- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
Hem kadini evinizde agirlayarak bu durumu normallestirin hem de soyle boyle yaptilar diye sikayet edin. Eee, sorun ne?
Madem bu durum size çok tersti, adamın arabasıyla sizi bir şehirden diğerine sizin keyfiniz için götürüp getirmesini baştan kabul etmeyecektiniz. Bir de orada hep beraber gezip tozmuşsunuz, buraya kadar hiç rahatsızlık hissetmemişsiniz , sonra adamlar sizin gösterdiğiniz samimiyete dayanarak tekrar gelmek isteyince onlar suçlu olmuş. O taraftan bakınca onları kendi keyfiniz için kullanıp sonra bu metres durumunu bahane etmiş gibi görünüyorsunuz, metres sizi ameliyata götürüp getirirken de vardı gezerken de vardı. Onlar da sorar yani eltin şimdi mi aklına geldi diye.
Aslında siz de vicdanen rahatsızsınız ama kendinizi bahanelerle avutmaya çalışıyorsunuz, emrivaki yapıldı diyerek. Bu tür edepsizlikler kabul gördükçe yapan kişiler tarafından normalleşmeye başlıyor, siz de iştirak ederek normalleştirmişsiniz ki onlar da bundan cesaret alarak pişkinliğin dibine vurmuşlar. Konuyu anlatım biçiminiz, eğer evi kirletmemiş olsalardı buraya bu konuyu açmayacaktınız şeklinde bir his uyandırdı bende. Diğer kadıncağıza üzüldüm, onunla iletişim kurmamalısınız bundan sonra zira büyük kazık atmışsınız kendisine.
bunlar da boyle anlasmis heralde.. kv de o karisina donecek deyip duruyor.. valla ben olsam donecek bi karisi kalmazdi dedim.. bi de kv hic sucluluk duymuyor yaa... kendi acmiyor evini ben ne derim gelinime diye.. ama benim agirlamami bekliyor bence.. ben oyle anladim.hareketlerinden
valla cok zor.. siz de esinizle konusun kabul etmeyin evinize.insallah siz de kurtulursunuz.Benimde kaynim iki gune bir neoldugu belirsiz kadinlarla evlendim diyip diyip getiriyor o tarz kadinlari evime sokmak istemiyorm.esimde kardesiyle arasi bozulur diye tepki vwriyor biktim artik napacagimi sasirdim enson birini benim dogumumda evimize getirdi kadinin hayati belli bide hamileymis esimede abi abi diye sirnastikca olduresim geliyor off off allah uzak etsin omur boyu kadin beni aradi birkackez acmadim ama yuzsuz kesin yine gelirler
Esimin pek kimsesi yok bisy soyleyinxe kimim var kardesimden baska diyovalla cok zor.. siz de esinizle konusun kabul etmeyin evinize.insallah siz de kurtulursunuz.
Benimde kaynim iki gune bir neoldugu belirsiz kadinlarla evlendim diyip diyip getiriyor o tarz kadinlari evime sokmak istemiyorm.esimde kardesiyle arasi bozulur diye tepki vwriyor biktim artik napacagimi sasirdim enson birini benim dogumumda evimize getirdi kadinin hayati belli bide hamileymis esimede abi abi diye sirnastikca olduresim geliyor off off allah uzak etsin omur boyu kadin beni aradi birkackez acmadim ama yuzsuz kesin yine gelirler
eltimin yerinde olsaydim kesinlikle bosanacagim acik.zira kendisi mal ugruna su anda bu rezillige goz yumuyorSorun sadece banyonuzun ve evinizin kirlenmesi mi?? Böyle bir durumda kardeşimi bile evime almam. Eltinizin yerinde siz de olabilirdiniz. O yapsa ne hissederdiniz? Sebebi ne olursa olsun hiç ama hiç etik bir durum değil.
eltime mallari bolmeye kalkarsa iflas edecegini paranin kesilecegini filan soylemis..bozulsun eşinle araları.. öyle bi insanla görüştğnze bile hayret ettm. eltnde neden boşanmıyor böyle bşeyi nasıl kaldryo anlamş deilm çok yazık
Onun yaptığı zaten bambaşka bir boyut. Ama ne olursa olsun takdir edersiniz ki hoş değil bu durum.eltimin yerinde olsaydim kesinlikle bosanacagim acik.zira kendisi mal ugruna su anda bu rezillige goz yumuyor
hos degil evet bunu kabul ediyorum.bi gaflet anima denk geldi. eltimi de evli oldugum 5 sene icinde bir iki kere gordum..o da sahsina munhasir bir zat hic girmeyeyimOnun yaptığı zaten bambaşka bir boyut. Ama ne olursa olsun takdir edersiniz ki hoş değil bu durum.
yukarida acikladim.emrivaki yapildi.sokakta birakmis gibi olacaktim.benim.icin gelinmisti.uzerimde bu da bir yuk olusturdu. gezme tozma konusunda da keske dedim bitince donup gelseydim ama yaw dedim.bunca eziyeti cektim bari egleneyim.. eve donmek istemedim o karmasaya.
valla en guzel ozet. aileye kabul ettirmek icin bizi ve benim operasyonu kullandi..En başta kaynının, metres kadını kardeşinin evine getirmemesi lazımdı 2.si, eşinin asla bu üçünü eve almaması lazımdı. hele hep beraber gezmeniz falan resmen saman altından hepinize kabul ettirmeye çalışıyor. Niye, size yardım edicek, çünkü büyük arabası var. Sende ne olduğunu anlamadan evin içinde bulmuşsun kadını ama iş eşinde bitiyor. Böyle arsız yüzsüz Bi Adamla görüşmemesi en hayırlısı zaten, iyilik değil kötülük bulaştırır eşinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?