi mi?? Böyle bir durumda kardeşimi bile evime almam. Eltinizin yerinde siz de olabilirdiniz. O yapsa ne hissederdiniz? Sebebi ne olursa olsun hiç ama hiç etik bir durum değil.

Yahu kardesim basina dertmi ariyorsun baristirmak isteyerek?
Birak küsen yerini ayri sersin. Su a bak he. Edepsizlik edecek metresi olacak hemde onlari evli iken abisini evine getirecek.
Kocan bastan assagi hakli. Birak konusmasinlar.
Benim eltim alsa eltimin birsaha yuzune bakmam.

Sorun sadece banyonuzun ve evinizin kirlenmesi mi?? Böyle bir durumda kardeşimi bile evime almam. Eltinizin yerinde siz de olabilirdiniz. O yapsa ne hissederdiniz? Sebebi ne olursa olsun hiç ama hiç etik bir durum değil.
eltimin yerinde olsaydim kesinlikle bosanacagim acik.zira kendisi mal ugruna su anda bu rezillige goz yumuyor

Onun yaptığı zaten bambaşka bir boyut. Ama ne olursa olsun takdir edersiniz ki hoş değil bu durum.
hos degil evet bunu kabul ediyorum.bi gaflet anima denk geldi. eltimi de evli oldugum 5 sene icinde bir iki kere gordum..o da sahsina munhasir bir zat hic girmeyeyim

Merak ediyorum, tersi olsa ve eltin esinin metresi ile eglenseydi ne hisederdin?
Bide esinin kiz kardesi baska bir adam ile eve gelse esin kabul edermiydi? Beraber eglenirmiydiniz?

Bu konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Madem operasyon ertesi gün eglenecek kadar kücük, esin dururken kayinin niye geliyor? Araban smart arabasi degilse gayet arkada yaslanabilirdin.

Hadi diyelim ikisi geldiler senin ameliyatin icin, ne diye daha evinde yatiriyorsun? Onlar ile geziyorsun?

Kusura bakmada yapilan iki yüzlülükten baska birsey degil.

En başta kaynının, metres kadını kardeşinin evine getirmemesi lazımdı 2.si, eşinin asla bu üçünü eve almaması lazımdı. hele hep beraber gezmeniz falan resmen saman altından hepinize kabul ettirmeye çalışıyor. Niye, size yardım edicek, çünkü büyük arabası var. Sende ne olduğunu anlamadan evin içinde bulmuşsun kadını ama iş eşinde bitiyor. Böyle arsız yüzsüz Bi Adamla görüşmemesi en hayırlısı zaten, iyilik değil kötülük bulaştırır eşinede.

valla en guzel ozet. aileye kabul ettirmek icin bizi ve benim operasyonu kullandi..

Bence kaynin o kadini aileye kabullendirmek icin ozellikle getirmis
Emrivaki olunca nasilsa birsey diyemez diye düşünmüş ve zaten siz de birsey diyememissiniz

Esinizle kuserlerse küssunler bosverin
O ahlaksizliga daha fazla goz yummayin
Sizden uzak olmalari daha iyi

Ayrica bu duruma esinin tepki vermesi gerekirdi once
Sen abisi diye ilk etapta evden kovamazsin ki
Biraz surat asip bu kadini niye getirdin dese giderlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…