kaynim ve metresi

bunlar da boyle anlasmis heralde.. kv de o karisina donecek deyip duruyor.. valla ben olsam donecek bi karisi kalmazdi dedim.. bi de kv hic sucluluk duymuyor yaa... kendi acmiyor evini ben ne derim gelinime diye.. ama benim agirlamami bekliyor bence.. ben oyle anladim.hareketlerinden

Büyük konuşmayayım ama benim çevremden bunu biri yapsa bir daha yüzüne bakmam.
Bu tür insanları toplum medeni bir şekilde dışlayarak cezalandırmalı. Yani bana, en başta karısını aldatmış bir erkekle görüşmek bile saçma geliyor. Bu tür insanlara aile, mahalle, toplum ilişkisini keserek tepki gösterse bu kadar sık karşılaşmayız heralde bu durumlarla. Ama biz tam tersini yapıyoruz ne yazıkki.

ben de uzuluyorum cok eltime kizsam da bazen. ben olsam bosanirdim diyorum.. kadinin bir cocugu da otizmli. zor bir cocuk.bence kaynim sorumluluktan kacti biraz da,zora gelemedi.. bi degisti genclesme meragi filan sardi adami..

Eğer öyle bir hayat yaşıyorsa bırak kaynımı kendi kardeşimi bile eve almam.

Aynen. Yaptiklari ise destek verirmis gibi hissederim kendimi. Hem dusununce bunlar iki sevgili, adamin evli oldugunu dusunursekte bunlar metres ve evli bi adam. Adama ve metresine yatak acmissiniz evinizde,buyurun rahat edin diye. Halbuki sende evlisin konu sahibi.
Dikkat etde bu tarz hayatlari normallestirmeyin ailecek. Ben korkarim. Kocam baktiki ben normal goruyorum ve yatak aciyorum, ne malum 2 gun snra kendiside metres yapmiycagi? Olurmu olur. Evlerden irak.

cok haklisin bu konuda. diger yorumlarimda bahsettim,bir aile dostlariyla gorusmeyi reddettim tam da bu sebeple. tavrimi dusuncemi ortaya koymak icin.esimde cok.karsidir.arkadasi filan olsa konusmayi gorusmeyi keser.ama baska faktorler vardi.. elimiz kolumuz baglandi.

Bu kadarla kaldigina sukret o gunahkarlara kapini acma bi daha insanin midesi bulanir ayni ortamdayken cokta kendini paralama kaynin dargin olmak icin bahane ariyo zaten cokta umrunda degilsiniz bence

Benden cok yasayacaksin ben diyecektim ama alacagim cevabi biliyorum benim kocam yapmaz

Bu kadarla kaldigina sukret o gunahkarlara kapini acma bi daha insanin midesi bulanir ayni ortamdayken cokta kendini paralama kaynin dargin olmak icin bahane ariyo zaten cokta umrunda degilsiniz bence
bana da oyle geldi.. ufacik seyden sorun cikariyor.. esimden maddi durumu cok coook iyi. ama ben anlamiyorum hep bizi kiskaniyor.. esiyle ayriyken kv ye hep dert yanmis bak onlar sifirdan ev aldi araba aldi,kardesim evine bagli vs diye.. para her zaman mutluluk getirmiyor iste

Zor degil evine bagli olmak allahtan korkunca kuldan utaninca cokta guzel baglilk oluyorsacmaliga bak ya

Hmm gordum simdi ama ahlaksizligi sineye cekip onlara kapinizi acacak ne vardi operasyon deme atla deve degil sonucta

Ya ben çok anlamsız biyere takıldım.hem operasyon oldum dinlenmem gerek yazmışsınız hem iki gün gezdik tozdk demişsiniz.herneyse yapcak bişe yok olan olmuş.bidahaki sefere böyle bir ortamda bulunmak istemediğinizi sert bir dille belli edin.

Hmm gordum simdi ama ahlaksizligi sineye cekip onlara kapinizi acacak ne vardi operasyon deme atla deve degil sonucta
valla iste ona da cok pisman oldum.. o anki psikoloji rahatlamak istedim..bi de o talan olmus eve donmek istemedi canim.. cefasini cektim.sefasini da sureyim.dedim ama demeseydim iste bak yuz buldular tekrar gelmek istediler..en basta kabul etmeyecektim

Aynen kabul etme evinin duzeni icin degil sadece o gunahkarlarla ayni ortamda olmamak icin hic utanmasida yok metresini koluna takip gelmis

operasyon sonrasi dinlenmen gerekebilir dedi doktorum.bazilari da hicbisey.olmamis gibi cikiyormus. ben sansliydim.

Neyse olan olmuş artık gorusmezsiniz olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…