- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
hay agzini opeyim kardes.. o kadar begendim ki yorumunu esime bile okudum
siz tum yorumlari okuyor musunuz Allah askina?kadinin haberi var ve bunlar normalde birlikte yasiyorlar..ayrica bir daha asla kabul etmeyecegim
kaynim da bosanmak istemiyor.herkes halinden memnun yani.eltim su anda havuzbasinda tatilde cok luks biyerde..(aciyanlar icin dipnot)
var 3 taneÖyle adam yalnızlığı hakediyor bozulsun boşver
Eltinin çocuğu var mı
Esim gayet kiskanc ve namusludur ama rahmetli anneside dahil onceden beri bu adamin butarz olaylarini herkes normal karsilamis karsiliyor nedense esim bunun birkez br olayina karsi.cikmis ama okadin normal biriymis cok. Seviyomuseşinize göre bayağı normal bir durum olmalı ki evinize kadar gelmelerine izin veriyor
öyle bir kadın madem numaranız ne geziyor onda
Ne pismanligindan bahsediyorsun sen konu sahibi ? Hangi pismanlik neyin pismanligi ? Ya Allah askina birde kendini hakli cikartmaya calisma.. sinir oluyorum sizin gibi insanlara cidden..bircok yorumumda olayin gelisimini,bastan bilmedigimi,diger faktorleri anlattim.. bazi pismanliklarimi da.lutfen okuyun
valla ben de gidemem.. bana gore baskasinin evinde dus almak da ayiptir.havlu istedigini yazdim diye elestirenler.olmus.ben bir yerde dus almak zorunda kalsam bile bir minik havlu isterim ya da esimle ayni havluyu kullaniriz,bakalim o kadar havlu var mi? one towel for meeee,one towel for xxx one towel for babyyyyy diye sanki otel gorevlisinden istiyo... cocugun popoyu da kuvette yikadi gorgusuz..Millet ne rahat akrabasının evine yatıya gidip evin içine s.ç..yor yaa.
Bu rahatlık nerden geliyor.
Ben de biraz soğuk çay mı içsem o rahatlık bana da gelsin.
Marmaris'te uzaktan halamın evi var. Çekinmekten gidemiyoz ya ben ona takıyorum
yanamaz miyim?Ben asla o kadini ve o edepsiz herifi evime almazdim.. galiba esinin ailesinin midesi cok genis.. sende hatalasin.. eltim eltim diyorsun ama evine eltinin kocasini ve metresini kabul etmissin .. ben bu kafalari anlayamiyorum arkadas.. eltine resmen ihanet etmissiniz konu sahibi.. tipki eski gorumcenin yaptiklari gibi.. adamin karisiyla samimi, bir araya geldiklerinde kahkahalar vs ama adamin metresinin esyalarini evinde sakliyor.. var yani boyleleri biride sensin cnm.. yok eltim biliyor yok cart yok curt gec bunlari.. birde evim pislendi diye dert yaniyorsun..
ya ben de senin gibi hizini alamayip had bildirmeye calisanlara cok sinir oluyorum :)Ne pismanligindan bahsediyorsun sen konu sahibi ? Hangi pismanlik neyin pismanligi ? Ya Allah askina birde kendini hakli cikartmaya calisma.. sinir oluyorum sizin gibi insanlara cidden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?