• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynim ve metresi

maveraunnehirr

durum çok leyla... :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
621
636
18
40
selam kizlar. yaklasik 2 yildir esimle kaynim aralarindaki bir is meselesi yuzunden konusmuyorlardi.. bir sekilde baristilar (benim de cabalarimla diyebilirim) kaynim evli ve cocuklari var.fakat gorusmedigimiz sure icinde esiyle sorunlari olmus ve ayri yasamaya baslamislar.nedeni de kaynimin (bunun baska bir adi yok be kadar kullanmak istemesem de) bir metresinin olmasi..hatta ondan cocuk sahibi olmasi.eltim durumu biliyor ve bosanmiyor.akli da karismis cikmazda sanirim.. mal davalari filan da korkutmus olabilir neyse.. biizi ilgilendiren kismi surasi;
kv kadini asla kabul etmiyor torunu gormek istemiyor. kaynim da bir hafta sonu (sozde beni operasyon icin ist. e giturmek amaciyla) yasadigimiz sehre gelecekti. arabasi buyuk ben rahat ederim uzanirim vs filan diye.. tutmus bu kadinla gelmis. emrivaki yapmis yani.esimle yeni baristilar ve benim.icin geldi diye kabul etmek zorunda kaldim.o gece bizde kaldilar.. ama cok zor bi.geceydi.. kadin yabanci. ayakkabilarla antreme kadar girdiler.. cocuk disarida gezdigi ayakkabilarla gezdi iceride.kucuk ama olsun sonucta kirli.aile boyu banyomda dus aldilar.. banyo sirilsiklam olmus artik kuvetin disina mi ciktilar naptilar.bilmiyorum.. 3 ayri havlu istedi kadin..ev savas alanina dondu.anlatamam.sabah kalktik benim operasyon icin yola dustuk.evden cikarken gordum ki yattiklari yatagin ustu camur kirintilariyla dolu..hrhalde ayakkabilarini koydu yatagin uzerine.her neyse hic sesimi cikarmadim. gittik.operasyonumu gecirdim.guya benim icin buyuk arabayla gelinmisti onde yatarim diye,kadin one de kuruldu mis gibi.. operasyon bitince 2 gun gezdik tozduk istte. geri donduk.
ben evi anca temizledim esine de bir daha boyle.misafirlik istemiyorum dedim. hem kv istemiyor ben niye kabul.edeyim dedim.. bir iki hfta gecmeden kaynim yine esimi aramis sizde kalacagiz diye.. tam da hamileligimin ilk haftasi..dinlenmem gerek. stres olmamam gerek. artik cildirdim.kabul etmedim. kaynim da esime de annesine de kizmis kabul.etmiyoruz diye. ben de msj yazdim kendisine.. suclanacak biri varsa benim.ben kabul etmedim. hem eltime karsi kendimi kotu hissediyorum hem de dinlenmem gerek bu haftalarda dedim. ama sonucta esimle yine aralari bozuldu

Bozulsun boşver
Hatta düzelmesinde
Neden düzeltmek için çabaladın ki
yaa esim icin. o da kardesiyle mutlu.olsun istiyorum. ben ablamla sık gorusuyorum. o da cok iyi gecinir ablamla.istedim ki onlar da iyi olsun.ama baktim ki kendimden odun veriyorum,kabul etmedim.o da sirf bu yuzden yine 'silmis' bizi kendi tabiriyle.durumu da iyi.otelde kalsin.benim evim de gunah yuvasi degil ki.. en basta kabul etmeyecektim.hadi dedim benim icin geldi guya.. meger kadinla gezip tozmaya gelmisler.. ben evimi savas alani gibi birakip operasyona mi gittim neye gittim.anlamadim

Baştan hatalısınız bence, yerinizde olsam kendi uygun vasıtam yoksa, uçakla filan gidemeyeceksem bile araba kiralar yola eşimle ve birkaç samimi arkadaşımla (varsa kardeşimle, hayattaysa annemle) filan çıkardım.
Bu kadar çok seçenek varken, niçin kaynın?

Sana ne eşin ile kaynının kardeşlik ilişkisinden? Kaldı ki yaşam biçimini tasvip etmediğin bir insanı, ailene yaklaştırma çaban da ilginç. Bırak küserse küssün.

hayir bi de memnun kalmadilar. sabah kalktiklarinda ev hediyesi getirdikleri baharatlik yerine keske yorgan alsaymjsiz dedik diyorlar gulerek.. nevresimin icinden kaymjs yorgan. iliklemistim halbuki igneyle

yaa esim icin. o da kardesiyle mutlu.olsun istiyorum. ben ablamla sık gorusuyorum. o da cok iyi gecinir ablamla.istedim ki onlar da iyi olsun.ama baktim ki kendimden odun veriyorum,kabul etmedim.o da sirf bu yuzden yine 'silmis' bizi kendi tabiriyle.durumu da iyi.otelde kalsin.benim evim de gunah yuvasi degil ki.. en basta kabul etmeyecektim.hadi dedim benim icin geldi guya.. meger kadinla gezip tozmaya gelmisler.. ben evimi savas alani gibi birakip operasyona mi gittim neye gittim.anlamadim
Şahsen büyük konuşmayayım ama benim midemde vicdanımda kaldırmazdı bu olayı

İlkini kabul etmekle hata yapmışsın,sırf kendi rahatın için eltini zerre kadar düşünmemişsin,hak etmişsin bence

Baştan hatalısınız bence, yerinizde olsam kendi uygun vasıtam yoksa, uçakla filan gidemeyeceksem bile araba kiralar yola eşimle ve birkaç samimi arkadaşımla (varsa kardeşimle, hayattaysa annemle) filan çıkardım.
Bu kadar çok seçenek varken, niçin kaynın?

Sana ne eşin ile kaynının kardeşlik ilişkisinden? Kaldı ki yaşam biçimini tasvip etmediğin bir insanı, ailene yaklaştırma çaban da ilginç. Bırak küserse küssün.

keske kiralasaydik.bu da bir opsiyondu o zaman icin.ama esim abimin arabayi aliriz dedi. bastan ikimiz gidecektik,bir de kv.. sonra kaynim.ben gotururum.sizi demis.ben de aman iyilik yapacak bize hem abi kardes vakir gecirirler.dedim..

Bence de ilki bile olmasaydı keşke. Eltin olsa anlarım ama metres ve bir çocuk olmaz :(

Hamileliğini öne sür sürebildiğin kadar, ağrım bulantım var de.

Kaynının kızması da çok saçma, biraz yüzsüzlük olmuş.

valla evinizi pislemeseler filan resmen metresi evde ağırlamaya ses etmeyecekmişsiniz gibi geldi bana.
hayir tabii ki kabul etmeyecektim.bu konudaki tavrimi durusumu herkes esim de bilir.. onlarin bir aile dostuyla da gorusmeyi reddetmistim adam yemege metresiyle gelecek diye.. kv ile kp in evlilik yildonumleriydi. ama dedim ya ortada iyi niyet var gibi geldi bastan.benim icin geliniyor diye aptallastim. bir de artik gelmislerdi sokakta birakmak gibi olacakti.keske de biraksaydim..otel var sonucta

Siz operasyon geçireceksiniz evinizi kirletiyorlar ne kadar benciller.
Bence boş verin onların arası mesafeli kalsın olan size olur kimse kabul etmiyor diye sizden çıkmazlar..
bi yandan da iyi oldu diyorum..uzuluyorum ama yine olsa yine kabul etmezdim cunku dediginiz gibi ask yuvasi yapacaklardi evimi.. hayir bir de normalde birlikte yasiyorlar. kaynim sadece 2 gublugune gelecekti.duramamislar ayri..

Bence de ilki bile olmasaydı keşke. Eltin olsa anlarım ama metres ve bir çocuk olmaz :KK43:

Hamileliğini öne sür sürebildiğin kadar, ağrım bulantım var de.

Kaynının kızması da çok saçma, biraz yüzsüzlük olmuş.
yok bundan sonra zaten gelmezler artik.bence de yuzsuzluk.ben de bunun icin bizimle konusmayacaksan konusma ama bu zamanimda kabul etmek zorunda degilim dedim.hem de tasvip etmiyorum boyle seyleri dedim

Kısura bakma da sen ilk geldiklerinde niye kabul ettin? Bir de gezdin tozdun. İyi birileri olsa pişkin pişkin sana gelmezler. Tekrar operasyon için gelseler kabul edecek öisin?
yukarida acikladim.emrivaki yapildi.sokakta birakmis gibi olacaktim.benim.icin gelinmisti.uzerimde bu da bir yuk olusturdu. gezme tozma konusunda da keske dedim bitince donup gelseydim ama yaw dedim.bunca eziyeti cektim bari egleneyim.. eve donmek istemedim o karmasaya.

Back
X