kaynim ve metresi

ınan aranızın bozulması sızın acınızdan daha ıyı olmus
zaten gorusmemenız gerek
tebrık ederım bebısınızı bu arada
:)

Bana aynen şöyle geldi.
"Kaynın araba büyük , operasyondan önce güzeeel bi yayılırım , yayıla yayıla operasyona giderim. Kv çocuğu görünce nasıl gevredi mutlu oldu . O gelinini düşünmüyorsa banane ben niye düşüneyim ?Zaten ben operasyona giricem o tatilde keyfi yerinde . Ben de kendimi düşünüyorum. Benim için geliyolar. "

Diye düşünmüşsünüz. Uyanıklık edecekmişsiniz de işte kaynınız sizden uyanık çıkmış , eh tabii siz onun araba üstünden uyanıklık ederseniz o da eder , gayri meşru hayatını sizin eşiniz eviniz üstünden meşrulaştırmak istemiş. Eviniz filan da batmış mahvolmuş. Ama siz ısrarla "Banane , ben kendimi düşünüyorum" deyip gezmeye devam etmiş , bu sinir bu çirkin vaziyetin içinde ortasında hala onlarla eğlenmeye çalışmışsınız.

Sonra Kv'niz para da kesilmesin diye Şu benim deli oğlanı diğer gelin ağırlasaydı ya diye düşünmüş . O da aslında 1 numaralı gelini oğlu aldatıyo diye değil ağırlamaktan gocunuyo gibi geldi bana , neyse deli oğlan kimse istemeyince atarlanmış . Siz de temizlik yaparken baya yorulmuşsunuz heralde hızınızı alamayıp kk ya konu açmışsınız...
Kısacası bi hesap yapmışsınız , herkes de üstünüzden başka hesap yapmış.
Burda da tabii yanlışınız söylenince rahatsız oldunuz . Bu da bi kk klasiğidir.
Erdemli olmak birileri bakarken değil , her durumda doğru davranışı sergilemektir demişler. Ama "a" ama "b" ama "c" çok da anlamlı değil. O tatilde gününü gün ediyor dediğiniz eltiniz hesap sorsa karşılık veremezsiniz...

Yine de eğer böyle değilse günahınızı da almış olmak istemem. Ama tüm sayfaları okudum kafamda tam da bu şekillendi.

Ben bu sebepten abimi sildim, hic vicdan azabi duymuyorum.

Abim nisanliyken eski sevgilisi tekrar yüzeye cikti ve dangalak abim de nisanlisini birakip yeniden eski sevgilisiyle gorusmeye basladi. Sonra nisani atti.
Sonra ne oldu? Abim eski sevgilisiyle evlendi. Aile karsi ciktigi halde kendi bildigini okudu. Ailem eski gelinimize karsi o kadar mahcup oldu ki, ama simdi dusunuyorum da Allah kurtardi o kizi. Insallah simdi mutludur.

Yani degil kaynim ben abimi sildim gorusmuyorum. Bastan kabul etmekle sizi hatali buldum cok cok hatalisiniz birakin küssün ahlaksizliga canak tutmayin

eltim hesap soramaz,kendisi para ugruna onursuz yasiyor su an zaten.ben de bazi belirttiginjz noktalarda hatali davrandigimi kabul ettim zaten. sorun kalmadi tesekkurler :)

Hem suclusunuz hemde guclu birde kalkip burada kendinizi savunuyorsunuz.. ufffff sizin gibi insanlarin soyu ne zaman tukenecek cok merak ediyorum.. var etrafimda sizin gibilerden ... Az cok bilirim yani.. hadi bye
ayy sizin gibilerin nesli tukense ya asil. nasil da irrite edicisiniz

Offf içim şişti.
Yahu tamam konu sahibinin yaptığı pek akıla mantığa sığan birşey değil, hele ki kendisi 'metres' etiketini yapıştırmışsa.
Ama, konu sahibi biraz dış kapının dış mandalı gibi, yani adamın karısı bile boşanmayacak kadar sindirmişse şu durumu, ee kusura da bakmayın bir zahmet elin kızı da (burda elin kızı siz oluyorsunuz konu sahibi) mağdur etmemek adına açar kapısını.

eltim hesap soramaz,kendisi para ugruna onursuz yasiyor su an zaten.ben de bazi belirttiginjz noktalarda hatali davrandigimi kabul ettim zaten. sorun kalmadi tesekkurler :)
ağzımı açmadım konunla ilgili
beşer şaşar derler o anlık öyle gerektirdi ya da öyle işine geldi vs vs ama evine almış oldun beni ilgilendirmez dedim
amaaa.... eltine onursuz diyebilecek son kişi sensin o ne demek ya nereden biliyorsun para için yaptığını dışarıdan konuşmak kolay di mi
o zaman senin hakkında işine gelmiş de evine elmışsın vs diyenlere boşa kızma
sen ne kadar eltin hakkında böyle konuşmaya hak sahibiysen kk kadınları da senin hakkında böyle konuşmaya o kadar hak sahibiler
yazık yaa cidden eltine şimdi çok üzüldüm

neden en son kisi ben misim pardon? bana bunu souleyecek en son kisi sensindir belki de? bilemeyiz.. para yuzunden bosanmiyor. bence onursuz bir davranis.iki iki dort.

sizin bi yaraniz var galiba? pek gocunmussunuz.. hayir soylemeyeyim dedim ama.. :)

neden en son kisi ben misim pardon? bana bunu souleyecek en son kisi sensindir belki de? bilemeyiz.. para yuzunden bosanmiyor. bence onursuz bir davranis.iki iki dort.
nereden biliyorsun para için olduğunu
ayrıca para içinse bile kendi kocası kendi hayatı yargılamak sana mı kaldı
sen metres dediğin kadına evini açmışsın bu mu onurlu bi davranış peki bırak Allah aşkına
sen kadın olarak empati yapamayacaksan kim yapsın başka

ben olsam bende kabul etmezdim, o bayanı eve almanız sizim gayrii meşru ilişkilerini onaylamanız demek.En güzelini yapmışsınız.

aman bozulsun daha iyi
görüşmeyin hiçbir şekilde
bu arada yaptığınız şey hiç de iyi olmamış siz eltinizin yerinde olsaydınız bu durumdan haberiniz olsaydı ne yapardınız

valla para icinse bile kendi kocasi dedigine gore senin de vizyon ayni.. bisey diyemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…